skrattade och grinade

Igårkväll var jag, Felischa, Raffe och Sara på bio. Vi såg den här lingonfilmen, den var riktigt bra. Man fick både skratta och gråta, då är det bra!



Idag var det en crazy dag på jobbet men det som är bra med det är att tiden bara flyger förbi. Swisch så var det lunch, swisch så var det städdags och sen dags att gå hem.. så där är jag nu, hemma alltså. Jag och Niak. Han ska bo hos mig tills på fredag :) Sen skulle han få bo hos stephanie, jag har viktiga saker att ta itu med på lördag så därför fick han hitta annat boende..

chilla


själen mår bra just nu

Först och främst. Idag ska klockan visst ställas fram!
Det var som lite bortglömt här på skolgatan men nu är vi i fas igen ;)

Veckan har gått bra, jobbat som alltid. Känns inte som det händer så mycket mer på veckodagarna även om jag ändå försöker hinna med saker som kompishäng och promenader på kvällarna för jag vill verkligen inte att jobbet ska vara allt! never ever, spelar ingen roll hur mkt jag faktiskt gillar det jag gör..
Men så kommer då helgerna som ett brev på posten och då hinner man göra massa saker, även om man då precis som Sara säger, då får man ångest om man inte gör nåt, att man inte utnyttjar tiden. Aldrig är det helt bra, haha. Men så iaf, denna helgen har varit rätt aktiv tycker jag.

Började i fredags då det var dags för dans, det har ju varit dansweekend på folkan i helgen. Tre band varje kväll, spelar längre än vanligt, också såklart dyrare än vanligt..
På fredagen iaf så kom Sara.A. och hennes kompis Fredrik hem till mig först för lite dricka och lite prat. Mkt trevligt, sen blev det taxi till folkan. Jag hade ju som tänkt gå jag, är inte riktigt van det här med att ta taxi, jag tar mig gärna fram till fots..väder och vind spelar mindre roll. Men iaf, så kom vi fram och jäklar vad det blev en rolig kväll! Sara och Fredrik såg jag inte till på hela kvällen typ men det gjorde ju inget för det var så mkt folk. Massa dansande blev det, med min härliga danspolare som jag så sällan ser.. varför? Jo fick ju svaret från en att han var ju inte singel längre så då var det inte lika motiverat att gå på dans längre..men kom igen tänkte jag då! Det är såna där saker som gör mig rädd, vill inte bli nån som är fast i nåt förhållande som gör att jag inte vill göra sånt jag vill göra nu! Men iaf så var det roligt att träffa folk! Och mkt mkt roligt att dansa! Jag var inte nykter så jag tyckte jag dansade hur bra som helst men..ja, det vill man ju som inte veta hur det egentligen var med det. Men summan blev iaf att det var en jätterolig kväll!
Sen träffad jag på T igen, sanden är ju förrädisk och lite lurig.. ;)



Sen var det ju faktiskt dansweekend vilket innebar att det även var dans på lördan. Och eftersom Sara.C jobbade på fredans å skulle vi gå på dansen på lördan. Jag hade ju nåt litet minne från förra året att andra dansdagen på den här danshelgen inte var så jävla bra.. och mycket riktigt. Det var publik mkt äldre, bl.a. pappa.. eller så var det barn och det var rätt lite folk jämfört med fredagen. Men vi stannade till typ ett och sen fick det vara nog, tror dom spelade till två. Och det var roligt att dansa, det var det. Men det fanns lixom inte lika mkt fina och roliga att dansa med, om ni förstår va je menar ;) Så då var vi nöjda och gick hem. Och på hemvägen ringer min telefon, det var roligt. LaJo ville ha fika, tror jag.. var lite svårt att tyda samtalet. haha :P

