verkligheten

20110721 är hittills den jobbigaste dagen i mitt (och många andras) liv. Går inte in på det hela här, tar det med dom som jag vill dela det med senare. Men igår klockan 14.00 var det Tommys begravning, verkligheten kom som ett slag i ansiktet. Att se kistan med bårtäcket, blommorna, folket, bilden på Tommy, alla som gick och sa sin sista hälsning, det prästen pratade om..(det jag kommer ihåg av det).
Tårarna rann som dom aldrig gjort förut, sjukt jobbig stund. Men även fin på nåt vis och även skönt att på sätt och vis ha det avklarat, ett steg i hela processen. Men det är fruktansvärt vad jag saknar dig Tommy. Och det vet jag att jag inte är ensammen om. Det tomrum du lämnat är ofantligt stort.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du visste hur mkt du betydde för mig, för det sa jag nog aldrig till dig, jag älskar dig som en "riktig" pappa, du är den bästa styv-far jag nånsin kunnat få.
Tack för dom 13 åren och allt du gjort för mig under den tiden.

Nu hoppas jag du har ro i kroppen och att du har det bra där du är.




Mitt i allt elände så finns det även ljusglimtar i livet. Jag har en person som är ett fantastiskt stöd och som jag nu vet finns där, när som helst, vad det än gäller. Du är det bästa som hänt mig och jag är tokkär i dig!


75000 till semestern

Hade inte det varit toppen?

Det var vad jag tyckte iaf. Bilbingo med Felischa och hennes kompis Eva i Häggenås i lördags. 75000 var storvinsten, vi hade gjort upp innan hur pengarna skulle fördelas mellan oss om nån vann. Vinnaren skulle få 5000 och sen skulle dom andra få 12500 var. Sjukt bra deal tycker jag vi hade kommit fram till! Och den ökar ju chansen till vinst..fast det hjälpte ju inte för ingen av oss vann..eller var särskilt nära heller för den delen.

Så nu blev det till att se över semesterkassan en extra gång..och har väl kommit fram till att yran blir det nog inte för min del i år. Stråka ska jag absolut göra, men yran är för dyr.. Men vad säger ni, vi ses på stråket? Jag har som bekant semester hela stråketveckan, så bara säga till så möts vi där!? ;)

Alltså semester, i fyra veckor, en hel månad, inte jobba på så länge.. herregud. Just nu känns det som det bästa som nånsin har hänt. Ska bli så sjukt skönt. Har egentligen inte så mkt planerat, om ens nånting.. Eller jo, jag och Suzzie ska försöka se till så jag kan få köra utan skylt.. ;)



Vi var i kyrkan idag, på tacksägelsegudstjänsten (tror jag det heter). Det var en kvälls gudstjänst, började klockan 18. Jag, mamma, matte, anna, hampuz och max var där. Och det var väl i stort sett bara vi där.. och det slutade med att matte fick gå ut med barnen, max är ju mer vild än tam så..
Kyrkan är ju alltid kyrkan, jag tror ju inte på allt det där.. men just när hon läste upp Tommys namn, då blev det jobbigt igen, det är dom gånger när nån annan pratar om att han inte finns längre, som gör det mera verkligt. Och då gör det ont.
Saknar honom verkligen.


antagningsbesked, toalettpapper och semester

Ja, nu har antagninsbeskeden inför högskolan kommit och många undrar om jag har kommit in i år eller inte, var det min tur i år? Tredje gången gillt som det heter..

Men nej inte det.
Är på 30 reserv (i min muppgrupp där 4 st antas) och på typ 143 reserv i HP gruppen. Så nu vet ni, jag blir kvar i östersund, ett tag till får ni stå ut med mig ;) Klarar ni det?
Men det är okej, i år var ändå det år som jag kände att det var mer okej än tidigare att få stanna hemma, av flera olika orsaker. Även om jag hemskt gärna vill..
Blir väl till att göra ett nytt försök med högskoleprovet..hahahaha :P

