Anna & Hannah drar på festival, peace and löööv people!





Massa bra musik ska det lyssnas på, grymt ska det bli!


Blixtrar och Dunder

Efter jobbet igår så kom Sara hem till mig o slängde i lite färg i mitt hår o sen gick vi ner på teaterträgår'n och åt middag o drack nån cider o surrade lite. Men så helt plötsligt kom det ett oväder som heter duga, först kom en blixt som jag hoppade högt av men det verkade inte som nån annan såg den.. MEN sen jävlar i mig började det regna o åska o blixtra. Och jag verkligen hatar det, men sara o liza skulle ju ut o gå kvällspromenad så jag hakade på.. Hoppade till o skrek lite vid varje smäll o blixt men jag var ju iaf ute o överlevde det hela, bra där!!  Men det hade jag ju inte gjort själv, då hade jag nog suttit ensam i bilen o läst en bok eller nåt liknande.. ja, jag är 25 år gammal men ogillar blixtrar lika mkt nu som för 20 år sedan! ;)



Och gjorde ävven upptäckten igår att min regnjacka inte var så vattentät, blev ju hur blöt som helst!!

peace out


en roadtrip

Jag och Erika hade lite o göra idag så med liiiiite övertalning fick hon mig att sätta mig i bilen o köra te Närrda där färden sen gick vidare mot Åre. Ingen direkt plan med det hela, kollade mest in lite framtida utflyktsmål. Lägger lite bilder som får visa hur färden gick.
      
Jag var kartläsare, snacka om rätt person på rätt position ;)
(okej, karta behövdes egentligen inte men jag fick iaf känna mig lite duktig)




Var inte riktigt läge för ett heldopp...


avsutade med en glass från holiday, gott, men jag undrar om det inte var den som gjorde att jag blev åksjuk och fortfarande mår illa så här några timmar senare..


Dagen började jag dock med en fika på stocketitt med Gustaf, och där satt jag visst vänd mot solen utan solskyddsfaktor (som alltid) så om nån undrade vart min fina fyrkant till bränna kommer ifrån så är det från den lilla sittningen ;)

Peace&Love People


det var fint väder igår...

..så jag sara och Liza satte oss på olssons kulle, drack rosé vin, åt körsbär och bara njöt av att det faktiskt kändes som en sommarkväll. Det var sweet!!
 
  
 

 
Som plåster på såren att Scott Karlsson nu har åkt hem till sig hade jag fått en present när jag kom hem :)


Scott Karlsson

Tänkte bjuda på lite bilder från Scott Karlsson semester på Skolgatan..
Min sköna böna lämnade in honom på kliniken i onsdags för då skulle kulorna bort, och efter det fick han följa med syster Hannah hem efter jobbet ;) Så ca 1 vecka har han tillbringat hemma hos mig, vi kommer väldigt bra överens men jag har visst glömt hur det är att ha en ungkatt hemma, min 15-år gamla Zixten har inte alls samma beteende som Scott Karlsson...

....han är en katt med mycket energi och hittar alltid något att göra. Han har hittat några saker som är oerhört roliga att syssla med som då kanske inte roar mig allt för mycket. Han gillar mina lampor i fönstret, dom kan man tydligen hänga o dingla i, det kan man även göra i gardiner och draperier. Diskhon och handfatet i badrummet är visst bra ställen att ta en tupplur i, lr dricka vatten ur. Soffan har förlorat lite av sin stoppning, klösa en på tårna när man sover os.v.


















Men han är också väldigt väldigt söt o go och då kommer man undan med mycket dumheter :)



 


Läkarsvar

Hade fått brev från doktorn idag när jag kom hem, det gav ett något förvirrat uttryck, så här stod det:

" Hej!

Jag har fått svar på så kallat blodstatus som du tagit 2010-06-17. Detta var helt normalt. Blodvärdet var 134. Även så kallade blodplättar och vota blodkroppar var normala. Vad jag förstår har du också tagit något allergiprov men detta har jag inte sett något svar på.

Med Vänliga Hälsningar/ ******* "

Jag fick svar på det jag inte visste att jag hade tagit prov på men det jag ville veta det vet man inte vart det svaret är eller när man får veta det resultatet.. hon har inte sett det än, ok..? Men annars så verkar jag rätt frisk då..det vet man inte...
Lite roligt var det iaf.

Nu är det dessutom sol ute, det är oxå mkt roligt ;)

Not Ready To Make Nice




dagens bästa och roligaste...

