en helgresumé igen då

Först jobbade jag as usual på fredagen, sen när jobbdagen var slut så speedade jag ner till videoteket och hyrde "Snabba Cash" och inhandlade lite chirre. För kl sju hade jag inviterat sara, felicia och malin på middag. Lr som jag skrev i inbjudan, en filmkväll, med middag och kopiösa mängder vin :D

Så hem och påbörja matlagningen, jag bjöd på en asiatiskt gryta serverad med ris..lyckades för första gången i mitt liv att bränna riset.. Men allt åts upp så jag hoppas dom gillade det!

Sen började dom anlända, mina fina. Och när man anlände fick man en liten fördrink som också verkade uppskattas :)
 
Sen tittades det på film, pratades och drack en hel del vin. Felischa skulle ju upp o jobba på lördan så hon tog det ju lugnt och drog hem tidigare än dom andra oxå. Tror det var jag och Sara som hinkade i oss mest..ovanligt det då..men roligt det var det! Så kul att ni ville komma!! :)
    
fredagsmys
  
Malin, Felischa också Jag
  
Liza och Mila var oxå med, 4 personer och 2 hundar, det är vad man kan kalla full lägenhet hos mig. Appropå lägenhet så firade vi lite den här kvällen oxå, för Sara har köpt en lägenhet i Östersund, på Skolgatan!! Det gillar skarpt!
   
Tror jag kan prata med djur..både Liza och Mila ser dock lite skeptiska ut..

Okej, måste ju faktiskt berätta det här, även om jag själv har inget direkt minne av det. Mkt som är lite suddigt från kvällen, såg faktiskt om filmen dan efter också för den kom jag inte alls ihåg..
Men iaf, jag Sara och Malin satt på golvet pch pratade. Och enligt Sara så ska jag här ha somnat, och det gjorde jag nog. Men det roliga är att jag somnade på ca 10 sekunder, satt och pratade som vanligt med dom och sen bara zzzzzzzz... haha!

Sen på lördan vaknade jag väl runt 7 på morgon med skallebank som heter duga, men det var bara upp o ta lite vatten o en tablett o sen somna om så vaknade jag nån timme senare, fit for fight! (Hellre att jag har den rutinen än den som jag normalt brukar ha dan efter alkoholintag..)
Så var det lördag och jag började städa undan gårdagen, hann även med att tvätta, kände mig sjukt duktig!
Sen drog jag och Sara ner på stan och OMG vad det gjordes av med pengar.. jag köpte, regnställ, ryggsäck, hängslen och inte att förglömma, fika.. Men det var värt pengarna, nu är jag snart fullt kittad inför Helags turen! Ska bli en u n d e r b a r  helg!
Efter stadsturen så var det dags för en springtur, det gick sådär eftersom det var här jag surnade till så Sara hade nog inte så roligt men sprang lite gjorde jag iaf, så lite bra var det ju..
Men sen på kvällen tog vi och gick ut lite igen, var osäker om jag skulle hänga med p.g.a mitt humör men det blev bättre så vi joinade Hanna inne på bishop och satt där hela kvällen! Surrade och drack, var en mkt trivsam och rolig kväll! Var också mkt roligt när Sara beställde två strongbow cider och kommer med två öl... ;)
Pratade lite med Lajo också, tror han var full, haha!

Och sen kommer vi till dagen då, Söndagen. Som jag har tillbringat med min finaste av alla bönor och sötaste Agnes. Dom flyttar ifrån mig på onsdag, gråter lite över det. Men jag tänkte åka o hälsa på dom så mkt att dom blir less på mig!! Vi skulle gå till stora kyrkan idag, men när vi väl kom dit då var kyrkan stängd! På ens öndag kan man ju som tycka att dom håller den öppen ett bra tag, men icke.. Så mina synder blev inte förlåtna idag heller. Men vi gjorde en massa annat bus!!
   
Vi började med lunch på kebab-baren
  
Sen gick vi en vända på stan.
  
Bevis på att vi faktiskt gick till kyrkan, men där var det väldigt låst o stängt
   
vet inte hur länge vi var på lekplatsen, men roligt hade vi. O jävlar vad jag hoppade när jag gungade på gungbrädan mot Lena och Agnes, jag höll ju på att flyga av!! Hahaha!
  
Agnes jobbade och bakade och hade allt möjligt för sig.

