då var veckan igång

och vi startade den med en måndag, det var otippat.
En mkt trött måndag, det var ju ännu mera otippat.
Jag är så trött, konstant, jag hoppas det vänder när det börjar bli ljusare och när saker börja lugna ner sig på jobbet. Jag tar mig fan inte upp på morgon, så galet trött när jag vaknar, trycker bort väckarklockan hela tiden. Och drömmarna är som alltid knäppa, vad jag än drömmer så kommer jobbet in där på nåt sätt, het sjukt. På riktigt, det måste ju vara helt sjukt, diagnos: stress-symptom lr!?
Men nu ska det väl bli bättre ändå?

Nu ikväll har jag tvättstugan, att tvätta är ju inte så farligt tråkigt, men att sen få in allt i garderoben igen? omg, det måste ju vara det absolut tråkigaste som finns..haha!
Och imorrn har jag en hemsk sak att göra på kvällen, gruvar mig redan.. har tid klockan 18.40 hos tandläkaren. Är rädd för att jag ska få höra att det måste dras tänder..då får dom fan söva mig, klubba ner mig lr nåt.. Ja nån kommer ju få följa med mig och hålla handen, så är det bara.. Men håll gärna en tumme lr två för mig imorrn att det inte är nåt farligt..! huvva.. :(

Idag på jobbet var rätt rolig, träffade på folk från förr, grannar som flyttade från gårn för 11 år sedan! (ja jag var gammal, det var så det var..)
Sen kom nästa familj jag kände igen och dom kände igen mig oxå efter lite påminnelse om mitt namn, jättemärkligt, dom har jag nog inte träffat på 15 år, supermärkligt men roligt! Mera sånt!

Haha, jag lärde Hampuz säga OMG igår, haha! älskar det lilla mini-monstret!

hur många bollar kan man hålla i luften innan man tappar kontrollen?


så trött trött trött

och det är inte för att jag är bakis för det är jag inte. Jag, Felicia och Ralf vandrade återigen ut till frösön igårkväll, denna gången var det för Jennys födelsedagsfest. Ralf var mest rädd för bron, för blåsten o för att gå. Men det gick bra ändå. Så var vi där och hängde lite med Jennys polare, mkt cheer-prat var det. Fattade nada av det men det gjorde väl mindre. Det lektes nån lek. Det pratades. Det dracks. Och det klappades på hundarna.
Vid ett tillfälle insåg jag att jag verkligen var den enda singeln där, annars var det bara par. Herregud, det är ju lite sådär att vara den ende på festen som är själv, särskilt när folk verkligen satt uppdelade parvis oxå. Jaja, kanske jag är där en vacker dag oxå. Fick ju nån konstig längtan efter barn typ i fredags, jättemärklig känsla, har aldrig känt den förut! Är det nåt sorts tecken att jag börjar bli vuxen lr är det den biologiska klockan som satt igång att ticka?! Jag vet inte, men som tur var så gick känslan över, iaf för den här gången..

Precis som i fredags så avslutade vi kvällen på rocken med lite nachos. Trivsamt ställe det där, jag gillar verkligen att hänga där :) Tror vakterna börjar känna igen mig där..är det bra lr dåligt? det vet man inte..

Sen träffade jag på en gammal bekant. Det är ju alltid roligt..

Idag har jag varit till Max o Hampuz för maxen har fyllt ett år, stora killen ju! Fattar verkligen inte att det gått ett helt år sen han kom till världen! Hann inte vara där så länge dock, när jag kom så sov Max så jag och Hampuz lekte med hans borg, det var roligt! Han är för skön, gillar hans sätt att tänka och fundera :)

mc mc mc mc mc mc mc ? ? ? ?


Maxen fyller sitt första år idag

♥♥ Massa kramar till fasters favorit ♥♥
Vi ses imorgon!


Je heit Hannah je, va heit du för nåt då?

