mångsysslare

Jahapp, var till Lit en vända i helgen, åkte dit i lördags. Har där gjort diverse saker, har även sovit mkt, fattar inte, hur mycket sömn är sjukligt mkt? Somnade i soffan igår kväll, och somnade i soffan idag..
Igår drack jag ett glas vin medans jag myste i soffan klädd med mina fina rosa strumpor, ibland är det skönt att få komma "hem" och bara vara..ett barn igen, särskilt när man är lite sjuk ;)
  

Iaf så har jag dels lekt frisör igen till den här snubben, han är inte klok på en fläck men roligt det har vi. Tror han saknar mig när jag inte är "hemma" :)


Sen har jag som alltid varit lite it-support. Men jag har också varit djursjukvårdare då jag tittade på sigges tänder o käke. Har som inte vågat gjort det..och efter att jag kollat så blev jag en orolig djurägare :( Känns inte bra det där, Sara ska få följa med mig hem o kika lite på honom. Han mår ju bra vad jag kan se men...
Han är också gammal, nu när jag var hem så hade han blivit äldre i utseendet, alla hans små morrhår är alldeles vita! Det har dom inte varit förrut.. Min bästa vän sen 15 år tillbaka börjar bli lite till åren kommen..men han är fortfarande den finaste och bästaste ♥ ♥


Annars så börjar jag bli liiiiite nervös inför resan nu, inte så mkt än..men ju närmare det kommer..weeee! Så roligt och spännande, har inte riktigt fattat det än! Bara att hoppas att jag o pappa kan hålla sams hela vägen dit..

Har också funderat på en del saker i helgen, kommit på en sak som jag faktiskt ångrar att jag inte gjorde när jag hade chansen, för den kommer nog inte igen..men sånt är livet. Men det är alltid värre att ångra det man inte gjort än det man faktiskt har gjort. Vad det är jag skulle vilja ha gjort? Det säger jag inte för då får jag nog nån sorts idiot/dum brud stämpel på mig..

(glömde kameran hemma i stan, så tog bilderna med mobilen..)

living the dream


Albert har så rätt


"The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results"


-Albert Einstein


...tjejkvällen med the oldies..

Glömde ju bort att jag skulle lägga upp bilder från då jag, maria, ida och erika var ut tillsammans för första gången på vad som känns som en evighet..kanske för att det faktiskt är en evighet sen..
Ja iaf; vi var hemma hos Maria förra helgen. Vi körde ut petHer och sen började vi med att beställa mat från lilla siam, alltid gott..

Man kan ju säga att iaf jag ser lite bekymrad ut över hur detta ska gå, lr så spelar erika så oerhört dåligt..kommer inte ihåg ;)


   
Vi spelade iaf lite guitar hero, ingen av oss var nån stjärna på det, så det blev en rätt kort spelning..

men det var dansbandskampen på tv tydligen, och vi sjöng med i alla låtar som vi kunde o inte kunde, lät mkt vackert!

Vi var hemma hos maria som sagt och sen gick vi ner till rocken där vi satt ett tag, dök upp lite kända ansikten som det pratades med. Sen drog vi till g3, vilket inte riktigt var planen från början, vi skulle väl som mest bara vara på en pub nånstans o sitta o surra..jaja..
Och jag var väldigt seg från AW kvällen innan, svårstartad, förblev nykter..trots mina 2 vinglas, 4 cidrar, baileys och en vodka lime..konstigt men så var det ia, kände inget alls.


Ja, vi var då på g3, var bra med folk vad jag kommer ihåg så här en vecka senare, men dom andra ville inte vara kvar så dom drog till larrys lite senare på kvällen men det gjorde inte jag...jag stannade på tria jag ;)
the rest is history.. ser fram emot en ny sån kväll, och DÅ ska jag inte ha varit ute kvällen innan!


ladies night och bröllopsfest, lööööööv it!