Sen gick vi hem till mig där jag lagade middag till dom två mest underbara jag vet!
kommer sakna er så oerhört mkt!
♥ ♥


vad är det för fel??

Jag fattar inte, den senste tiden, säg senaste halvåret lr nåt så har jag blivit überkänslig för typ sockerfall. Är jag hungrig lr om det går för långt mellan måltider blir jag skitsur, tappar fokus helt och är svår att prata med och svår att ha att göra med.
Och jag vet om det, känner direkt när jag blir sån och det märks också direkt har jag fått höra... Som om det inte vore nog så kan jag oxå helt plötsligt utan anledning surna till, och bli omöjlig och en pest att umgås med. Samma där, jag känner när det kommer men jag kan inte styra över det.
Och tyvärr har min fina och braiga vän SC fått varit med många gånger där ovanstående har hänt, nu senast idag. Och för det ber jag här Sara om ursäkt, "offentligt". Igen. Snart tröttnar hon nog på att umgås med en surkart som mig, med all rätt.
För även jag har tröttnat på mig själv, jag kan inte kontrollera det, även fast jag försöker...
Vad är felet? Nåt är helt off iaf.. obra, för jag är ju rätt rolig o glad annars...;)


elektro...??

Tänk så fel det kan bli när jag ska göra saker, särskilt när nån ger mig instruktioner om vart jag ska åka.. ;)
Jag och Sara skulle idag göra en liten tipp på arbetstid, vi skulle först till apotekt och sen på coop och sen hämta upp en bil på bilverkstan..
Det hela började så här; Ingrid frågar om vi skulle kunna åka och hämta apoteksvarorna under eftermiddan och samtidigt åka och hämta upp hennes bil på verkstan, javisst säger vi.
Sen ungefär då det är dags att åka frågar jag Sara; -Har du din bil idag? Vilket hon då svarar på med ett Nej, har du? Vilket jag i min tur svarar Nej på.. bra plan där, ingen av oss har btagit bil till jobbet idag.. Men det slutar med att Patric (motvilligt) lånar ut sin bil till oss.. Jag sätter mig i förarsätet för att köra, ogillar skarpt att köra andras bilar, särskilt när som är så där moderna att jag inte ens fattar hur jag startar den.
Efter lite om och men så kommer vi iväg, mot Lillänge. Ska parkera bilj*veln, går inte alls bra, Sara hoppas ut och går till apoteket och lämnar mig åt mitt öde. Får backa och stöka på för att hitta till en tom parkeringsruta eftersom det stod nåt sorts fordon mitt i vägen som gjorde nåt jobb, så jag kom inte förbi framåt. Och jag är ju så himla bra på att backa, jajjemän..
Tillslut så har jag gjort världens styggaste parkering och går in på apoteket jag med för att hjälpa Sara bära ut grejerna, men nä, därinne var ju inte hon. Va fan tänkte jag.. men då ringer hon, ståendes vid bilen..bra team vi är! In med apoteksgrejerna och sen vidare genom parkeringen till coop, gör en minst lika ful parkering där, ger "nycklarna" till Sara och säger att nästa vända får hon köra.. och skrattar bäst som skrattar sist, hon hade samma problem som mig, känsliga blinkers. Man blinkade ju heljvilt åt alla håll samtidigt med den där. Och hennes parkeringar var inte så mkt snyggare dom :p

Har vi nu varit borta kanske 40 minuter lr så från jobbet..ojoj..
Iaf, nu skulle vi vidare, mot meca för där skulle chefens bil finnas. Och hemma i odenskogs alla vägar o affärer är jag inte, mkt snurrande tills vi hittade meca. Nu skulle vi bara hitta bilverkstan som skulle ligga vid meca.. kom inte riktigt ihåg vad Ingrid hade sagt att den hette..men så plötsligt ser jag en skylt.. elektro-skandia. Det lät bekant och glatt ropar jag att det är dit vi ska, så Sara kör in på parkeringen (lika snyggt som tidigare..) Vi går in på elektroskandia och känner båda två att här ska vi nog inte hämta nån bil. Men vi frågar ändå dom som sitter där om man kanske kan hämta en bil här..dom driver lite med oss, var nog tydligt att vi hamnat fel.. så efter det lilla misstag går vi ut igen. Och jag ringer på jobbet, frågar chefen vart det var vi skulle.. återigen, meca..åker till meca..frågar där om man kan hämta ut en bil. Svaret är nej, för det där var reservdelsshopen, verkstan ligger nånannanstans. Får vägbeskrivning dit. Och äntligen hittar vi rätt. Frågar hon som sitter i luckan där om man iaf kan hämta ut en bil HÄR då.. ja, säger hon och undrar lite vart vi egentligen har varit.. berättar med viss skam hur våran resa gått till..
Nu kunde jag iaf äntligen få bilnycklarna, betala med chefens kort och få bilen och åka tillbaka.. ett problem bara. Nu var jag ensam i bilen, och skulle hitta tillbaka till jobbet från det här området, OMG säger jag bara... kom fram till slut men undrar om det inte blev en omväg..

