hemma!

Nu har hon återvänt till hemlandet. Var en rätt jobbig resa hem, var så sjukt trött och kunde inte sova och var frustrerad över det så att jag började som grina lite på sista flyget..Och sen blev det samma sak på bussen hem, ja just det buss! Vi åkte tåg från arlanda men SJ är ju sällan i tid så vi hann inte med det tåg vi skulle byta till i sundsvall så då blev det buss, men kul då! Och även bussen tog bra med tid på sig att dyka upp!
Jag hade också problem med att jag hade tvättat mina kläder i USA, och jag är hyperkänslig mot andra tvättmedel än det jag använder så under den här typ dygnslånga resan kliades det överallt konstant..huvva! Och med långa ben är det jobbigt att sitta så mkt, ja nu gnäller jag, men jag var så trött att allt bara blec 100 gånger värre. Sen när jag kommer hem så har jag fått en ny ytterdörr så jag får ringa hyresvärden för att få min nyckel och sen när jag kommer in...dags att dammsuga, är ju fan byggdamm över alla skor, över kläderna i hallen och såklart på golvet, men kul då!

Men jag hade också fått en present, från Felischa, en cerenia-penna, löööv it! hahaha!


>så bra låt!


dags for refrangen

Klockan ar nu halv atta pa kvallen har, dags att ga och sova. Imorgon tidigt pa morgonen gar varat flyg fran san joses flygplats till phoenix, sen darifran till chicago, och sen darifran hem till sverige.. Ar lite nervos infor den har sista, tror att allt kommer ga fel, haha! Kommer inte igenom sakerhetskontrollerna, vaskorna hamnar fel m.m.m.. kommer inte vara lugn forren jag star pa arlanda med mina vaskor!

Iaf, ikvall har alla sagt hej da...trakigt, har egenltigen inte pratat sa mkt med alla, dom har ju som haft sitt med arbete o barn o.sv.. sa nu kanns det trist att aka nar man faktiskt har fatt lite mer kontakt med alla, sarskilt dom som ar i min alder.. men japp, jag ska aka tillbaka!

Pappa och jag har ocksa varit ute o akt pa highway one i tva dagar, supernice! Asfin kust att aka efter, fina strander m.m.m.m...

Bilder fran resan kommer senare.
Ses snart! Kram pa er!

kop kop sa kycklingen..

..som Tommy skulle sagt.. hur kommer det sig att man (lr iaf jag) tillater sig sjalv att handla mera nar man ar bortrest an nar man ar hemma..det blir som okej att handla helt plotsligt, jag har val inte mera pangar bara for att jag ar har. Hmm..knappt de denna, men what to do.. ;)
Vi har varit ute o kort bil idag, pappa drivade och jag lasta kartan, fan vilken bra kartlasare jag ar. Alltsa ja jag har urkasst, nast till obefintligt lokalsinne men med en karta ar jag sa pa banan!! Pappa var impad :p

Annars da..daligt med hunkar maste jag saga, besviken pa amerika pa den punkten men men..

That's all for now. Lova ya!


What the hell?!?

Ar pa semester och da hander massa skit dar hemma! What the hell lixom! Vad fan tanker dom med? Ar sa arg, sa javla arg och inget kan man gora at det! Inte ens ge en kram kan jag. :(
Men jag tanker pa dig! Och arg kommer jag vara nar jag kommer hem, det ar ett som ar sakert!

Annars sa har jag och pappa det bra over here, ar i Texas hos Ragnhild nu. Hon ar 91 ar gammal, she's set in her ways kan man saga, haha! Vi var och handlade idag, det tog mkt mkt mkt lang tid, haha! Men det ar humor det med. Mkt stora bilar har, mkt stort av allt egentligen!

Imorrn ska pappa fa kora oss tva till ett shoppingcenter, har pengar som ska goras av med!

Men jag langtar ocksa hem lite, fast anda inte..bara lite da..

Pussokram mina vanner!


San Francisco

Idag aker jag o pappa med en av slaktingarna pa en dagstripp till San Francisco..fullgrett! Det innebar iofs att jag missar surfingen men jag aker hellre vidare o ser lite nya grejer!!

Igar var de reunion, superkul att prata med alla! Fattar ju typ noll om hur vi ar slakt men roligt ar det, trevliga ar typ alla..haha! Det ar en stor skillnad mellan svenskar och amerikanare, that's for sure!
Har mina favoriter bland dom mindre barnen, tre stycken ar helt underbara!!

Haha, precis nu sa sa mamman hos dom som vi bor hos att hennes yngste son, som ar 23 tycker att jag var den vackraste tjej han sett..och att jag borde bli modell. Jag sager omg till det och skrattar lite. Han ar nog min favorit bland barnen som ar i min alder, han ar inte som dom andra har, han ar mer for sig sjalv o sa..han ar mer som mig kan man saga :)

Nu ska jag forsoka dricka upp den har stora koppen med kaffe..sen aker vi!

see ya!


today: more family are arriving!

Tar en kort liten uppdatering till, mkt langsamt internet, att lagga upp bilder, nej..kanske sen nar vi aker till texas..