Om det är någon som har missat det så är jag efter den här helgen helt säker, jag är kär, förälskad och helt galen i Brolle o jag skiter i vad andra säger om det.. (henke..)
Han är en man utan dess like, varför är inte han på g3 i östersund på lördagarna är min fråga? ;)

Ja, jag tog Mimmi och plockade upp Kickan i fredags fm för att sedan styra henne mot Sollefteå, där väntade först en kväll i sundsvall med min böna och ladies night. Sen på lördan så skulle det ju som vara "inflyttnigsfest" som då i torsdsgs visa sig att det skulle vara bröllopsfest! OMG!


Och bröllop tänkte jag o fick paniiiik, vad har man på sig då? Kollade igenom dom klänningar jag har, valde mellan dessa två..blev den svart/grå/glittriga som fick följa med till solle till slut iaf..

Så vid 17.30 på fredan var jag o Lena på plats utanför E.ON arena i Timrå, där väntade ladies lounge och fördrink. Ladies lounge var kanske inte världens bästa grej, det var lite smågrejer, typ rocka rockring på wii och vinn produkter, få håret fixat, choklad..ja, det kändes lite oorgansierat på nåt sätt. Sen fick vi en fördrink och en cd-skiva, som jag trodde skulle vara en blandning av dom alla men nej det var ju bara Stenmarck på den, min fråga här blev ju såklart genast, vart är brolles skiva då??
jaja, vi fick iaf sitta nere på golvet istället för läktarn och det var bra, man kom som närmare då.. ;)

 
Kände att när jag är så nära Brolle är det lika bra att visa sitt rätta jag på en gång.. Och vackra Lena är lika fin som alltid.

Maten var god. Jag fick vårrullar o polenta o sparris. Ingen supersuccé men det var helt ok.

Lite bilder då, det tråkiga är ju att bilderna alltid blir lite sådär vid såna här tillfällen men ändå. Och det roliga är att jag på nåt sätt mest har bilder på...ja vi vet vem. ;)

  
...need I say more...

 
Alla grabbarna, hunkarna..

  
  
Bastunumret gillades ;)

Finns mkt att säga om det, men vi slutar här. Det var faktiskt en lugn kväll, hade inte Lena varit så höggravid som hon faktiskt är kan jag bara tänka mig hur det hade kunnat gått och hur det hade kunnat sluta! ;)

Men så kom ändå söndagen, dagen efter. Dags att försöka göra iordning inför nästa fest.
Dukning och sånt.
Det var en mycket trevlig kväll, god mat, trevligt sällskap och finaste gifta paret nånsin.
Glömde som av att ta bilder under kvällen men nån blev det iaf..


Här håller Henke på att sopa upp riset som kastades på dom.. och som sedan fanns överallt i hela huset, det har han sista systrar att tacka för det.. lite roligt faktiskt, haha!
  
Presentöpppning, Elias o Agnes hjälper till.

En underbar helg iaf, tack o bock för det.
Sen är det helt overkligt för mig att Lena faktiskt är gift o har snart två barn o hela baletten, det är så långt bort för mig själv och känns som ett helt annat liv som jag inte ens vet om jag vill ha.
Men det är bra att gilla olika :)

Nu blir det middag. Vem lagar den? Jag. Vem äter den? Jag. Vem diskar sen? Jag.
jajust...


Min sköna böna är en gift böna!!!


Lena Westerberg och Henrik Holm, Sollefteå, vigdes den 18 oktober. Vigselförrättare var Mikael Sjölund. Middag och fest hålls till helgen. Hela familjen heter nu Westerberg Holm.
Foto: Agnes Holm



Helt i hemlighet har dom gjort det! Fest i helgen för er, jajjamän!
Underbara ni! Älskar er!!
Även om jag är lite besviken att man inte fick se själva giftemålet (fick iofs typ ingen så.. ;) ) man kan ju inte få allt här i världen, är så glad för eran skull!!! Fina är ni!! PUSS O KRAM!


tankar från en sjukling

Har kommit på att det är helt sjukt onödigt och sjukt att vara sjuk

Jag hatar att vara sjuk! Jag är det inte ofta, och feber!? När hade jag så hög feber senast? När jag var ett litet barn kanske? Kan också ha varit därför jag kände mig liten o svag och ringde hem till mamma och grinade..
Ja nu börjar det ju iaf vända, febern börjar sakt vandra nedåt igen, har varit hemma från jobbet i 2 dgr nu, kommer nog bli hemma imorrn med.. Ska ju åka till Lena på fredag för då är det Ladies Night i Timrå som gäller, så det gäller ju att prioritera ;)

Har sjukt ont i halsen, så tips om saker som botar det tas tacksamt emot!!
Det enda som är bra med att vara så här sjuk måste ju vara att man borde ju gå ner i vikt av det, har varken lust eller ork att äta nåt.. Gör för ont i halsen för det!