Kan ju säga att det var typ det roligaste på hela dan, tog tid gjorde det. Men nu vet folk kanske, man ska inte skicka ut mig på uppdrag och man ska heller inte lämna vägbeskrivningen till mig, slutar sällan bra..

Annars har det varit en bra dag, första efter lilla semestern, trivsamt ;)

Och ja, jag ska skriva om semestern, en annan gång..snart.

För övrigt har jag idag varit till frisören, nöjd? vet inte än..
Har också lite svårt att hitta mitt USB-minne, nån som sett det?

Imorrn ska det fixas pass!!!


BMW 1500 GS

Här är han, han som jag ska åka på under semestern.
Och ja det är roligt att åka men fan, nästa år är det ju jag som ska försöka ta MC-kortet! Har ju sagt att det ska bli innan jag är 30 och det är ju faktiskt inte så många år kvar dit....;)Återkommer förhoppningsvis senare i veckan med bilder o grejer!

Live And Let Die


s e m e s t e r

...iaf lite, är ledig måndag tisdag och onsdag! Underbart. Känner att det faktiskt behövs! Så nu hoppas jag på fint väder så att mc-turen blir så underbar som jag hoppas att den ska bli!!

Mkt att göra idag på jobbet, men fick också höra av två olika djurägare att dom gillade mig och att jag var en bra sköterska. Då blir dagen genast lite roligare och bättre :)
Sen att eftermiddan blev lite stressig, vi var bara två sköterskor..och det innebär mkt städning o.s.v..medans man samtidigt ska hinna med allt det där andra..jaja, det gick på nåt vänster iaf.

Och jag skjutsade Guns till bussen och vinkade av henne. När jag kom tillbaka så var en del förvånade att hon hade slutat.. ingen hade hunnit med att säga hejdå. Men du ska vet att du kommer vara saknad Guns! ;)

Nu är det fredagsmys..lr nej just det ja, hade ju ingen att mysa med.. men det är lugn, ja ä int bitter. haha.

keep it real.


fredagsfnitter på en torsdag..

..som Guns så passande uttryckte det!
Vilken sjuk dag, rätt lugnt så det blev mest en massa dumheter och droppen kom när en gardin hade ramlat ner (lr ja, en av "vetarna" hade dragit för hårt i den) och det är högt i tak på jobbet, vilket betyder stora fönster där gardinstången sitter jättehögt upp... Så jag drog fram undersökningsbordet, höjde det till max och sen klev jag upp och skulle fixa det där.. Men då kommer Patric och ropar att han ska hjälpa till. OK tänker jag, och sen brakade det lös.. 1. Han hade svårt att först komma upp på bordet då det var höjt till max.. Och sen stod vi där båda två och vinglade på med varsin gardinstångsände. Herregud vad vi skrattade, jag skrattade så tårarna flög och saliven sprutade. Och medans vi står o jobbar så befinner sig Guns på golvet nedanför och asgarvar åt oss.. Alltså, det går bara inte att inte skratta när Patric är i närheten, så himla rolig!! Hahahaha!

Sen på eftermiddan när jag och Guns sitter o fikar börjar vi som undra vart Patric tog vägen... efter en rätt ås lång tid kommer han in och ser lite trött ut... Han har då somnat i våran butik på soffan.. sjuuukt roligt! Fan vilken skön dag, som sagt, fredagsfnitter på en torsdag! Gillar't! ;)

Dagen har avslutats med en maskin tvätt och en fika och en promenad med mr.Hansson. Det var trivsamt att surra på o skratta lite till :)

Imorrn är dock Guns sista dag på jobbet, känns lite trist faktiskt ;) Men det får väl bli lite promenader o grejer istället för jobb så i framtiden...