Igår var det inflyttningsfest hos Helena, som visst också var födelsedagsfest, det visste jag inte. Men då var det ju tur att vi iaf hade med oss inflyttnigspresent :)
Ja iaf, Felischa kom hem till mig på kvällen, vi tog en liten drink på hemmaplan o surrade lite. Det roligaste var ändå att titta i gamla skolkataloger, när gjorde man det sist liksom? haha! Sen när klockan var typ halv tio eller nåt så började vi vår promenad ut mot frösön, det var halt men det gick bra ändå. Så kom vi fram och det var en massa folk, superkul! Nu har jag träffat alla som jag ska bo med på forum, det kommer vara ett hur bra o roligt gäng som helst ju! love it!
Ja, så vi satt där o chillade och hade det trivsamt tills det var dags att ta sig in mit staden. Folk ville gå på krogen, det var inte vi så jättesugna på så vi promenarade tillbaka. Lr först stannade vi utanför jenny och andreas fönster o surrade med henne. Där gjorde jag också vinters första vurpa, men det gick bra det med tror jag. När vi sen kom in till stan så var vi mest hungriga så vi gick in på rocken och åt nachotallrik, det var jättegott. Fick sällskap av en lite märklig lirare som mest verkade förvirrad, haha!

Sen var det hem och godnatt. Och nu är det morgon och dags att börja ladda om förikväll är det fest igen, på frösön igen. Jenny som fyller år, ska bli superfun!! =)

Nu, frulle!

(sara, jag har provat den meningen en gång nu, ska ge den flera chanser.. ;) )


Tjing Tjong, de e Don!

Har väl egentligen inte hänt så mkt sen sist. Och sist det är alltså i måndags, nu är det fredag. Om det var nån som kände sig osäker på den biten.
Jag har jobbat på dagarna och sen inte gjort så mkt på kvällarna vad jag kommer ihåg, jag har fan inget minne av nåt längre. Kan det bero på dålig sömn kanske? För jag sover så sjukt jävla dåligt, är astrött på morgon när jag vaknar, klover typ upp klockan sju och går hemifrån tjugo minuter senare.. det som blir lidande oftast är frukosten, den skippar jag. Det kanske inte är helt fel iofs eftersom jag tänkt loosa lite vikt men det kanske inte är bästa sättet..hmm...

Det jag iaf kommer ihåg är vad jag gjorde igår så det kan jag berätta. Jag och min käre mor var på revyn. Den var rolig, hade såklart sina stunder där man inte skrattade lika mkt men den var sevärd absolut! När dom kom in på skottkärrorna, då höll jag på att dö av skratt!
Jag o mamma satt på andra raden, det var riktigt nära, haha! Är så avundsjuk på alla fina o duktiga människor som var med, så duktiga o talangfulla!! Jag vill också kunna ju!!

Jo, en sak till. Jag har mailat en del med jordbruksverket dom senaste dagarna, försöker undersöka hur mina chanser att få djursjukskötar-legitimationen ser ut. Och man skulle väl kunna säga att det ser rätt mörkt ut och det skyller jag på djursjukhuset. För jag får inte räkna med min praktik som inte ens borde kallas praktik, det var jobb! Och sen har jag haft så hattigt med arbetstider o schemat där så det är bara....blä nu! Och att jag kommer in på skolan till hösten kan jag ju se mig i himlen efter, söka ska jag men jag är också realist.. Det är så sjukt jävla frustrerande att verkligen veta vad jag faktikst vill göra resten av mitt liv men att det hela tiden sätts käppar i hjulet, det är helt ärligt sjukt jobbigt! Och just den delen är en stor del av allt just nu, ni förstår vad jag menar med "allt". Hur sweet vore det inte att få flytta ner dit, särskilt nu medans ejan o olan är kvar där!
åååååååååååh!! hänger med surläppen!

MEN nu ska jag glömma alla bekymmer för ikväll ska jag o Felischa på inflyttningsfest hos Helena, som vi knappt känner men det kommer bli jätteroligt, och kul med nya vänner :)
Sen imorrnkväll är det födelsedagsfest för Jenny. Och på söndag ska vi fira Maxen som fyller ett år (han fyller på lördag egentligen) Så mkt fest i helgen, behövde inte jag vila o sova sa jag?? Jaja..