Får ändå lite uppdateringar från mina arbetskompisar så det känns skönt att man inte är helt bortglömd bara för att man råkar vara lite sjukare än vanligt ;)

Jag har också haft en lustug diskussion med Telia..jag har väntat på att få tillbaka 295 kronor av dom för en grej som dom gjort fel.. Så häromdan fick jag ett sånt där dumt utbetalningskort som typ kostar pengar att få ut pengar, jättedumt. Men det var på 210 kronor.. Va fan är det här nudå tänkte jag och börjad prata med dom.. Efter mkt om och men kom vi fram till att det var två skilda saker vi pratade om, jag skulle ha tillbaka 210 kronor för nån sorts omläggning av mitt abbonnemang men jag skulle ockå ha tillbaka dom andra 295, så det var ju lite upplyftande iaf.. :)

Det var allt för nu..är som sagt lite friskare idag, orkar sitta upp, orkade duscha utan att typ svimma..orkar göra nån liten grej här hemma..och även orkat byta om från pyjamas till normala kläder, framsteg!

Men nu längtar jag efter min böna, vill dit nuuuuu!!!

pussokram


kan nån komma och ta hand om mig??

Ja, en bra karl reder sig själv men jag är visst ingen karl ändå..jag är sjuuuuk och vill ha nån som är snäll o go med mig här nu!! Tror att jag anar vart smittan kommer från men det är ju en historia för sig som bara VIP personer får veta..

Men idag på em på jobbet började det, mådde dåligt, trodde väl kanske mer att det var stressrealterat än nåt annat, och det kanske det fortfarande är iofs.. Men sen jag kom hem har det bara blivit värre. Det som började som halsont från helvetet har nu utvecklats, har frossningar ena stunden, nästa dör jag av värmeslag, halsen gör så ont att jag mår illa och funderar på om inte en kräkning vore bra, men nej det orkar jag inte med. Så kom huvudvärken för en liten stund sen. Ja och sen jag var till tandläkaren och borrade så har jag haft problem med just den tanden så kanske hela den här sjukdomsbilden är en reaktion på att nåt är fel på tanden.. kul då, måste ringa tandläkaren imorgon, för vi vet ju alla hur mkt jag gillar det..nån som vill följa med och hålla handen? Man riskerar att jag gör illa den väldigt mkt... Nu tycker jag synd om mig själv, en kram någon??

Jag använder mina sista krafter att blogga, haha :p
Var ju iaf ut även på lördan, mer om det i ett annat inlägg, men jag är mkt nöjd med aftonen! Hade svårt att ladda om från fredan men vaddå..

Nu ska jag sova..eller äta kanske man ska göra också?


dagens ros :)

Vill ge dagens ros till djurkliniken Eira för deras stora engagemang för våra djur, alla jag mött har pratat så gott om er och jag förstod varför när jag klev innanför dörren. Det lyser om er personal och det är underbart att se hur ni tar er tid till varje kund.

Hundägare


så sjuk rolig kväll!

Jobb som vanligt igår men sen var det inget som var vanligt med kvällen. Det var kvällen som vi väntat på i flera veckor, det var AW dags! Så när vi stängt butiken var det dags för lite spackling och bubbel innan promenaden ner mot brunkullan.
Vi och djursjukhuset tog en gemensam AW, totalt blev vi 11 personer, så himla roligt. Och det var så roligt att se dom som jag aldrig träffar nu för tiden!!
Annika, Katarina, Sofia, Frida och Sara från djursjukhuset och sen var det jag, Sara, Patric, Ingrid, Anna och Ingrid från ejra. Jätteroligt! Det bästa var ju att vi inte behövde betala för själva huvudrätten vilket gjorde att jag hade råd med nåt glas extra istället! Jajjemän! Blev några glas där, sjukt roligt!