Nu, kvällsfika!


Handlar mest om en solig kväll i Trång..

Först vill jag bara säga att jag verkligen gillar mina vänner, och att jag det senaste året/åren har träffat på många som har kommit att bli nära vänner. Jag gillar't! :) Också gillar jag vänner som kan hjälpa till vid olik grejer, så återigen, OPe (du läser inte här tror jag men iaf..) Tack för hjälpen! NU ska jag böja cykla och spela gitarr tills jag kan göra det samtidigt ;)

Igårkväll (läs tisdagkväll) åkte jag, Frida, Sara och Liza till trång för att hälsa på Jennie och Lowan. Och Mimmi var det som tog oss dit, hon är pigg som sara uttryckte det, fattar ni.."Mimmi Pigg", jaja, kul var det.. Och ännu roligare var att Sara fick i uppdrag att inhandla en present till mor och sonfrån oss båda. Ett litet klädelsplagg tyckte jag var lämpligt. Så Sara hade gått in på Lindex, in på barnavdelningen och tyckt att det fanns ju mkt fint där..grejen är bara att hon tydligen hade hållt upp en tröja för barn i ca 7-årsåldern.. Det hade ju inte varit så märkligt, om det inte hade varit för det faktum att Lowan är ca 4 månader gammal. Ja hon fick iaf hjälp av nån expedit tillslut, men det hade oxå varit m k t  roligt om hon hade köpt en 7-års tröja, då hade han ju haft nåt att växa i..
Så nog om Saras okunskap i barnkläder.
Det var jättekul att träffa Jennie igen, verkligen! Och hon hade lagat jättegod mat till oss, och efterrätten ska vi inte ens prata om, herregud...!!
Och bor hon (hennes föräldrar) dåligt lr, näe. Fy tusan, jag vill bo där, så sjukt vackert o bara härligt. Att Jennies karl inte vill flytta upp, ja det förstår man inte. Vem vill inte bo där!?!?
 
Frida, Sara och Liza inspekterar Jennies små kycklingar..som iofs var mindre än vad dom borde vara vid sin ålder...men dom var fina ändå!
  
Sara och Lowan kom bra överens. Men ingen av oss blev väl barnsugen..som att vi nånsin skulle bli det? Nu lät det som Lowan på nåt sätt var jobbig och det var han inte. Han var jättegullig och fin. Men barn..nej tack..Barnvakt, jajjamen, bara att ringa! ;)
Ser ni det fula lilla lusthuset där vi åt efterrätten, tråkigt va? Och vädret, huvva, det var ju kvälls sol...
    
Söta Lowan och fina Jennie. Det är även trist att inte längre jobba med henne..
 
Frida fixar kaffet o Liza ser på
   
Spetsgardiner, "kristallkrona". Alltså, ett sånt här lusthus ska jag ha när jag blir stor o har går o de o de o de...
    
Sen såg vi oss omkring på ägorna..

Som sagt, kvällssol...l o v e l y !
    
Jennies höns! Störtcoola :) Olika raser. Dom typ sov eftersom klockan var mkt, men fina är dom
  
Sara har varit i afrika och burit runt på höns hon så det där, det kunde hon minsann
  
Imsa & Norpan

Supermysigkväll var det. Blev oerhört mätt också, Tack Jennie!!!

Sen så kom vi fram tills idag då, rätt soft dag på jobbet ändå..fast dan gick ändå fort. Och jag har på nåt vänster blivit den som räknar kassan nu när Sara inte är där..varför det är så. det vet man inte. Men gör det gör jag. Räknar o räknar o räknar och ju mer jag räknar desto mer orätt blir det..haha! Närå, det går bra...typ...
Har inte riktigt hittat min plats än känner jag, men det kommer nog..just roll with it säger jag.
Har iaf sjukt roligt o mkt skrattande blir det.."förstår du.." haha! ;)

Har också precis kommit hem från en liten mc-tur med pappa, har inte åkt på hans nya mc förrut. Satt rätt skönt förutom för knäna. Lite orolig för hur det kommer gå när vi åker på söndag på våran lilla tripp. Men det får nog gå, smärta har ingen dött av..