Chilla.
Sen undrar jag verkligen vilka som läser min blogg, fattar inte det, haha!


tandläkarbesök, gör ont på alla sätt o vis

Var till det ställe jag älskar allra mest idag, nämligen tandläkaren lr rättare sagt tandhygenisten. Jag älskar allt som har med det att göra. Det är smärta, det är ångest och man får betala dyrt för det. Hon körde med ultraljudet, hon polerade, tandtrådade, petade o drog och avslutade det hela med att lägga på nån bakteridödande pasta som jag inte fick skölja bort och inte heller äta lr dricka på ca 2 timmar efteråt, det var ju sweet eftersom jag inte ätit frukost heller, så utan mat från middag kvällen innan till typ klockan halv elva dagen efter. Det var kul att jobba, trött o hungrig och ont i munnen.. Och det bästa är att jag måste tillbaka om ca fyra månader igen, och jag ska även till tandläkaren den första februari. Gud vad det känns skönt att inte behöva fundera på vart pengarna ska gå, det är som redan klappat o klart, jajjemän.
Det var en superduktig sköterska som förklarade allt bra men det gör ju inte mindre ont för det. Jag har märken på min egen hand efter att jag tryckt in naglarna i handen för att försöka känna smärta nån annanstans så det inte gör så ont i munnen.. owie!


Nu sitter denna fina lapp på min badrumsspegel så jag ska komma ihåg!

I afton blev det middag hos sara med felischa, trivsamt som bara den. Svampsoppa med hemabakt bröd och även efterrätt med dumlemousse och mandelknäcke.. mums! (med montezami dialekt såklart)
Jag är trött som en gnu idag men det var gott o trevligt minsann. Men hade man väntat sig nåt annat? Nej, såklart inte. Och nu ska sara åka bort i flera veckor, hur ska jag klara av det egentligen!?

Fick också ett spännande sms från mina vänner på telia idag, jag hade ett paket att hämta ut. Märkligt tyckte jag först för jag kommer inte ihåg att jag beställt något men jag hämtade ut det iaf. Gick till sara, öppnade det och det är nån ny sorts modem grej.. what? Jag orkar inte byta igen, har ju fan precis gjort det. Så jag ringer telia o spelar dum o frågar vad det är jag fått för nåt..  Allt verkade bara onödigt o jobbigt så det blir att skicka tillbaka, blä. bara massa jobb fick jag ju av det däringa paketet! :(

ska jag ha dåligt samvete nu? oopsi..

Har anmält mig till högskoleprovet igen då.. på't bara. Just trying to live the dream..!


Bakdag istället för Bakisdag

Vilken skillnad va? Tror jag börjar bli till åren kommen. Istället för att vara bakis och istället för att gå ut ikväll så bakar jag.. haha! ;)
Igår var det ju afterwork, det var jag, ingrid, malin o patric. Vi gick till dalwinnies, god mat o gott vin o god kaffedrink. Servicen var sådär dock men trevligt var det! Mera sånt säger jag! Det blev inte så sent, skyller på dom andra...jag är ju ung och ville rumla runt hela natten men hittade ingen som ville rumla vidare med mig så jag gick hem själv. Natten var helt muppig, drömmer så jävla konstiga saker, har svårt att sova, sjukt jobbigt!

Började dagen med en rask promenad på typ en timme, var riktigt skönt. Jag försökte få sällskap men det var rätt skönt att vara själv, funderade massa, försökte sortera tankarna. Är ett virr varr nu men det löser sig nog, det gör det alltid.

Nu ikväll så skulle jag o sara o helena gå på dans, men nja, jag är bara trött, sara har jobbat massa ikv och är supertrött, helena var på men hon hade en plan b så hon gråter nog inte för att vi bangade dansen. Sen vet jag inte alls hur bra blackjack är..!?
Så som sagt så bakar jag istället, lite filmjölkslimpa och bullar. Lyckades bränna dom lite för min ugn är knäpp. Ska visa, och förklara..
Min ugn är jätteliten, jag kallar den bärbar.. det tar lång tid att göra en sats bullar, för det går in max 9 bullar åt gången.. sen gräddar den även ojämnt så efter halva tiden måste man snurra på plåten, så man måste vara med hela tiden, annars blir det bränt.. Har jag nämnt att jag vill flytta?? :p

  
Ogräddade bullar. Min ugn. Och för att visa hur "stor" den är.. mikrostor..

 
Tada, klara bullar.. :)

Ikväll blir det film kanske, lite eternal sunshine of the spotless mind..

ska gå från off till on


sa Nej, det var kanske dumt

Skulle ha varit på ett friskisosvettis pass med sara, felischa o ann-marie ikväll. Men när jag kom hem så kände jag bara Nej. Av många anledningar. En annan gång kanske, ledsen brudar..
Jag var ändå lite duktig, tränade hemma. Var ute o gick med Maria och sen lekte jag lite med hantlarna här hemma..och såna där asitups o armhävningar, var ett tag sen nu..
Men jag ska försöka komma i form utan gym, jag har inte råd med det men i form måste jag ju!!