Så idag tog jag lite sovmorgon och sen ringde Sara.C och då var det som dags att ge sig ut på isen. Långfärdsskridskor skulle det åkas, det har jag aldrig gjort förr. Så jag hade lånat pappas skriller, och mina egna skidpjäxor.. Vi gick ner till sjön och jag åkte typ fem meter när jag blev på dåligt humör för att det gick så dåligt s jag gav upp. Seriöst, jag åkte inte, jag vred fötterna ur led hela tiden, fanns noll balans. Kände mig urdålig, fattade inte att jag kunde vara så dålig!?!? Jag var på väg att verkligen bara gå hem där och då! Men fina snälla rara Sara som har ett tålamod med mig som ingen annan har.. hon fick mig att gå in till intersport där och fråga om dom kanske hade bättre utrustning och självklart hade dom det. Hon förstod att det inte gick bra för mig att åka på det jag hade, för lite stöd för fötterna och fotlederna. Så hon plockade fram bra skor och bra skriller.. så gav vi oss ut igen och omg vilken skillnad! Det gick så bra och var så roligt!! Trots blåsten som gjorde att medvinden mer blev motvind. Men oj så roligt, det där ska göras om!! När vi vände för att åka hem så fick vi ju medvind och herregud vad det var roligt och alldeles supernice!!
Pappa får tillbaka sina skriller, det gick väldigt obra, haha! Sara trodde nog att jag var så dålig, haha! Men prova själv med mina ojäxor och pappas skridskor..obra komination kan man sammanfatta det hela med. haha!

  
Sara ute på "motvinden", och mina fina skriller som jag hyrde :p
Som synes så hade det ju varit ännu bättre med mindre vind och mera sol!!
   
Men roligt hade vi ändå!! Och Sara hade med sig lite choklad :)
  
Tillbaka igen, DÅ kommer solen fram lite..jaja.. man kan inte vinna alla gånger
  
Kände mid lite som ett Lundhagsfreak ;)

Känns i kroppen idag.. gammal kärring man börjar bli alltså. Knäna, aj. Höfterna, aj. Ryggen, aj. Axeln, aj. Men själen mår bara bra idag ;)

Ikväll då? Nu blir det duschen, sen lite mat kanske och den bio med Sara och Felischa tror jag minsann.


en bra dag mitt i veckan

Igår var jag hundvakt till en "ny" stjärna. Cissis fina Isa fick vara med mig hela dagen. Först blev hon lämnad hos mig på jobbet och det var lite läskigt tyckte hon allt. Inte så kul att komma tillbaka till stället man blev opererad på sist man var där. Men hon lugnade sig och la sig till rätta i buren jag gjort iordning till henne. Sen var vi ut på lunchpromenad, då var det superhärligt ute. Och sen på lunchen så drog hon en rövare, hon tyckte nog det var lite tråkigt att sitta i buren då det var så mkt folk i rörelse runt omkring så då började hon gnälla lite och lyfte upp ena benet. Och man blir ju lite extra orolig när man är hundvakt åt nånannans hund så jag tog ut henne ur buren och kollade igenom benet, klämde och kände men ingenting och inte ett dugg halt var hon.. så hon gjorde nog bara en fuling för att hon inte ville sitta själv, haha!
Men sen då, vad hände med vädret på eftermiddagen? När vi skulle gå hem var det ju full jävla snöstorm, helt galet! Men hem kom vi, en aning blöta och frusna.. Varken jag eller Isa var särskilt intresserade av att gå ut på nån mer promenad.. så vi hängde i soffan.. det får hon nog inte göra hemma hos sig, haha ;)
 
Sen kom Cissi och innan dom åkte hem så hann vi med lite surr och lite klippning. Hon fixade till snaggen, så nu är den mucho kort igen. Skulle nog ha klippt resten lite oxå, får se om hon kan fixa det med nån annan gång då vi har mera tid. Idag har jag iaf köpt lite mera färg som jag ska slänga i, going mer red igen :)
Isa var iaf en supermysig hund att vara hundvakt åt!
Nästa vecka ska jag ha Niak hela veckan, dags att flytta saker på högre höjd än vad en boxer-svans når ;)