Later.


en kväll på tria

Lördag var det igår, om nån hade missat det.. Och lördag innebar denna gången en liten utgång tillsammans med Sara. Vi startade hemma hos henne vid halv åtta tiden. Musik spelades och vin och nån grogg dracks. Mkt trivsamt, men varmt, vad är det med de här jävla vädret? Känns som att man är i klimakteriet varje dag..! Ja iaf, så gick vi sen ner på samhälle för att se om det var nåt drag nånstans, och det var det...inte. Vi gick gatan fram o tillbaka men var som rätt dött överallt så då gick vi tillbaka o satte oss på rocken, det var roligt för där fick sara den upplevelse jag så gärna har velat visa henne men aldrig riktigt lyckats med, men nu tror jag hon förstår, haha!! Säger bara; Felischa, du skulle varit där..OMG!

Sen gick vi vidare o upp till g3, där var det väldigt lite folk men det struntade vi i o gick in o tog en cider o satte oss ner vid ett bord o tittade på folket.. Oj, nu höll jag på att glömma en viktig detalj här, när vi skulle gå in på tria så fick jag visa leg! Japp, är ganska nöjd över det ;)
iaf, vi kom ju in trots min ringa ålder, och fick prata en del english under kvällen, det var roligt, inte så jätteofta man får göra det...bra träning inför resan där! haha.
Det var en ganska händelserik afton fast på ett litet annorlunda sätt... :)

Träffade på några gamla och nya bekanta. Alltid roligt att säga hej o vinka lite.

Haha, och sen skulle vi gå o köpa lite mat..vi travade till kebab-baren, rätt folktomt där, klockan var väl typ 01.55 lr nåt. Och vi är helt säkra på att vi beställer två st falafel i bröd...MEN när vi börjar titta vad dom egentligen försöker servera oss blir jag full i skratt och sara lite fundersam.. har vi sagt fel? gjorde vi det? nej, finns väl inte en möjlighet att vi båda skulle säga fel och beställa kebab (!) i bröd.. Vi blev lite rädda också, för dom såg så arga ut när vi sa att det där vill vi inte ha..trodde att vi skulle bli tvungna att betala för kebaben. Men det behövde vi inte..dom gjorde i ordning falafeln..blev inte helt rätt där heller men kändes inte som att det var läge att gå o klaga över att man fick fel sås...tror dom var less på oss, så vi satte oss vid ett bord långt bort från kassan så dom inte skulle se oss och åt våran falafel, haha!!Sen gick vi hem och sov. Sara jobbar idag, bra gjort av henne. Själv har jag tagit en promenad med Gustaf och Saga. Det var bra, blev lite piggare av det :) Nu är det tvättstugan som är min vän för dagen, sen ikv blir det en löparrunda. Och på tisdag ska vi åka till Trång! Jättekul!!!

Jag vet.


balkongfest

Igår var det fredag, vi jobbade på som vanligt på jobbet, men sånt som vi gör hela dagarna.
Sen började klockan närma sig 17 och förväntan o spänning låg i luften, för nu började det bli dags för personalfesten!! Fördrinkar blandades, festkläderna på (?) och folk började anlända till platsen. När alla varit på plats ett bra tag dyker Anna äntligen upp med maten, typ 40 minuter senare än vad som var planerat men men...Så nu började vi äta o dricka, äta o dricka... Jättetrevligt var det!
 
fördrinkar med jordgubbar i, bra blandat av mig..

Guns fick ett stetoskop så hon kan få känna sig lite viktig första dagen på skolan igen ;) Tråkigt att du inte ska vara kvar...men jag får väl klara mig ändå!

   

Senare på kvällen började folk droppa av men vi var några som stannade kvar och vi tog ut festen till balkongen, det var MKT trevlgt. Himla skön kväll för balkongfest var det! Vi drack, rökte, pratade o skrattade. Det var jag, Guns, Sara, Erik, Anna och Terje. Några barn var det också men dom sov mest...

Nu var det så dags att ta sig hem. Cyklar lastades ut bilar och barnkärror kopplades på cyklarna. Guns var faktiskt nykter för att hon skulle få hem sin bil så jag erbjöd mig att cykla hem hennes cykel. Hon såg lite tveksam ut först men jag fick till slut låna den. (Att hon var tveksam förstår jag för jag kan inte cykla, har aldrig nånsin cyklat i stan, så att göra det lite sådär på halvfyllan...) Men bra, det gick det, lite vingligt kanske och lite läskigt när det kom trottoarkanter men jäklar vad bra det gick. Nu MÅSTE jag (läs ove) fixa min cykel så jag kan cykla lite mer innan vintern kommer...det var ju faktiskt roligt :)

Mår faktiskt bra idag, trodde jag aldrig. Men rödvin är bra det! ;)
Nu ska vi se vad dagen har att erbjuda, kanske hälsa på SC och AN på arbetet? Planera kvällens festligheter? Det vet man inte, det återstår att se..