Imorrn är det aw som gäller, det är oxå bra för formen.. :p Men roligt kommer det bli, alla gånger! dvd!!

sen får vi se.


det var en gång..

...en liten stad där alla kände alla..
ett x är ett x är ett ragg är ett..
Haha, herregud vad sara och jag skrattade igår när vi insåg det roligaste sammanträffandet på länge. Och återigen fick man bevis på hur liten den här stan är, omfg! ;)

Och TV historien hos Sara fortsätter, det är lite som en never ending story! Hon hade skaffat dom sista grejerna, jag gick dit efter jobbet för att installera hennes kanaler med det nya kortet hon införskaffat från comhem.. Det gick inte bra, nåt är fel. Så jag ringer comhem:s kundtjänst och har först problem för att jag inte hör ett piss av vad killen på andra sidan säger för min telefon är lite störd och felande. Så han får Saras nummer och ringer upp, det var ju schysst iaf. Och han var så himla rolig, sa saker som -ringaling det är comhem som ringer. Och -yes, ma'm och andra roliga saker som gjorde att jag började skratta och sara skrattar i soffan bredvid vilket gör att jag absolut inte kan hålla mig för skratt.. så roligt!
Men nej, TV:n fungerade ändå inte, så idag skulle han ringa upp Sara, ska bli roligt att höra hur det samtalet gick.. -ja det är sara, nej hannah är inte här just nu.. haha ;)
Men hoppas den fungerar så vi kan ha filmkväll snart!!!
Men vi fick iaf datan och TV:n att jobba ihop så det var ett framstef i sagan!

För övrigt så är läget lugnt. Mkt lugnt.

Nu är det jag och tvättstugan.
peace


är ändå lite stolt

Jag gråter sällan och det märks. För när jag väl gör det, som idag så kan jag inte sluta. Då kommer allt, verkligen allt. Och att prata samtidigt, det går fan inte. Jag hade ett samtal idag som gjorde att jag lipade som en treåring, även den jag pratade med fick tårar i ögonen.

Utan att gå in på vad allt handlade om så är jag ändå lite stolt över mig själv. Förr så brukade jag inte säga ifrån, men jag har fan lovat mig själv att om det är nåt som är fel som jag kan göra nåt åt, då ska jag göra det också! Hur jobbigt det än känns just där och då!

Det var dagen.

Ikväll så åkte jag och hälsade på Sara och Andréa och där även Frida var, trevligt! Blev kvar lite längre än väntat, men det var lite spännande. Lånade en liten hand, men bara en liten. Det kändes bra, miss all of you! =)
Sara var också jättejätteduktig! Det är du!
Hon är också jättejätte snäll och ville ge mig en kram, men då började jag ju nästan med tårarna igen, omg!

chilla.


weekend-end

Söndag, söndagar innehåller alltid lite ångest. Eller inte alltid, när man mår riktigt bra och allt bara känns toppen då spelar det ingen roll att det är söndag. Men just nu så är det en aning ångestladdad söndag.
Imorgon är det måndag och allt bara börjar om igen. Jag har saker att ta tag i, det är bara jag som kan ändra på det jag inte är nöjd med. Jag måste ju tala om att jag inte är så jävla nöjd och glad för att det ska kunna ske nån förändring. Det ligger ju på mig, det är mitt ansvar att se till att jag har det så bra som jag kan, det är mitt ansvar, det är min skylighet till mig själv.
Jag har ett samtal att ta tag i och jag har ett mail att skriva.
Båda två kommer vara jobbiga på olika sätt. Jag ogillar skarpt att visa mig svag och ledsen. Att visa någon annan mina tårar är inget jag vill. Men som sagt, mitt ansvar. Kan inte bara gnälla, måste ta tag i skiten också!

I fredags var jag som jag skrev asförbannad, lr som jag oxå uttryckte det, en jävla kuksugande pissdag. Det var allt o lite till som bara kändes fel. Har nån att be om ursäkt till också, han kom i vägen för mitt humör. Inte meningen att ta ut saker på fel personer. Vad som var pissigt skriver jag inte om, punkt.
Men jag vill säga Tack till Guns, hon fick veta lite hur jag kände och kom med uppmuntrande ord. Tack.

