nedräkning igen..

...men den här gången tills det är dags att börja jobba igen.. Idag är det lördag vilket alltså innebär att det är söndag imorgon och i övermorgon är det måndag vilket är en jobbdag FAST bara halva dagen! :) För på förmiddan är det hojen som gäller, blev ju lite dumt att efter att ha varit ledig i fyra veckor behöva ringa på jobbet och be om ledigt första dagen tillbaka, men bara på förmiddan iaf. Då är det dags för risktvåan, det ska bli skoj hoppas jag! Kan inte med ord beskriva hur mkt jag vill ha det här mc-kortet nu! Hade jag fått bestämma hade jag fått det nu för jag KAN ju köra..uscha, vill bara ha allt klart NU med uppkörning och grejer! Men inom kort så kanske jag och Suzzie får åka vart vi vill när vi vill! Vilken känsla det kommer vara!!!!

Ska iofs bli rätt kul att börja jobba också för när allt kommer omkring så gillar jag ju mitt jobb och mina arbetskamrater väldigt mycket :) Det är som mest alltid en skön stämning på jobbet och det är roligt att kunna skämta och skoja för det, det gör vi! ;)

Så vad händer ikväll då?
Jo, jag ska iaf på 30-årskalas, det blir roligt minsann!


Men herregud vad jag är trött på att bo så här litet nu, vill bo stoooooort, och med stort räcker en tvåa för mig, haha! Det är som helt sjukt vad litet det är när man börjar tänka efter.. Och bara att baka lite bröd blir ju som ett helt företag när man inte har nån riktig yta eller riktigt kök eller riktig ugn, omg!
får väl se hur det blir med den saken... ;)

pussokram


semestersammanfattning

Men ni förstår väl hur det är, under semestern hinner man bara inte blogga..det händer för mkt hela tiden! ;)

Sista veckan på semestern nu, idag är det onsdag..fy tusan, det är ju ingenting av den kvar. Jag vill vara mera ledig!! Det är helt underbart ju! Det som är bra att börja jobba igen är väl att man får en vardag igen, rutiner..för nu är det dåligt med dom. Sover länge på morgon, uppe sent på nätterna och allt sånt där som man borde börja lägga om igen snarast så det inte blir en chock på måndag..hmm..eller..

Ja, iaf semester i fyra veckor. Och vad har jag då haft för mig under dom här veckorna? Förutom att bara gå runt och vara fantastiskt kär så har jag även gjort nåt vettigt tror jag.. Första tiden var jag ju i Lit mkt och är hem en del fortfarande. Det är ju fortfarande tomt och saknaden är stor men så måste det väl få vara antar jag. Och ibland får jag dåligt samvete när det känns som att jag bara fortsätter mitt liv som att inget hänt, fast så är det inte. Det här är med mig hela tiden och ibland kommer tårarna men så får det väl också vara antar jag...
Åter till semestern, förutom att vara i Lit så har jag försökt umgås med vänner och bekanta, lyckats rätt bra med det tycker jag även om det lugnt hade kunnat blivit mera! Fattar inte vart tiden tar vägen!

Jag och Gustav var iväg på en liten minisemester också. Vi packade i stort sett bara tandborste och nåt ombyte kläder, satte oss i Mimmi och åkte.. Bra plan va!? Norrut åkte vi, första stoppet blev Gäddede där vi försökte hitta nåt att äta..svårt var det för en icke köttätare men till sist så.. Sedan vidare mot Stekenjokk och Fatmomakk, fantastiskt fint är det där. Och mysigt! Bra väder hade vi också! Stannade där en stund och hängde.. Sen vidare..ja, nu kommer jag kanske inte ihåg exakt hur vi åkte men roligt hade vi. Och hur vi bodde? Jo, Mimmi var ju med så hon fick agera både färdkost och sovplats. Till nästa resa ska vi nog iaf komma ihåg att ta med kudde, täcke och kanske ett trangiakök ;) Men vi sov iaf i Mimmi, fällde ner sätena så långt det gick, nåt klädesplagg som kudde och typ handduk som täcke. Första natten vaknade jag och tyckte jag var helt utvilad efter en god natts sömn..tills jag tittade på klockan, 3.15!! what the fuck? Skulle jag somna om och sova i sju timmar till typ? Men det var ju så kallt.. haha! Men ja..på nåt sätt gick det väl..klockan blev 3.45, 4.20, 5.17 o.s.v..sen var det morgon ;) Och färden fortsatte och på nåt sätt hamnade vi i Mo i rana i norge, kikade runt lite. Åkte sen vidare, var till arjeplog, arvidsjaur..nånstans sov vi en natt till, var ungefär lika bekvämt som första natten :p Vi grillade lite vid vattnet innan andra natten, mkt mysigt! Resan fortsatte mot skellefteå och umeå.. vi var i umeå vid typ klockan åtta på kvällen och kände inte riktigt att vi villa sova en tredje natt i bilen när vi ändå var så "nära" hemma..så vi stod på hemåt istället. Klockan 22 var vi vid höga kusten bron och kollade lite...ja som ni förstår var vi väl hemma vid klockan halv två på natten men oj vad värt det det var, att få sova i en riktig säng! Och nu låter det kanske som att vi mest bara åkte bil..och ja ungefär så var det men det var fantatiskt roligt, mysigt och en helt härlig semester :) Blev väl en 200 mil eller nåt!
  