Later.


tankar från sängkanten...

...ska alldeles strax lägga huvudet på kudden o sova lite, det är ju trots allt en ny jobbdag imorgon och för att orka med att driva med kollegorna måste man vara uvilad..

Har idag efter jobbet varit till Pilis och hälsat på Ida, Jonas och Albin. Ida hade lagat mat åt mig (ja alla oss då), hur snällt var inte det då? För det är det verkligen aldrig nån som gör. Tänk att få komma hem och det är nån som lagat mat åt en..vilken lyx. Fast för att nån ska göra det regelbundet krävs det nog att man ska bo med nån och det tycker jag låter lite halvjobbigt. Här hemma är det ju jag som bestämmer hur saker o ting ska va, jättejobbigt om nån annan ska komma och lägga sig i det..
Iaf, så hade Ida lyckats mkt bra med maten, tack för det! Jonas tror jag gillade det också, var nån liten klagan om att det var lite lite kött i men men...

Nästa projekt för kvällen var att färga Idas hår, det gick bra och blev bra tycker jag. Hoppas frk. Engstedt är nöjd också. För jag fick ju även klippa henne lite, det var roligt. Klippte som bara topparna, tordes inte mer, tänk om hon skulle bli missnöjd o arg på mig? Men tror det blev rätt ok.. så nästa gång (om det nu blir nån sån) så kanske det ryker lite mer hår :)

Fick också träffa "lilla" Albin, det var längesen jag såg han och OMG vad tiden går fort. Fattar inte att ungar kan växa så mkt på så kort tid!en karriär som frisör kanske kan vara nån sorts plan B ?

G'natt.


..skärping Sandström, skärpning..

Jobbat som vanligt idag då, gjort ditten o datten o.s.v. som alltid.
Sen hem till Lit och gick en promenad med Ejan, hoppas du stannar i skövdeland ett tag till..för en dag så SKA jag komma ner o bo där jag med!! ;) Men tills det blir verklighet så får jag nöja mig med några visiter då och då!

Pojkarna kom till Lit också, det var roligt att träffa dom, var mkt längesen! Finaste, mest underbara pojkar som finns ♥

Men trots mina små bustroll så kändes nåt inte helt okej idag. Finns en person som påverkar mig mer än nån annan på denna jord men jag tror inte han är medveten om det. Är han glad så är jag glad, är han ledsen är jag ledsen, är han sur är jag sur. Säger han nåt så tar jag det till mig....men ibland så gör det lite ont..
Så på vägen hem spelade jag hög musik och fällde en tår. Sen får det vara bra med det.

Har iaf fått lite ledigt så nu har jag saker att se fram emot!


Miss.Monday

Då var det en ny vecka igen då, ifall nån hade missat det..en ny vecka, en ny måndag, en ny dag på jobbet. Men det var en helt ok dag. Konstigt väder som gjorde att man blev trött o flummig ;) Men det är så skönt att känna att man kan ha roligt på jobbet med sina arbetskamrater, det var ju lite det jag var mest "rädd" för när jag bytte jobb, eftersom jag har haft en sån bra relation med i stort sett alla på djursjukhuset. Men den rädslan var helt onödig, jag skrattar varje dag o det är roligt, även om dom kallar mig ice-queen..haha!