Nåt annat som var så hysteriskt roligt idag..Isabell skrattade så tårarna sprutade..och jag med.
Gjorde en "liten" beställning idag innan semestern..lite kontorsgrejer, städgrejer och toalettpapper.. det roliga var att när leveransen kom så kunde gubben knappt komma in genom dörren med varorna, varför? Sandström hade beställt 1134 st toalettpappersrullar.. 42*27...skulle egentligen bara vara 42 st rullar... hahahaha!
Jag hade tänkt ta en bild på eländet med mobilen för att visa här men när jag kom på det så hade dom redan kommit och hämtat tillbaka det vi inte skulle ha. Ja, för jag kan även städa upp min misstag även om jag inte gör dom så ofta ;) Men Isabell hade tagit bild på alla rullarna med kameran på jobbet, hon tyckte att det skulle förevigas. Sjukt roligt. Kunder och kollegor skrattade gott.. men den bjuder jag på så där sista dagen innan semestern.
Samtidigt kan man undra om Tommy haft nåt finger med i det...hans humor så jag hoppas han såg det och fick sig ett gott skratt åt styvdottern vart han nu än är :)

Så nu har jag fyra veckors ledighet, är tillgänglig för det mesta när som helst!



åtta dagar har gått..

..och det börjar bli mer verkligt, du kommer inte komma tillbaka..
Väntar fortfarande på att få se dig komma gåendes i dina fula foppaskor, säga nåt dumt, dra ett dåligt skämt och skratta högst åt det själv.. och även om det var ett dåligt skämt så skrattar vi andra också, man kunde inte låta bli när du satte igång, så var det bara.
Vem ska dumma sig i telefonen nu när jag ringer hem?
Vem ska nu vara grillmaster?
"köp köp sa kycklingen..." vem ska säga det till mig nu?
Vem ska man nu driva med?
Vem kommer nu driva med mig?
Vem ska man vända sig till nu?

Tommy, du förstår inte hur tomt det är utan dig.

Ja, livet måste och kommer att gå vidare, så är det, men på ett helt nytt sätt, med nya förutsättningar.
 Vi måste hitta ett nytt sätt att leva våra liv på. Och det kommer vi att göra, men det kommer ta tid.

 Även om tårarna inte syns jämt så finns dom där tillsammans med tankarna. Du fattas oss.


1955.11.13 - 2011.07.03



♥ Allt är för alltid förändrat. Vi saknar dig. Vi älskar dig. ♥


nedräkningen till semestern har börjat...15, 10, 80..

15 dagar, 10 arbetsdagar, 80 arbetstimmar kvar...
Som jag längtar och ser fram emot det! Semester, ledigt, att inte vara på jobbet i fyra hela veckor! Jag hoppas verkligen det blir fyra långa, roliga och fantastiska veckor! Betald semester, det var ett tag sen känns det som! Missförstå mig rätt, älskar mitt jobb och mina kollegor är underbara att arbeta med, skrattar varje dag. Men ibland behöver man faktiskt vara ledig, och det, det b e h ö v e r jag nu!
Oklart ännu vad som händer på semestern, åka nånstans? hälsa på folk? vara lite hemma? mysa? Fyra veckor kan mkt hinnas med på! 

V.29-V.32, då är jag ledig.
Vill du leka med mig då? 
Bara att höra av sig!

Nu är det helg iaf, det är också ledigheten om än en aning mer begränsad. Men då kan man också hitta på saker! Ska berätta lite mer om hela veckan men nu tar vi det baklänges...med början idag. Hade sovmorgon tills runt elva tiden då Ejan skickade mess och kollade om jag vill gå på staden, och det ville jag. Så upp och göra sig klar och sen ner på stan. Rätt mkt folk, var ju nåt st:olavsloppsjippo på torget. Vi strosade runt i affärer, jag hittade, hör och häpna, en röd klänning på rea. Så nu behöver jag bara nån sorts festlighet där den kan användas :) Och ett linne och några trosor inhandlades också på rea. Försökte frenetiskt hitta nåt inne på Gina eftersom jag har presentkort där men näe..hittade nada. Så det får vänta. Och lite fika hann vi med på törners, men där var det dåligt med fika, hade ingen macka jag kunde äta :( Så det blev bara en chokladboll, vilket iofs var gott det med.
Sen cyklade Ejan hem till frösön (inte till skövde!!) och jag vandrade hemåt. Lite senare så slutade Gustav jobba och då åkte vi ut med Suzzie, gick sådär idag, kändes att det blivit ett litet uppehåll, blir å frustrerad på mig själv när det går halvdåligt..fast det är ju som så jävla roligt ändå!! :) Efter typ 1,5 timme åkte vi hem igen och sen sov vi och nu ser jag på film medan Gustav kör taxi inatt. Vad ser jag på då? Jo, en dansk film.
"älskar dig för evigt" Mkt bra tycker jag, rekomenderas. Sen är ju danska så fiiiint!! :)