Igar var jag o pappa och shoppade pa ett mall, mkt amerikanskt. haha! Och det har med deras pengar, fattar ingenting av mynten, jag slanger upp det pa disken och kassorskan far ta det hon vill ha!
Men blev en del kopt, inga presenter an tyvarr, hittar inget som ar speciellt nog! Men an finns det tid for det.

Igar hangde vi pa deras gard med alla barn och barnbarn, det ar konstant folk har, alla bor pa samma gard, det ar 7 barn och 11 barnbarn...crazy! Mkt namn, men jag tror jag vet vem som ar vem nu iaf.
Dom ar hippies skulle jag verkligen saga, free spirit och allt det dar..mkt annorlunda mot svenskar, det marks att vi ar olika, men it's nice!!

Idag kommer det komma flera slaktingar, my god! Men sa roligt, for imorrn borjar sjalva reuinonen! Mera folk i min alder, hoppas pa nana rolig utgang eller sa! Plus att vi sen nar vi kommer tillbaka fran texas ska vi ga och se en sharks-game! hockey! Inte min grej kanske men haftigt att fa se det!

Nu, dags att gora nat..haha!

STORT GRATTIS till min finaste Lena, Henke och Agnes till deras nya familjemedlem! Jag kommer sa snart jag kan! :)

Pussokram till er alla!


jetlag

en kort uppdatering, klockan ar nu 19 har nu, 4 hos er, konstigt. Jetlagen kanns, vi flog fran stockholm kl 10.20 i mandags varan tid, framme i san jose klockan 6.37 deras tid..vilket ar typ klockan 4 pa natten varan tid.. det ar en 9 timmars tidsskillnad, vi har varit pa resande fot ett bra tag nu.. men det ar ok, skont vader, lite blasigt men soligt.

Mkt folk har, barn o barnbarn..fullt hus, lar dom svenska, dom tycker vi later en aning konstiga, haha!

Det ar lite hippe over hela familjen har men det ar ju asroligt. Pa torsdag komme det ramla in flera slaktingar, och det blir da fastligheter :) Det ska aven surfas och festas lite med mina jamngamla slaktingar, ser fram emot det!

Flygningen gick for ovrigt bra, har aldrig flygit men efter den har resan kommer det ha blivit 10 olika flygningar..!

Over and out for now!


topclass

Igår blev det utgång, mkt roligt var det, mkt dracks det, det var mkt bra för mina resnerver! Jag satt hemma o drack vin spetsat med lite cider, att sitta o göra det helt själv är kanske lite märkligt, men jag förberedde mig eftersom Sara var på middag hos Katarina.. Men sen kom hon iaf hit, vi lyssnade lite musik sen gick vi ner på tria där vi mötte upp Jenny och Felischa m.f.
I kön så stod det en man som började prata med oss..han bjöd på garderoben, det var ju himla bra :) (Hade iofs varit bättre om han hade bjudit på en drink..fast då hade kan kanske oxå väntat sig nåt tillbaka..och det skulle visst isåfall hamna på min lott enligt Sara) Vi gick till baren, där blev det nån shot o annat..sen dansades det och sen blev det nån shot o lite mera dricka :)

Och oops, ett glas gick sönder på toaletten..det var glas överallt, även i toaletten, såg idag hade jag även fått skärsår på fingret.. men vad gör väl det för det var så sjukt roligt!
Lite fina mobilbilder på mig och Felischa inne på toaletten, det är topclass!! ;)

  
 

Vi hittade en fin liten treudd..den trollade jag bort allt det onda med på hemvägen, haha. Men det vet jag inte om du kommer ihåg Sara :p

Nu är det middagsdags snart och sen är det tågdags. Tror minsann jag är färdigpackad, ska ta en sista tankegång efter maten. See ya later!


packningspanik

Börjar med dagens bestyr och sen backar vi bandet, lite för att komma i samma stämning som att åka bakåt i tiden som jag snart ska göra..

Idag skulle jag då först ner på stan för att uträtta ärenden, hamnade lite efter i mina tidsplaner av olika anledningar.. :p Men iaf, det var som lite smått o gott som skulle inhandlas till resan, dels så hade jag ju helt slut på mitt puder och det kan jag inte leva utan..men jag har varit tidsoptimist i det här ärendet, vilket jag aldrig är annars, och hade ju heller inte insett att det var nån sorts högtid den här helgen. Så nej den butiken var inte öppen där dom säljer mitt älskade ID (för er som tror att det handlar om hills dietmat...nej..) så jag fick vandra in på sånna här läskiga butiker som make up store och body shop, köpte nåt liknande där..hoppas att det är lika bra!
Sen kom Sara ner på stan och vi fikade och skrev en liten pack-kom-i-håg-lista, sen handlade vi det vi skulle ha, det som var viktigast tyckte iaf jag var att hitta fina stora klistermärken att sätta på min väska så att jag vet vilken som är min..stora fanns typ ingenstans, men tillslut så hittade jag några fina och se så fint det blev!
 