På tal om Guns så var jag till henne igårkväll och bara chillade, mkt trivsamt. Hon skulle på klassfest så jag var där innan och hjälpte henne dricka lite, haha! Jag skulle inte ut men hon kom med vin, drink och shot..omg! Och man skulle ju kunna tro att jag ändå följd med ut men nej, när hon gick på ostadiga klackar mot sin fest så gick jag bort till OPe och hängde lite där innan jag gick hem och la mig! Så det så! ;)

Jag har en liten lista på saker jag ser fram emot, en lista som gör saker lite bättre.

* London baby, ska bara planeras, men det ska ske
* Vårforum med ett gäng sköna lirare!
* Skövderesa ska inplaneras!
* Skola ska sökas, jag ska komma in!
* Har en dröm som ska bli sann
* Fjällresa?! (haha)
* Och andra event med mina fina vänner som är det bästa jag har!


Skriver det här också så är det solklart för alla: Upptagna pojkar leker jag inte med.

peace.







humor, det har jag iaf!

Hela den här dagen har bara varit en pissig jävla skitdag. Men det tänker jag itne gå in på nu.
För hur irriterad jag än var så släppte det mer o mer uner kvällen. sen fick jag en "utmaning" och det resulterade i att jag skrev (läs tatuerade) in eriK i svanken. Sjukt roligt.
Men också sjukt svårt att skriva typ baklänges spegelvänt på sin egen rygg. Det var oxå mkt svårt att ta kort efteråt, men roligt var det minsann! 



Det var allt jag tänkte blogga om idag, för resten är bara tråkigt.

chilla


Mimmi Pigg

Låååångsam dag på jobbet idag, det är inte bra, blir för mkt fika då, inte bra för nyårslöften, inte bra för den blivande figuren, haha!

Efter jobbet fortsatte jag och Erika på detta underbara tema "förstör dieten" för hon kom och hämtade mig efter jobbet så åkte vi hela vägen till Spader Kung för att äta lite mat tillsammans. Tanken var sallad men det blev pizza, obra men inte slutade vi där. Nej för Erika vill att jag skulle smaka lyx-shaken på max, lr vad dom nu hette. så vi åkte förbi driven o drack en varsin sån, den var ok, smakade mest glass.. det var kallt.

Innan glassen/shaken var vi och lämnade in Erikas skidor för vallning där vid skidstadion. Det sägs att jag måste till Lit och hämta in mina skidor oxå, herregud, jag har väl glömt hur man gör när man åker slättförs.. men det ska väl provas innan man kan neka det..

Och efter det så åkte vi hem till mig och började med kvällens mission, att sopa fram Mimmi, sen skotta min parkeringen så Mimmi får mera plats. Och oj så fint det blev! Och jag tycker minsann att vi gjorde ett sjudundrande bra jobb med tanke på att det jag hade att skotta med är min lilla svarta spade som jag har i bilen...och en helt vanlig sop, haha! Vi turades om annars skulle man fasiken ha brytit ryggen...för spaden är typ enhalvmeter lång, haha.
Säger tusentack till Erika för den här kvällen, vi är som bäst när vi är tillsammans!



chilla.


allt hängde på scarten

Det här kom med posten idag, I löv my friends, dom e ju för sköna, haha! Och jajjemän, dags att baka lite o bjuda på fika, det är ett som är säkert! ;)
(fast det är ju adresserat till zixten..så vem ska bjuda egentligen..)

  

Igår var ännu en rolig och humoristisk kväll, kan ju bara nämna att jobbdagen var helt crazy med sjukt mkt att göra men det lämnar vi bakom oss.. Iaf så gick jag hem, lagade mat och sen vandrade jag över till Sara där det utlovades film i utbyte mot att jag fick hennes DVD att fungera med hennes nya TV... Och det gick bra, fixa lite med scarten så var det bra.. förutom att bilden var väldigt väldigt grön.. jag försökte på alla sätt få till en bra färginställning, höll på att bli tokig.. så jag googlade, lol! Och vad stod det, jo att man skulle vicka lite på scartkablen så i brist på andra förslag så gjorde jag det och vips så var bilden perfekt, haha! Det var så jäkla roligt! Sara hade även roligt åt mig då jag sa nån egen liten replik i filmen, utan att egentligen tänka på det..
Ja, vi var oxå trötta och då är det mesta sjukt roligt.. ;)

Idag var en betydligt lugnare dag på jobbet vilket var rätt skönt men man blir så lat då..gjorde väl inte supermånga extra knop. Och ikväll satsar jag på en lugn o sansad hemmakväll.