lite av vad vi såg..
 
Ja, Vilhelmina var vi och strosade i också, där blev jag imponerad, sjukt mysigt och fint!!!

Sista stoppet var som bekant Höga Kusten bron :)

Ja, det var den lilla mini-semestern. Var ju också något av ett litet test..vi umgicks verkligen 24 timmar om dygnet i 3 dagar (ja egentligen blev det flera dagar men själva semestern varade ju typ 3 dagar) och det gick ju alldeles utmärkt! :) :)

Sen har ju min semester också handlat mkt om Suzzie och våran framtid tillsammans, och jo det närmar sig mer säger jag inte. Har inte bokat uppkörning ännu men kanske inte är såååå långt borta nu..får väl se hur det går.

Jag och mamma var ut till Matte och Anna och barnen på ön också en dag. Det var riktigt trivsamt, där skulle jag lugnt kunna vara mera, så skulle jag kunna bo.. fast med vatten och el vore ju bra om man vill bo där jämt. Där solade vi, lekte, grillade och badade. Jag lyckades såklart att bränna mig, både i solen och på en brännässla och skrapade knät när jag hoppade studsmatta och ramlade omkull på hala stenar när vi badade..men det kändes verkligen som en riktig sommardag! :D
  
Ön sedd från fastlandet, Mamma som väntar på båtskjutsen över och sådär ser huset ut på ön
  
Fasters småkillar börjar bli stora! <3
 
Kan man annat än älska dom??
  
Båttur till badstället!
  
badtajm!

Sen följde Hampuz med oss till Lit, han skulle få sova hos farmor ett par nätter. Så jag och Gustav var dit och lekte lite dagen efter, körde bilar och hade oss :) Tänk att få vara fyra år igen!

På tal om att vara barn igen så var jag till Sollefteå förra helgen, lör-sön, och hälsade på Lena, Henke, Agnes och Kerstin. Det var också mkt roligt! Och vad gjorde vi? Vi var faktiskt på urkult, det var väldigt intressant! Skön stämning där alltså, skulle lugnt kunna tänka mig att åka dit igen och göra hela festivalbiten av det, blir ju inte riktigt samma när barnen är med även om det var roligt också såklart!
  
På väg till affären :)
  
Urkult! Hoven Droven!
 
(lite suddiga bilder får man räkna med när det är mobilkamera i farten..)

Ja, sen så har det ju varit stråk oxå och där var jag några kvällar men tog det väldigt lugnt, hade inte råd med några stora utsvävningar där inte. Och yran var jag inte alls på, hade inte råd och det var då jag och Gustav var på semester istället. Vad mer har man gjort då.. var till Felischa i hennes HUS vid önsjön och hängde och badade lite, sjukt nice! Sen tycker jag att det är dags för Sara Maria Karlsson att lämna Gotland och komma hem igen! Mkt märklig sommar, inga vinkvällar, inga sköna häng i din lägenhet, ingen dääns.. :( Men det får vi minsann ta igen när du kommer upp igen, eller hur?

Hösten ser jag faktiskt fram emot, kom ju inte in på skolan men istället så händer det andra grejer..
Ska gå anestesi 1 och 2 i oktober och november, ska bli kul att få gå kurser! Varje kurs är tre dagar, så jag ska alltså flyga ner till stockholm, ta mig till kista och lära mig massor :)
Sen kommer klungan till östersund och inte nog med det, även småstadsliv kommer till östersund! Fantastiskt!
Sen får vi väl se vad mer hösten har att bjuda på ;)

JO, sen var det ju nåt mer jag skulle tala om! Jag har blivit moster!! Min fina underbara vän sen 26 år tillbaka i tiden har blivit mamma! Igår strax innan klockan 14 blev Eja och Ola föräldrar! STORT grattis till eran lilla familj, längtar efter att få träffa henne! Puss o Kram!

That's all for now! Peace out!


RSS 2.0