Igår var det fredag och efter jobbet åkte jag hem och hittade min hyresvärd i lägenheten, mekandes med min toalett som inte velat spola ordentligt på länge.. trodde inte han skulle få till den, trodde nog inte han heller, jag hade börjat fundera på vart jag skulle bo medan jag var toalettlös men tillslut så fick han till det och jag har nu en normalt fungerande toalett, bra känns det. Men jag är också lite sur på min hyresvärd, då jag upprepade gånger har frågat honom om det finns några tvåor lediga i huset jag bor i, och det har det inte gjort då men att han ska komma ihåg det.. men eller hur att han har gjort. Jag passade på att fråga igen nu när han ändå var här iochmed toalettmeket och då säger karln. "har du frågat om det förut" "ja, det har jag" "det var ju dumt att jag inte kom ihåg det, för han som hade ettan ovanför dig har precis flyttat till en två i andra trappuppgången" Men blev jag glad då eller? Nej, det hade han ju itne behövt berätta. För jag har bott här längre en han som hade ettan ovanför mig så jag hade nog gått före på den tvåan..gaaaaaaah! frustrerande och irriterande! blä!

Jaja, iaf, lite senare på kvällen kom Felischa och hämtade upp mig så åkte vi ut till önsjön för att kika på hennes och raffes nya hus! Och på vägen plockade vi upp Jenny. Huset är fantastiskt fint, lite som ett mini-villavillerkulla-hus på nåt vis. Jättemysigt, mysig tomt, där ska vi grilla mkt, och leka lekar!
Sen satt vi hos Jenny lite, jag var där fantastiskt trött så bidrog kanske inte så mkt till trivsamheten men jag var med iaf, haha! sen drog vi in till stan och gick på bio, "Kronjuvelerna" fick det bli, en bra film, lite eljest. Och när Björn Gustafsson visar sig på filmduken börjar man ju automatiskt att skratta trots att det inte var nån komedi..haha! Men sevärd är den absolut.

Torsdagen var också den fantastisk härlig. Direkt efter jobbet så gick jag över till Eja och Ola på frösön. Första gången jag träffat dom på riktigt sen dom flyttade hem i början på Juni! Jättehärligt att ha dom så nära inpå knuten igen, och om bara en månad så är dom tre personer där som man kan hälsa på! Ska bli så roligt!! :)
Vi var hemma oss dom en liten stund sen gick vi in till stan och åt glass på torget. Där fick vi se den märkligaste fågelmobbningen/uppläxningen/upplärningen jag nånsin sett.. snacka om hackkyckling! haha! fast det var faktiskt väldigt synd om den lilla fågeln, hoppas det gick bra för den tillslut!!

Onsdagen var den dag som helt plötsligt alla tyckte var en bra dag att göra nåt på..men fick ändå ihop kvällen rätt bra där. Efter jobbet träffades vi på teaterträdgårn för lite mat och dryck. Och med vi menar jag mig själv, Sara, Felischa, Åsa och Hanna. Vi inväntade även Stephanie men hon dök inte upp så vi fick ros oss själva, det gick bra det med. Lite trist bara att dom hade tagit bort allt det vegetariska dom haft på menyn tidigare, fick bli en grek-sallad och den var god :) Men kanske inte blir så mkt mat ätit där i sommar, men dricka går ju också bra ;)
ja, det var iaf mkt trevligt, även om jag som vanligt var en aningens trötter, är det en del..blä!

I tisdags skulle jag ut på banan och kolla när Cicci körde cross men det blev ändrad planer så istället så fick jag hänga med Sara lite mera innan hon beger sig av. Fick god middag och jag hade med mig efterrätt, oerhört bra kväll! Vi var ute och gick efteråt också, i typ 2,5 timme..men det gick inte fort direkt då vi båda är halta, haha!

Och i måndags var väl den enda dagen jag inte hade nåt inplanerat, annars har det varit en mkt fullspäckad vecka. Måndagen kom jag hem, bakade ananaspaj bara för att det är gott..den blev som middagen, haha!

Ja, det var väl veckan i stora drag. Nu ska jag återgå till min film. Imorgon är det söndag, återstår att se vad som händer då. em/kvällen är som inbokad men dagen då, lite mc kanske??

pussokram


RSS 2.0