Kollade in slutbeskedet från skolan igår, hamnade till slut på en femtonde reservplats, det är piss men sånt är livet. Jag fortsätter, ler o skrattar hela vägen fram ;)

 
Idag kom Sara hem från hufvustaden där hon rockat loss. Och eftersom hon hemskt gärna ville prova på att ha katt så fick vi delad vårdnad om Agrippa/Sippan. Så nu har skönheten flyttat hem till Sara, Liza och nu även Saras kompis Elin (tror jag det var..). Fullt hus där då. Hoppas Sippan trivs, vi tog en promenad från mig ner till Sara..lr ja Agrippa ville helst inte gå åt samma håll som oss så jag bar henne mest, men hon fick iaf komma ut lite. Och hennes sele är så fin, en sån skulle Zixten haft...Fick också låna en bok av Sara som hon haft "hemma", den ska jag nu lusläsa...och inom kort..vem vet..
det vet man inte, men det jag vet är att jag gillar rasen skarpt! ;)

Och lite semesterplaner o annat är i rullning, ska bara få lite ledigt :S"If the boy don't want to keep you just make him wish he had"


sovit, dansat, gråtit

Uppdatera vad som hänt sen sist lr så då. Har varit helt slut o galet trött hela veckan. Sömnbrist från yranhelgen skulle jag tro. Så när man fick gå hem från jobbet i fredags var min plan för helgen att sova, sova och sova lite till. Började bra då jag typ sov till kl 11-12 nånting på lördag morgon, ska då också tilläggas att jag var i säng runt 21 tiden på fredag kväll. Iaf, klev upp där på lördan, åt frukost o duschade o sen hamnade jag visst i soffan där jag sov X antal timmar till. OMG sa jag till mig själv när jag vaknade och insåg vad klockan var. Tänkte att då är det väl snart dags att gå o lägga sig igen då.
Men icke, kom på andra tankar. Så det vart lite styrdäns på näset med OPe, Mave, Henke o Jenny. Lite folk var det där. Trivsamt ändå. Och ja, jag hade nog fan glömt hur man gör när man dansar men det gick på nåt vis ändå..Ope tyckte det gick sådär. Men en helt främmande människa sa iaf att jag var duktig så den komplimangen tänker jag leva på, haha...men sen var jag trött igen..
Så var vi framme vid idag (läs söndag). Jag ställde klockan, klev upp vid nio tiden och åkte sen iväg till Överammer helt själv för att säga hej då till farmor o farfars hus. Det är nu sålt, känns mkt märkligt. Huset är inte "vårat" längre. Men så blir det väl, farfar finns inte längre o farmor är på ålderdomshem och huset är ett renoveringsobjekt som heter duga. Fick också träffa på dom som köpt det, dom verkar ju trevliga, men det är fortfarande mkt märkligt att nån annan ska bo där o göra om där...


Fällde en o annan tår när jag gick runt där själv.. :(

Sen kom även pappa dit för att hämta hem det sista från garaget så vi åkte till farmor tillsammans efter det. Och det kändes bra att åka dit även om det är rätt jobbigt, tror inte hon vet alls vem jag är längre. Hon kallar mig alltid för "nina" lr "ann-christine". Ja. så så var det med det.

Efter det åkte jag till lit o åt middag o sov lite o sa hej till Eja som är hemma en sväng. Hon kommer direkt från grekland, hon var mkt obrun o onöjd och jag är inte alls avundsjuk ;)

-Keep it real.
...och en uppmaning till mig själv: Skärpning Sandström, Skärpning!


bloggblandning

En liten mix av dom senaste timmarna lr så..

   
Igårkväll var det så dags för bilbingo igen då, denna gången i tulleråsen. Mkt folk var det. Spänningen var på topp. Sara hade aldrig nånsin spelat bingo i hela sitt liv, på något sätt eller vis. Så när hon då efter cirkus en halvtimme går o vinner 400 stålars så kallar vi det ren nybörjartur o inget annat. Att hon sen dessutom sitter i baksätet och påstår att hon är väldigt nära bingo konstant...kul! ;)
Jag var mkt trött o bitter påstods det, vet inte det jag. Möjligen lite liiiite då..
Lekte även denna gången lite diverse lekar då bingon i sig faktiskt blir en aning tråkig efter ett tag..därav det färgglada blocket ;)Felischa satt även o viftade med denn cereniapenna framför näsan på mig. Hur snällt är det då? Cerenia pennan förstår ju alla invigda (vilket iofs typ bara är jag F och S..) att den borde tillhöra mig!!
Ja, som man kanske kan förstå så blev det ingen vinst för oss andra. Även sköningen Filip gjorde ett gästinhopp i våran bingobil under free-play o storrövarn men inte ens han vann.
Sen drog vi, vi verkligen drog därifrån, Felischas reflex när bingon var slut, priceless!! Då åkte vi till korven o sa godnatt. Sen sa vi godnatt o sen var det torsdag o jag är trött.