...på jobbet var när sara påstod att jag hade halva inne...sjukt roligt var det, men vad vet man. När charmen slås på så finns det ingen hejd ;)

..och när jag kom hem så blev jag också glatt överraskad av ett brev som låg på hallgolvet. Finns inget bättre att få med posten än ett handskrivet långt brev! Så tack för det Nisse, inte många som idag kan skryta med att fortfarande ha kontakt med en brevkompis som man hittade i KamratPosten 1995 :) det gott folk är 15 år det!



Helgens drinkar och helgens bröllop

Vi börjar att summera helgen f.o.m torsdagen då det bjöds på mat o lite vin i en lokal på körfältet. Det var då dom f.d kollegorna som hade ordnat detta, jättemysigt och jätteroligt att träffa alla dom samlade på samma stället. Nu var det iofs inte jättelängesen vi sågs då det bara är dryga två veckor sen jag slutade men det var iaf fullgrett! en fin liten ljuslykta var fick vi som hade slutat i hejdå present, tack för den!

Fredagen börjar sedan med att jag försover mig en aning, och nej det berodde inte på nån sorts bakfylla för två glas vin har inte riktigt den effekten på mig. Men iaf så vaknar jag 7.45 och börjar kl 8. Min första tanke var då, varför sover jag fortfarande? är det lördag? eller är det fredag? är jag ledig? vad borde jag göra nu? När klockan är 7.50 har jag funderat klart på den saken och kommit fram till att det faktiskt är fredag och jag ska vara på jobbet om 10 minuter, inser att det kommer ju aldrig gå bra så jag ringer o säger att jag kommer sent...men så sent blev det inte, var på plats 8.10, det måste jag få säga själv var mkt bra och snabbt jobbat ;)

När dagen var färdigjobbad åkte jag hem o inväntade sara och när hon sen dök upp blev det en springtur på ca en timme tillsammans med kåda, det var lite humor i det..
Sen var det hem o fixa till sig för att sen gå ner till Sara där det färgades hår. När vi var klara där drog vi ner till Dalwinnies där Hanna väntade på oss, där dracks det några drinkar o skvallrades lite o pratades lite strunt, mkt trevlig kväll. Nu var det ju en av oss som skulle jobba på lördan så det blev ett tidigt avslut på kvällen...

  
Goda drinkar har dom iaf ;)

Lördan (igår alltså) skulle egentligen gå i dansens tecken, frågan var; Näset lr Brunflo? Men det hela slutade med att vi insåg att vi var för trötta för nåt sånt så istället tog jag med mig massa kakor till Felicia där vi drack saft o te o åt kakor o tittade på bröllopet. Och alla ville vi just då ha en egen Daniel att vara sådär kär i.
(Eller ja, Felicia har ju sin Ralf men jag, Sara o Jenny insåg att vi var väldigt mkt singel...)





Och nu är det Söndag och egentligen skulle det blivit lite fjällvandring idag men det blev uppskjutet, får se om det kanske hinns med nästa helg istället.. Så vad ska jag nu göra av dagen? Sitter här med Scott Karlsson i knät o bloggar lite.. Tvättstugan var upptagen så det kan jag inte heller sysselsätta mig med. Sara jobbar ju till kl 18 och efter det ska det springas igen, men dit är det ju massa timmar... kanske ska ta o ringa en vän då..

you win some, you loose some
peace


run run run

Vet att en del väntar på en uppdatering här på bloggen om festen och jodå det kommer det med, men inte ikväll..den som väntar på nåt...

Istället ska jag berätta om min o saras springtur som vi gjorde nu ikväll. Insåg genast att jag har sjukt dålig kondis men det ska vi förbättra nu genom att gå en massa o springa två ggr i veckan! Men jag orkade ändå lite mer än jag trodde jag skulle fast det är ju fortfarande sjukt dåligt, är som en otränad 57-åring i en otränad 25-åring.. och när började jag växa på bredden undrar jag?? Hakorna är flera, aset har expanderat och magen är stor, när hände det lixom?? Men nej då, je ä int bitter..
Gnällde gjorde jag mkt och bra under springturen oxå, det gjorde ont i rygg, i knän, i axel, det var jobbigt och pms kärringen gjorde framtåg, men roligt hade vi ändå ;)
OCH gjorde även armhävningar och sit-ups när jag kom hem på order från Sara, nu tror ju hon att jag inte gjort det eftersom jag sa att jag skulle filma det och lägga upp här på bloggen men det vart alldeles för jobbigt så nu fr hon helt enkelt bara tro på mig! För sant, det vet man att det är!