Sen gick jag hem till mig och efter en liten stund kom Sara och Liza också för att hjälpa mig med packningen för den har jag haft paniiiiik inför, för helt seriös, jag är så dåligt på det! Även Felischa dök upp och hjälpte till, vad skulle jag gjort utan dom två?? Tack tack tack!!
Det gick iaf bra, lagom lite med tror jag faktiskt, mkt plats att införskaffa nya grejer, det är bra!!

 

Okej, för att jag nu ska tänkte på annat så övergår vi till vad som hände igår. Jobbade som vanligt, har ju då varit receptionist i fem dgr, även försökt lära mr.P allt det.. Och lämnat lite rtg-papper till dom andra..så dom kan göra det jag gör medan jag är borta, det går nog bra.
Men sen var det så time, kvällen började superbra, superpepp och bara jätteglad över att vara jätteledig jättelänge, känns som att det verkligen behövs!
Så jag var hemma o fixade mig, Sara kom förbi o tog ett glas, sen går vi tillsammans ner till Lilla Siam där Hanna väntar för vi ska äta mat innan vi går till gamla teatern för att se o höra på Johnossi. När vi kommer in på restaurangen inser jag att jag lämnat biljetterna hemma..oops. Inte långt hem egentligen men hur okul att gå hem igen och mkt tidsödslande. Så jag börjar höra av mig till allt o alla för att få lite skjuts men alla var antingen borta eller druckna.. men så kom jag på, brorsan, och efter lite protester så kom han o skjutsade mig, tusentack för det! Sen kunde vi avnjuta den underbara maten o vinet i lugn och ro. Sen sådär 20.45 så gick vi upp mot gamla teatern där det var kö..in kom vi, ställde oss i baren och fick vänta länge på att få beställa.. vi var nog för obröstiga för att få snabb service. Vi tog vårt dricka, gick in i spelningslokalen och väntade..och väntade.. och gäspade..och klagade.. Dom skulle spela kl 21.00...började väl sådär rutn 22.00, det tyckte jag var mkt nonchalant och obra. Och som jag minns dom från peace&love, inte så jäätebra live faktiskt, älskar deras musik men inte dom.. Sen gick vi ner till rocken och satt där o drinkade oss, mkt trivsamt om än lite kylslaget.. "stäng döra för bövelen"" sen gick vi alla hem till sig och sov...

Okej, nu har vi då avklarat lördag och fredag, det räcker nog. Men tänkte även visa hur jag numer ser ut i håret..tror jag minsann gillar det, så kul med nytt, och Harriet bara klipper, det är bra! :D
  


see ya!


nu börjar semestern!

och den rivstartar vi med en utekväll, Sara och Hanna och jag ska gå och se Johnossi, men vi börjar med en middag på Lilla Siam och sen efter konserten så är det alkohol o roligheter som väntar! Så himla skönt, är på bästa humöret också! Kan man vara annat då jag har semester i typ 3 veckor! När hade jag det sist?
Och sen åker vi!? Har inte fattat det, det här är stort för mig, kan inte förklara det, men det är underbart!

På måndag lämnar jag svensk mark! Wiihoooo!!

Sen att jag mitt dumma as inte uppmärksammat att det är helgdag imorrn så om affärerna jag behöver uppsöka innan resan kanske inte har öppet men vet ni, då skiter jag i det! haha!

Nu väntar jag på Sara sen börjar helgen!

Skål!!


längtar efter ledigheten nu!!

Dagens arbetsdag kan sammanfattas med en kombination av hahaha och ?????
Vart lite mkt på en gång så där..och en man kort, det märks ju direkt.. Sara är mkt saknad, kommer aldrig kunna ta hennes plats i receptionen!
Jag gör mitt bästa, men samtidigt är det ju inte där jag vill vara, jag vill ju jobba kliniskt och lära mig allt jag kan! Fast jag tycker att det är kul att jobba med data också..som den IT-sköterska jag är ;) Och det är kul att vara i receptionen och hålla koll och ha ordning, för det, det kan jag :P

Nu har jag också skrivit ut våran bokning inför resan så jag har liiiite mera koll på hur var o när vi reser, jag har som inte riktigt fattat att jag ska åka, så långt bort..så sjukt spännande!! Får massa fjärilar i magen av det men det är bra fjärilar!! Sen var det nån som sa att det är som att sitta på en buss att sitta på ett flygplan och det tyckte inte jag kändes så kul.. Jag är som en mkt åksjuk människa, som gärna vill se vägen när jag åker bil o buss..och det är ju som svårt att se vägen i ett flygplan? Jag har ju som aldrig flygit men jag gissar att det inte är vägar o vägskyltar där uppe i luften?!? Men vad vet jag..Nu ikv väntar jag på att Harriet ska komma hit o klippa mig, det kallar jag sevice. En privat hårfrisör :) Tänkte köra helrakat, det blir väl bra?? enkelt o bekvämt!

Måste ju vara snygg när jag åker bort, en helt ny marknad ju ;)
Plus att jag, Sara och Hanna ska på Johnossi på fredag, det gillas skarpt!!RSS 2.0