När jag kom hem så började jag att sopa fram Mimmi från sitt snötäcke, herregud.. Måste fixa till min parkering ordentligt oxå, tänkte ta hjälp av Erika med det imorrn..haha! Först ska vi äta middag på kungen och sen fixa det där, blir högst troligt oxå en sjukt rolig kväll!



Sen på torsdag ska jag träffa Cissi och kolla på handboll o bara hänga. Sweeet!

För övrigt har jag ju aldrig (vad jag minns) lagt upp nån bild på "dagens outfit" så tänkte bjuda på en fin bild på mig o mina hängslen, dom är roliga att ha på sig ;)

 

Nyårslöftena går ju sådär, jag har varit duktig på jobbet att och inte ätit av alla choklad som finns där, men nu fick jag ju choklad hemlevererat till dörren. Och det var ju så snällt så det måste jag ju äta, jag fick alltså en strut årechoklad från Katarina och Niak för den lilla hundvaktningen jag gjorde för ett tag sen, supersnällt o gulligt!
Chilitryffel..intressant..

ja, nu tror je att je e klar me fånderinga

chilla!


...om blickar kunde döda..

Igår blev det en utång trots allt. Malin och Sara kom hem till mig och förfesten var igång, haha! Det var roligt, det tog nån tequila för att få igång oss men sen så ;) Vi gick ner till g3 och där var det rätt tomt, vi var nere rätt tidigt, typ klockan elva så vi satte oss ner o chilade lite. Sara fick en beundrare (man får säga nej och vara otrevlig sara...!) Sen började det iaf ramla in mer folk och vi tog oss till dansgolvet, roliiigt!
Men det var tydligen en brud som hade nåt problem med mig, det började när vi stod  baren och jag kände iskalla blickar mot mig hela tiden, sen när vi var på dansgolvet så var hon där och samma sak, jag var helt utstirrad och hennes blickar var svarta.. Så antingen så hatade hon mig av nån anledning eller så försökte hon ragga på mig, det vet man inte. Hade varit intressant att veta...
Men jag vet iaf att I still got it.. ;)

Överlag så var det mes kufar o drägg ute igår, men det gjorde inget för vi dansade o hade kul ändå :) Pratade lite med en norrman som vi sprang på varje gång vi var "ut o tog lite luft", han hade humor, haha!

Sen stängde dom och vi vandrade hemåt i natten.

Imorse vaknade jag rätt tidigt men somnade om igen, jag har drömt så sjuka drömmar, blod o våld o död var det i dom, och när jag vaknade var det som att jag inte visste vad som var verkliget o dröm, sjuk känsla!
Mitt sena uppvaknande gjorde att jag missade skidturen idag men dom hade nog trevligt ändå. Nu är jag iaf vaken och har städat upp efter förfesten, haha. Hur kan tre st på en ändå lugn förfest få min lägenhet att se så trashad ut!? Det var salt på golvet, det var klibbiga fläckar på golvet, det var chips på golvet, det var tomma flaskor o brukar i "hela köket". Haha! Spelar ingen roll, längtar till nästa gång redan ;)

Kom oxå på att mina nyårslöften om att jag ska bli snällare o ärligare fungerar mkt bra när jag dricker så det är bara att fortsätta med det då..

chilla.


dansen is back in mitt life

I somras så tappade jag bort det här med styrdans helt, det bara försvann. Glömde som bort att det existerad, att det var ngt man kunde roa sig med. Men nu har jag (och mina vänner) hittat tillbaka så nu ska det minsann dansas hela vintern, våren, sommaren o hösten ;) haha!
Det är så roligt att vara på dans, alltså krogen är också rolig och där dansas det ju oxå massor men det är ju två helt skilda forum. Och när man går på dans så är det ju några som man alltid dansar med, det är roligt tycker jag, "danskompisar" som man överhuvudtaget inte träffar utanför dansgolvet men det är sköna lirare ändå!

Appropå forum, jajjemän dit ska vi! love it! har sökt ledigt och jäklar vad jag ser fram emot det!!