O annars då? Jo men jag kan klaga en massa om man vill det men då blir allt så jävla tråkigt så jag säger istället att det är bara fint o jag gillar't. Ibland tappar man några men då finns det alltid nya som dyker upp oväntat så det ordnar sig alltid!!

Jo en sak till, ska ta lite blodprover på torsdag, ska få svart på vitt om jag är allergisk eller inte, tycker jag ska bli intressant iaf..





Min fina Zixten, kommer ju aldrig vara allergisk mit honom iaf, så är det


livebloggar direkt från karet


fel fel fel

Varsel for Östersund lørdag 12.06.2010

Morgen kl 6 – kl 12

Kraftig regn
11° Lett bris, 5 m/s fra øst

Kraftig regn. Lett bris, 5 m/s fra øst. 9 mm nedbør.

Dagtid kl 12 – kl 18

Kraftig regn
12° Lett bris, 5 m/s fra nordøst

Kraftig regn. Lett bris, 5 m/s fra nordøst. 12 mm nedbør.

Kveld kl 18 – kl 24

Kraftig regn
12° Laber bris, 6 m/s fra nordøst

Kraftig regn. Laber bris, 6 m/s fra nordøst. 5 mm nedbør.


redheaded woman

...lyssna o njut ;)





Well, brunettes are fine, man
Blondes are fun
But, when it comes to getting the dirty job done,
I'll take a red-headed woman, a red-headed woman.
It takes a red-headed woman to get a dirty job done.

Well, listen up, stud,
Your life's been wasted
'til you've got' down on your knees and tasted
A red-headed woman, a red-headed woman.
It takes a red-headed woman to get a dirty job done.

Tight skirt, strawberry hair
Tell me what you've got, baby, waiting under there.
Big green eyes that look like, son,
They can see every cheap thing that you ever done.

Well, I don't know how many girls you dated, man
You ain't lived 'til you've had your tires rotated
By a red-headed woman, a red-headed woman.
It takes a red-headed woman to get a dirty job done.
Well, brunettes are fine, man
Blondes are fun
But, when it comes to getting the dirty job done,
I'll take a red-headed woman, a red-headed woman.
It takes a red-headed woman to get a dirty job done.

Well, listen up, stud,
Your life's been wasted
'til you've got' down on your knees and tasted
A red-headed woman, a red-headed woman.
It takes a red-headed woman to get a dirty job done.

Tight skirt, strawberry hair
Tell me what you've got, baby, waiting under there.
Big green eyes that look like, son,
They can see every cheap thing that you ever done.

Well, I don't know how many girls you dated, man
You ain't lived 'til you've had your tires rotated
By a red-headed woman, a red-headed woman.
It takes a red-headed woman to get a dirty job done.


...zzzzzz...

Herregud vad jag har sovit i helgen, tagit små tupplurar flera ggr om dan varje dag. Åldern? Sjuk? Nä, tror det har varit så mkt nytt hela veckan, så det är väl ok...

Eller helgen, jag har ju gjort det hela veckan. Försökte mig på nåt sorts biobesök för nån dag sen, det gick sådär, om filmen var bra vet jag inte riktigt hade fullt upp med hålla mig vaken. Tror jag gav upp det under en liten stund, tur det inte satt nån brevid mig på ena sidan, jag hade många stolar att lägga mig ner o vila lite på ;)
Sen skulle jag försöka titta på film med Anna och Marika, det gick väl lite sådär det med..där kommer jag iaf ihåg att filmen var rolig men jag var nog inte så social, haha!

Imorrn börjar vecka två på det nya, spännande spännande! Och mkt annat som ska hinnas fixas i veckan inför helgen för då är det F E S T ! Det ska bli sjukt galet roligt!!

Over and Out.



"fråga hanna"...haha!!

Det här tyckte iaf jag var sjukt galet o superroligt. Surfade in på försäkringskassan hemsida o där har dom då en tecknad virtuell frågeperson som dom kallar "fråga hanna". Och jag kanske har synfel lr nåt men jag tyckte att hon var lik mig själv, och hon heter hanna, roligt var det!


Lik lr inte?


Smygreklam


Japp, här jobbar jag. Så ser min fina namnskylt ut. Går numera runt i en helblå pyjamas istället för en grön. Har haft en bra dag om än lite snurrig då. Blev mkt första gången grejer idag, spännande!





RSS 2.0