   
Slutade tidigare idag på jobbet o åkte hem till Lit. Där jag gosade lite med min polare Zixten. Han är mkt fin för sina 15 år! :)

   
Kollade på blommorna. Djupa diskussioner med Tommy och Mamma.


Sen åkte jag hem till min nya vän som bor hos mig ett tag nu. Hon är sååå fin!

peace.


publikrekord

var det här på bloggen igår, men väldigt lite kommentarer, så tråkiga ni är! :p


ljuvliga lördag

Dagen började med att möta upp Linnéa och Sara på Törners för en fika, dom mådde lite illa påstod dom. Det gjorde inte jag...förrän jag hade varit på stan ett tag..kan det ha varit så att jag var onykter när jag vaknade och sen nyktrade till och blev bakis på etermiddan? Det vet man inte riktigt, men sen gick vi alla hem och sov lite för att sen gå till Ann-Mari o Daniel för en mysig grillförfest innan sista natten med yran!!

   
Linnéa startade upp grillarna, dom funkade helt perfekt. Det lite roliga här var att dom andras grillar inte fungerad, alls, och dom var dyrare. Blev ingen bild på det lilla misslyckandet men det var rätt roligt ändå!
 
försök till grillning...
  
The Gang, Jag o Felischa, Sara o Linnéa
  
Hanna o Staffan, Ann-Mari o Daniel.
Vill här också he en eloge till Staffan som med stor auktoritet och mkt pondus fick dom små barnen (typ 18-åringar) som satt bredvid oss o festade att plocka upp efter sig. Nedskräpning är inget vi tolererar! Bra där!

 
Sen skulle vi bege oss ner mot området där winnerbäck väntade på oss, men först sa vi hej till en tant som var ute o gick med sin katt. Vi tyckte hon hade en fin katt och hon tyckte vi had en fin hund. (Liza var med alltså..)
   
Sen var det då dags, WINNERBÄCK, denna underbara, fantastiska, geniala låtskrivare, ja han var helt grym, han sopade mattan med alla andra som nånsin uppträttpå yran..! 2 timmar var alldeles förkort tid att se o lyssna! Vilken man o artist han är!
  
Hela konserten var fantastisk, under låten "ingen soldat" var hans bakgrundskör som visades på skärmen jätterolig touch till hans spelning. Vem kommer på sånt? Ja, till er som inte var där kan jag bara säga, synd om er för det var helt underbart!

Vi hade tänkt se Hoffmaestro också, men man lämnar inte Lasse för att gå till badhusparken o lyssna på dom och jag grät inte över det eftersom jag redan sett dom en gång i år..

  
Nästa stora grej som vi väntade på var såklart Evert och talet. Mina små sörlänningar fick känna på den äkta jämtländska patriotiska känslan. Det är nåt speciellt, det är en skön stämning och man är som ett litet barn när man där vid kl 00.00 väntar för att se hur han tänker komma in på scenen i år..
   
Talet var som alltid roligt, bra, och jämtländskt. "Jamtland jamtland jämt o ständut.."

 
Direkt efter talet spelade tedybears, men vi såg i stort sett bara introt, sen gick vi ner o drack o dansade i K1 tältet istället!
   
Där hade vi roligt minsann!
 
Det hade även Filip (Felischas lillebror)  skönare lirare får man ju fan leta efter....!
   
Hanna o Staffan hade matchande skor, hur söt får man bli? ;) Nej då, inte alls avundsjuk. Tycker om när det går bra för andra!
Det dansades o sjöng, o Sara vart raggad på, på ett mkt märkligt sätt, undra om han fått napp med den raggningsreliken nånsin..ojoj..

   
sen blev det efterfest hemma hos Hanna, tack för det. 
  
Sen nån gång på morgonkvisten, var det runt 5 kanske? så begav vi oss hemåt.

helst hade jag gärna promenerat hem med denna mannen, japp det är oskar det. jag är kär.

Idag skulle vi ha fikat, men jag sov...till kl 15.30, det har nog aldrig hänt.. Så jag missade fikat, mkr tråkigt! För nu hann jag ju inte säga hejdå till linnéa josefin brandt. Så här kommer en hälsning till det lilla popcornet! Tack för i helgen och välkommen åter när du vill så kan vi yra utan yran :)

Och tack till alla som gjorde det här till den bästa yran nånsin!


RSS 2.0