    
 
Ja, och när jag kom på att jag hade kameran med mig så hade ju en hel del redan gått dårå..men iaf.. :)

 Det roligaste jag hört på mkt länge var när jag o Sara stod utanför brunkullan o rökte lite så börjar en äldre herre med utländsk bakgrund prata lite med oss. Vilken skön snubbe, han såg en tjej i högklackat, och ni förstår nog vad jag menar när jag säger att hon inte kunde gå i dom.. Och sköna snubbens kommentar till det hela är.. -"vilken kackerlacka..." hahahaha!

Allt eftersom började folk droppa av, försökte få med mig flera att gå på lokal efteråt men inte alla nappade, men jag, Sara, Sara och Sofia drog vidare till g3, ja det var fredag så ja det var mkt unga människor ute MEN jag fick visa leg!! Det var åldersgräns 21!! HA

SaraA visade ett partytrick hon körde med hela kvällen
 
Sugröret som mikrofon, helt hysteriskt roligt, SaraA var hysteriskt rolig hela hon hela kvällen!!
Även Sofia provade på det här med att sjunga i mikrofon..
 

Som jag redan sagt var det en helt underbart rolig kväll! Senare kom även Guns och joinade oss, mkt trevligt! Träffade också en av våra nya vänner...haha! får väl se, får väl se... ;)

Ont i kroppen och fötter efter allt dansande, ont i halsen efter allt sjungane/skrikande/skrattande men nöjd med det!

Nu ska här laddas om för ikväll är det tjejkväll med the oldies! ;)

pussokram

Ja just det ja, SaraC hade visst nån hunk till granne...måste dit o spana..på söndag då kanske för då ska det luftas element ;)


vem behöver en karl?

Jag var till Saras nya place igår, dels för att kika hur det ser ut när det står kartonger överallt, dels för fika men också för att jag skulle hjälpa henne med att fixa till hennes kanaler på tv:n.. Det gick ju smärtfritt, man tar ju bra dosan, trycker lite och lägger om lite så vips så är dom där.. Sara är imponerad.

Jag fortsätter att impa genom att fråga lite om elementet när hon nämner att det är lite kallt i vardagsrummet för jag ser ju att det är vattenelement hon har så jag frågar om hon har känt så dom blir varma..eller om dom kanske skulle behöva luftas lite.. Sara är imponerad.

Vi går ut i köket för att kolla på hennes lampor som inte vill lysa, jag pratar lite, petar lite och vips så lyser dom. Sara är imponerad.

Också roligt på jobbet då Hilding från ingenstans frågar om jag har sambo lr pojkvän? Och jag tittar förvånat på honom och tänker för mig själv, undrar vart det här samtalet ska leda..? Jag svarar iaf på frågan och undrar lite varför han undrade det.. Jo, han ville bara veta om det var jag som var teknikansvarig på hemmaplan också? Haha! Hilding är imponerad!

Ja förutom att jag är värsta handywoman ;) Så är jag även oerhört virrig förnärvarande.. gör massa konstiga saker. Som idag, skulle skriva lite grejer på jobbet, mitt i en mening, glömmer jag bort hur man för pennan för att få till bokstaven d. Den kunskapen som jag har haft så många år bara försvann.. stress-symptom var det en klok vän som påstod.. är det så kanske?

För övrigt har det varit en bra dag på jobbet, lagomt chillad på nåt sätt. Hunnit med att planera lite inför AW på fredag också, hur kul ska inte det bli då!!!
Sen på lördag är det tjejkväll, hur kul ska inte det bli då??
Hannah är imponerad.


däckbyte i Lit

Ojoj, en sån arbetsdag, full rulle hela dagen kändes det som, samtidigt som det kändes som att jag inte gjorde nåt speciellt..konstigt det där.
Det roligaste var iaf faxet jag skickade idag, fick visst nån liten reaktion på det..oops.. ;)

Ikväll efter jobbet åkte jag till Lit, fick lite middag av min kära mor och sen var det bara ut i höstmörket och regnet för att lägga om däcken på Mimmi. Mamma agerade lite fotograf...det ser ju ut som att jag inte har en aning om vad jag håller på med MEN jag byter alltid däcken själv! Så det så! ;)

   

Här är dom små söta monstren som bosatte sig hos mig i drygt en vecka
 
Om man får ha en favorit så är ju lilla svarta Myra supersöt!!