Ja som man kanske förstår så var det dans igår. Det började med att efter att ha tagit emot en vägbeskrivning från SaraA så kom Tommy och hämtade upp mig och Guns (a.k.a speedy gonzales) för att skjutsa oss från stan till Ståmpen, Häggenås. Att folk envisas med att ge mig vägbeskrivningar är rätt konstigt, blir sällan rätt så Guns fick ju ringa Sara såklart.. men fram kom vi. Där var det då lite förfest i Arhusiander huset, mkt trevlig tillställning. Sedan fick vi skjuts av en farbror den lååååånga vägen från huset till sporthallen där det var lite kallt att stå i kö men sånt är livet ibland.
Och rutinerad som man är så dök vi upp precis i pausen, hur tänkte vi då? Ja det vet man inte riktigt. Under pausen spelade då ständut blakk, och nej jag tycker inte dom är särskilt bra. Det är ju bara samma, samma, samma, samma, om o om igen. Fiolsnubben är ju skön men nej, dom spelade hur länge som helst, minst en timma, det var för länge.. Men dom slutade tillslut och då kunde man börja dansandet. Mkt roligt. Det dansades hela kvällen, och det snurrades, haha! ;) Oxå jätteroligt att träffa gamla bekanta, är ju som hemvändardans så många bekanta ansikten! :)
På vägen hem sen var jag mest glad att det inte var jag som hade en "gropen i låret" historia att berätta, omg!

Och appropå hemresan, det var ju sjukt. För hem var det jag, guns, sarac, helena o hanna som fick skjuts av malin som oxå dök upp, jätteroligt! Det var en omväg som heter duga när vi skulle släppa av hanna i ås, haha! Men det hör som till det med :)

En annan sak som hör till..
Alltså jag fattar inte vad brudar gör på toaletten så himla länge, in, kissa, ut. hur svårt är det? Nej vi stannar länge så att det blir en jättekö utanför. ååååh! Tur man inte är så fin av sig, för då fungerar parkeringen precis lika bra och där är det minsann ingen kö!

Den roligaste kommentaren jag fick under kvällen var av m.m som jag inte pratat med på år o dar. Han sa:
-"vad fin du är...nu.."
haha! Väljer att ta det som en komplimang och inser att jag kanske inte riktigt ser ut som på högstadiet längre..

Nu är det lördag och jag ska träffa min kära mor på stan om ca 30 min, dagens mission är att hitta nya täckbyxor så jag kan åka slalom.. dom gamla verkar ha krympt i tvätten.. ;)
Sen vet man aldrig, kanske kan bli nåt annat inköp oxå. Hoppas bara det inte är för mkt folk för jag är inte på humör att trängas ...

Ikväll, vad händer då? Det vet man inte än, det beror på vad som händer imorrn..

chilla.


Ledig dag, flera såna tack!

Hur skönt är det inte med en ledig dag mitt i veckan då? Iofs är det ju en röd dag idag vilket i sig innebär att typ allt är stängt så man kan ju inte direkt gå på stan. Men ändå, vilken sweet dag det här har varit!

Började igårkväll med trevligt sällskap och en JVM bronsmatch, gick ju inte så bra men iaf, jag var uppe och tittade på hockey, haha! ;)
En trevlig sovmorgon på det, sen göra sig klar för vid halv ett så plingade töntarna ;) Felischa o Sara på dörren för då skulle vi bege oss ner på staden för att möta upp Hanna, Jennie och Helena för en lunch/fika. Så himla roligt och trivsamt och bara jättebra! Där satt vi ett tag o surrade bort nån timma. lovely.
Efter det begav vi oss, vi skildes åt förutom jag o Sara då, jag följde med henne hem. Vi fixade upp hennes TV på väggen, med plugg o skruv o sladdar.. nu jäklar blir det filmkväll snart! (bara hon fixar det här med comhem först :p) Sedan var det hårfärgning som stod på schemat, lite ny färg i mitt hår, blev bra det!
Sen fick jag även middag av Sara, så himla nice, laga mat ihop och äta med nån annan än sig själv är för tusan vardagslyx! Jajjemän!

Nu är det bedtime igen för imorgon ska det visst jobbas lite på dagen för sen på kvällen är det däns som gäller, i Häggenås.. med förfest hos Sara A, så himla bra o roligt de dänne kommer å bli!

Och btw, Vårforum, here I come!!

