...kommer ju sakna dom...


Sådär, då var min sista dag där avslutad, känns mkt märkligt o konstigt. Men ändå bra o spännande! Fick fina blommor och fint kort av mina kollegor, kommer att sakna att jobba med dom sjukt mkt!
Skrev ett mail till alla på jobbet idag, och ska jag vara ärlig för det ska man ju vara så var det med gråten i halsen som jag skrev det. För hur det än har varit på det där stället så tycker jag verkligen verkligen om alla jag jobbar med, jag har haft så sjukt roligt på jobbet, och jag har lärt mig så oerhört mycket och det är tack vare dom. Men nu vidare i karriären då och dags att lära sig nya saker..
Ja jag vet att mina vänner från jobbet inte kommer försvinna bara för att jag slutar men att inte längre få bitcha med sara, lura felicia, skämta med annika, lyssna på fridas historier om barnen, skratta med alla.. ja det känns trots allt lite i det där som folk kallar hjärta, känslor är ju inget jag sysslar med men idag kändes det ändå..




Imorgon är första dagen..spännande!


Klok o vis nurå, jodåsatteh!

Ja, 25 var man fyllda då..lite mer värk i lederna, gråa hår, nedsatt hörsel o syn men såklart även lite visare o klokare..och allt sånt där som kommer med ålderns höst..men humorn, den kommer alltid vara intakt ;)

För övrigt hade jag en mkt trevlig dag igår, gillade min födelsedag/kväll oerhört mycket! Kan det som bli bättre när man får äta dricka o umgås med roliga människor?? tror inte det va!

Idag var ER-temeat på topp, vi hade allt under kontroll hela dagen lång, vi är ett väloljat maskineri. Det var ju som schysst att vi som fick en sista vända tillsammans :) Vem ska man bitcha med nu då..??

Hela dagen gick ju inte helt smärtfri förbi dock, vissa hettar ju för inget men vem orkar lägga energi på sånt..do it your own way all alone and I'll do my thing somewhere else with a smile on my face and giving someone else a smile in the process, o de e allt jag har att säga om den saken! :p

peace out!!

GRATTIS!!!!!!!!!

Är de en vanlig dag, ne de är ingen vanlig dag för de är ärtans födelsedag!! hurra hurra HURRA!!!!!


Hej hej!

Hej hej!
Jag heter Hannah och är 24 år och kommer ifrån östersund.
på min fritid tycker jag om att träffa kompisar och killar.
Jag lyssnar även till namnet Ärtan.
Här kommer jag att skriva om allt mellan himmel och jord, så som mitt jobb med djuren och mina dejter med alla killar som jag träffar.
Kramizar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0