Dom kollade läget lite..

Nu väntar jag på att SVT ska köra igång femte avsnittet av "I Anneli". Så himla sjukt roligt program, sådär hemskt o pinsamt så man bara vill försvinna men man kan inte sluta titta!

Sen blir det GodNatt!


gick från pepp till depp

Först var det ju som tänkt att jag o Hansson skulle ut o röja i helgen men det hade jag som glömt litegrann så jag hade gjort upp planer med Guns istället. Men Hansson fick hänga på till tjejfesten som hölls hemma hos Erika. Det var alltså jag, Guns, Hansson, Erika och några till ssk-studenter från deras klass.
Jag hade verkligen varit aspepp hela dagen inför den här kvällen, tyckte det skulle bli skitkul att gå ut på riktigt, det var ju så längesen.. Men så hände nånting, jag börjad väl tänka och fundera, det brukar aldrig sluta bra. Så jag tappade all energi o pepp :( Var världens tråkigaste festmedlem och värsta partypoopern. Dom som var på festen måste ju undrat vad jag var för en tråkmåns som Guns tagit med men men, ibland hinner livet ifatt, så är det bara.  Jag hängde iaf med till tria, var lite folk när vi kom men sen så ramlade det in en hel del, men jag gick ändå hem runt halv ett kanske..
Det var också lite roligt att jag satt o sa va den här kvällen också..måste nog kolla hörseln snart!

Deppet sitter i lite idag med, men jag är iaf glad att jag inte är bakis, för jag har nu hunnit putsa fönstren och snart ska sara och jag färga håret, då mår man kanske lite bättre sen :)

I övrigt så letar jag fortfarande lägenhet, finns nada ute, okul! vill flytta juuuuuuu!! Egentligen vet vi ju alla att jag vill flytta längre söderut men det verkar ju som bekant få vänta ett tag till. Och jag mitt dumma as har dessutom glömt bort att anmäla mig till högskoleprovet den här gången! F A N ! Även om det har gått pissdåligt på dom förra jag gjort så är ju det en väg in OM det skulle gå bra...men nä, då tar jag o glömmer bort det, stupid stupid!

Chattade lite med min amerikanske vän o familjemedlem igår också, ska bli så sjukt roligt att träffa dom irl!! Dom verkar vara en störtskön o chillad familj!

Ett stort tack till fröken Emma Holm också, som hjälper mig att få hem skorna, så himla snällt!!

Todeloo!


vet ju vad jag vill...

...men det är alldeles för mkt som står i vägen, hela tiden!
Är less på att hela tiden snubbla på målsnöret, frustrationen stiger för varje dag.. Ska jag börja fundera på en annan karriär, är det så? Måste man nån gång lägga drömmen på hyllan för att faktiskt få en utbildning...? Jag vet inte, kommer jag stå där gammal o vuxen utan nåt att falla tillbaka på? När ger man upp??

obetydlig? utbytbar? överflödig?

pissdag.

 

MEN jag försöker tänkte på allt som är bra också såklart, allt är inte piss!
  
 


va? va? va?

Ok, igår vaknade jag av att mamma ringer o väcker mig för att fråga om jag ska med till åre o gå på höstmarknaden. Här börjar dagens första irritation, eftersom jag frågade mamma kvällen innan om dom skulle iväg men fick inget riktigt svar...så att hon då ringer o väcker mig o frågar om jag ska med... herregud. JA jag ska med men ni får vänta ett tag för jag måste ju kliva upp o.s.v.. jaja, iväg kom vi iaf till slut. Eller till slut, jag är väldigt snabb på morgon bara jag kommer igång ;)
Så iväg åkte vi, och jag säger bara herregud vad folk det var!!! Vart kom alla ifrån? Man kom ju inte fram, och parkering, hur hade åre tänkt egentligen? Tur att Johan bor i Åre så vi kunde ställa bilen utanför honom så vart det liiiite närmare iaf. (Sen att vi typ gick fel när vi skulle tillbaka till bilen, det är ju en annan sak..;) )
Det var alldeles för mkt folk så det var inte så jätteroligt egentligen, men kul med en utflykt som alltid. Fyndade en tröja (eller väst som mamma kallade det) på rea så jag är nöjd!!