"A smile is the lighting system of the face
 the cooling system of the head
and the heating system of the heart"


HannaH HannaH HannaH


Idag är det HannaH-dagen och det tar jag på största allvar ;)

Så idag är jag mkt snäll och mkt glad hela dagen

♥♥♥♥


tandvärk = inte bra för humöret

Idag fick det vara nog, ringde till tandläkaren för nu gör det för ont!
Min egen diagnos är att jag har en visdomstand som krånglar, eftersom jag trots min visdom endast har fått en än så länge :p Men nu verkar en till vara på väg, problemet är bara att dom växer åt fel håll har dom sett på röntgenplåtarna, dom växer inåt mot tänderna istället för uppåt..
Plus att jag inte tuggar alls med vänstersidan längre för där är det, förutom visdoms-tandskrångel även nåt annat vingel med en annan tand. blir gaaaaalen. Jag verkligen h a t a r att gå till tandläkaren, mina tårar bara sprutar på mig när jag är där.. Men nu ska jag iaf dit, 1 februari! herregud, det är ju en evighet, är iofs bra eftersom jag hinner spara ihop lite pengar då, det här kommer ju bli billigt, blääää!
Plus att jag ska till tandhygenisten i slutet på januari, men kul då, det är ju ännu värre än ett tandläkarbesök, blä och blä och blä och fy fan!

O annars då? Jo, jobbet går väl bra, jobbar fortfarande inte alls med det jag är anställd som men annars går det väl bra förutom alla fel som blir ibland som man får rätta till. Men så är det väl på alla jobb helt enkelt..

Igår var en rätt rolig kväll då jag gick till Sara för att hjälpa henne få upp sin nya TV på väggen.. Vi började bra, måttade vart vi skulle sätta upp den, sen var det fram med slagborr och borra.. det gick mindre bra men sjuuukt roligt under tiden, hahaha! Sen insåg vi att vi behövde hjälp och började gå igenom bekantskapskretsen..det var telefonkonsultationer och skratt och dåliga förklaringar och beskrivningar fårn min sida, haha! Men då kom petHer till räddning, det var oxå sjukt roligt. Han är ju en spillevink o sån skön lirare! haha!
  
hahahahaha! ;)

Ikväll är det jag o tvättstugan som polar ihop igen, roligt :p


tänkte växa upp

kanske är dags för det nu, vad tror man om det?

-how peculiar


Gott Nytt År - 2011

Nu är det 2011, det är januari, helt crazy bananas är det! Och ja jag har några nyårslöften..
- vara snällare
- vara starkare
- vara ärligare
- börja träna
- gå ner i vikt
- hitta mig själv 

Utvärdering om ett år.

Gårdagen spenderades hos Sofia och Patrik, dom bor ca 50 meter från mig så det var ju bra :)
Det var jag, anders, johnny, sofia, patrik, krille, sara, jon, annika och hans. Japp, det var alla, en fin samling människor. Vi åt fondue, jag har inte ätit fondue på säkert 15 år och jag har aldrig ätit det på vegetariskt vis men det var tusan gott. Fonduade halloumi, majs, champinjoner o zucchini. Det var spännande :)

Ett musikquiz var det sen på schemat, jag, anders o Jon var ett lag. Ett mkt bra lag för vi vann!! wihooo! En vinare vann vi..undrar vem som tog hem den förresten? haha.
Sen chillade vi, det nya året ringdes in, det blev efterrätt. Sen blev det dansk julafton.
Det var riktigt roligt o spännande...haha! Alla skulle ha med sig två paket som tillsammans inte fick kosta mer än 70 kr. Jag var på ICA innan och köpte en polisbil och handfängsel på leksaksavdelningen! Och mina handklovar var ett hett byte, många som ville ha dom.. När leken var slut så satt jag med ett paket kvar och det innehöll en pannlampa, tyckte jag var bra för det kommer nu få vara min nya sänglampa, slipper jag hålla i ficklampan lr cykellampan när jag ska läsa på kvällarna :)

Efter den här leken, nu var väl klockan tre nånting tror jag var jag tvungen att gå hem. Mådde inte alls bra, berodde inte på alkoholen, det var huvudvärken från helvetet som kom, det var borderline till migrän så jag pallad inte längre. Gick hem, tog en tablett och la mig för att sova, det var nog klokt gjort för idag mår jag ändå rätt bra. Sov till klockan 14, haha!

Ja, sen såklart så var jag ju inte helt nykter igår och då är det ju som ganska halvdumt att ha mobilen i närheten men så är det, det låtsas vi inte om, inte allt iaf...

(kameran, den lämnade jag visst hemma så finns inga bildbevis på nånting..)
PussoKram


RSS 2.0