Ja, hem kom vi också...och här fick jag en strålande idé. Jag och Guns skulle ut en vända på kvällen, men det var ju några timmar kvar dit så jag tänkte att jag hinner ju lugnt frosta av frysen o frysfacket.. Ja, frysen var ju inga problem, det var gjort på ett litet kick.. MEN frysfacket, OMG! Hur mkt is kan det egentligen bildas.. Jag kokade vatten för att tina bort all den här jävla isen, jag hackade med knivar hejvilt, att jag inte gjorde illa mig är fan ett under! Jag höll på att bli tokig, lr jag blev helt galen. svor på isen, svor på vattnet som var överallt, svor över ciderflaskan jag hade sönder så helt plötsligt hade jag även cidersörja att torka upp... Ja, efter mkt svärande o tinande o hackande så var det iaf klart. Så då var det dags att försöka fixa till mig själv inför utgång efter den här brottnignsmatchen med isen..

Sen kom Guns och Maria hit..och då börjar Guns skrämma upp mig att hennes kompis hade frostat av sitt frysfack o hackat med kniv hon också och på nåt sätt frisatt freoner...farligt och obra.. men jag tror inte att jag lyckades med det, för det hade ju bara satt pricken över i:et det!!
Ja, vi tog en cider hemma hos mig sen gick vi ner på bishop o chillade lite, mkt folk där. Träffade på Monika, trevligt, hon är snart inflyttad till stan!! TOKBRA!
Efter en cider där gick vi vidare till tria. Ja just det ja, jag är inne i nån konstig förkylning också, har världens retigaste rethosta men bara på mornar, kvällar och nätter...så jag satt mest och hostade..haha..
På tria blev det en cider till och lite folkspaning, blir alltid lika förvånad när man är på ett ställe där det är massa folk och det är väldigt få man faktiskt känner igen..
Men det roligaste var ändå när janne(?) och hans bror (?), Ted (?) kom och surrade med oss. Det var sjukt roligt. Fölingbröderna, jag hörde fan inte ett ord av vad dom sa..jag sa va konstant eller så fick Guns översätta, helt sjukt, men ändå roligt! Och ännu roligare var att innan dom kom så hade jag sagt att när jag är nykter och en full människa pratar med mig så fattar jag aldrig ett ord av vad dom säger, jag hör inte... och mkt riktigt, så är det..hahaha! Ja, dom var sköna lirare...får se om dom hänger där nästa helg också ;)
Det är faktiskt skönt att bara gå ut och ta det lugnt, inte supa sönder skallen, bara gå ut o se lite folk, nice!!

Ja, fick även ett samtal från USA igår, det var mkt oväntat men roligt!

Idag har jag bakdag, roligt o gott men det gjorde att jag missade en dag på brukshundsklubben med felischa o jenny, får ta det en annan gång. Varför är det alltid så mkt man vill göra men det finns alldeles för lite tid!?

living the dream


vilken miss, ingen dans för mig inte

Här sitter jag hemma en fredagskväll o pimplar lite vin i min ensamhet (förutom katterna då). Och får sms från vänner som undrar om jag ska på däns ikv. Nej, det har jag inte haft en tanke på, men va fan, jag har ju missat helt att det är dansweekend i helgen! Dumma dumma hannah !
Men även om jag skulle hinna dit än så orkar jag inte, måste sova, så sjukt trött. Den här veckan har jag klivit upp runt 7-7.15 och jag går alltså hemifrån 7.30..och idag säger jag bara, papperslösa samhället? vad är det? suck!

Så jag går väl snart o lägger mig o bara drömmer om alla danser jag missar, alla hunkar som kanske är på plats ikv..herregud vilken miss Sandström!

 
btw; har gullat med dom sötaste små rottisvalparna idag, en tik var kvar..farligt farligt.. ;)



RSS 2.0