Idag känner jag mig som...tillfreds, kan inte riktigt förklara det. Hade en rätt bra dag på jobbet, inget speciellt så, men fick lite ordning på saker. Och som det ordningsfreak jag är så mår jag alltid liiiiite bättre då. haha.
Men förutom det så följde jag med pappa till farmor direkt efter jobbet. Och en hel bilfärd från stan till stugun utan större konstigheter, bråk, gnäll eller så mellan oss, det är framsteg det. Det var en bra och effektiv bilfärd, pratades mest mc..
Och jag har ju inte varit till farmor på jättelänge, just för att det inte känns så roligt när hon inte har känt igen mig, sagt fel namn till mig och man har sett i ögonen att det inte funnits nåt som visat att hon vet vem jag är. MEN idag, hon visste direkt. Jag var ju barnbarnet sa hon till alla, och hon visste mitt namn utan svårigheter och vi kunde prata och skoja. Kändes så himla bra!! sen visst hon säger samma sak sju gånger på raken och har inte koll på vad hon frågade för 2 sekunder sen men det spelar ingen roll! Idag var en av hennes bästa dagar! Kändes så himla sjukt bra och roligt!!  ♥farmor Maj♥

Imorgon är det torsdag, då blir det te hos sara. Det gillar vi!

-chilla


ett tecken på att man är vuxen?

när man faktiskt inte tycker att krogen är lika roligt som det var förut? Samma folk ute varje gång, tråkigt! Samma sak vare gång, tråkigt!
Jag vet inte jag, men jag har iaf inte haft så där roligt som jag har haft förut, men massa dans och även massa alkohol.. Så nu blir det en paus från det där tror jag, så kanske det blir roligare nästa gång..
Jag vill bara ha roligt och träffa roligt folk, hur svårt ska det vara?!
Så nu tänker jag lägga fullt krut på vemdalen helgen! ;)

I torsdags så var det så himla lugnt på jobbet att jag kunde kompa ut, gick hem redan vi lunch, hur skönt som helst. Att jag gick hem och somnade direkt var kanske inte direkt att utnyttja tiden men jag är inne i en trött period igen. Men det är nog mest bara psykist. Men sen var jag, Sara och Liza ute och gick iaf, det var mkt rafflande! Man ska fan inte bli förvånad för nåt längre, OMfuckingG!

Sen på fredan var det ju en aning mer att göra på jobbet men sen så var det dags för afterwork och det var superroligt! Klockan sju hade vi bord på sir.winston, där har jag aldirg nånsin varit förr, har alltid tänkt att det är ett fancy pancy dyrt ställe men det var riktigt schysst ju! Fler besök där blir det nog!
Jag, Felicia, Guns och Sofia fick skjuts av Ralf ner.. Jag hade fått ett mess från Guns där hon frågade om jag skulle ta bussen eller taxi ner? -Jag hade som tänkt gå svarade jag, det är inte så långt ner på stan.. haha! men vill man inte förstöra frisyren så..så fick vi iaf skjuts av snälla Raffe! Vi var oxå sist på plats, det skyller jag på guns men hon försöker skylla på sofia så vems fel det är vet man inte riktigt ;)
Men det var iaf jättetrevligt och roligt, men det svåra när man är så många, vi var väl typ 11 personer och vi satt vid ett långbord. Och eftersom det var jag och mikaela från oss och resten från djursjukhuset hade jag ju gärna suttit och surrat lite med dom som man typ aldrig träffar men dom satt ju på andra änden av bordet, så vi fyra som kom sist satt ju som på samma ställe och surrade på.. blir lixom som att man har varit flera sällskap som bara råkade hamna vid samma bord. Men det var ju roligt att SE lite av dom gamla iaf. Sen var det några med nya som jag inte har en aning om vilka dom är.
Mkt skratt, god mat och lite dricka på det! sweet var det! flera gemensamma afterworker säger jag!!

Sen igår, lördags hade jag inte så mkt för mig, tog sovmorgon (eftersom jag är konstant trött). Ja just det ja, då blev jag dessutom väckt av jehovas vittnen, det var okul. Jag sa nej och stängde dörren..dom förstod att dom hade väckt mig så det var ett effektivt sätt att bli av med dom fort! att se förjävlig och nyvaken ut!
Men iaf, när jag vaknat till ordentligt åkte jag hem till lit och hälsade på lite och fick lite mat, hade tänkt stanna kvar över helgen faktiskt och bara chilla! Men så fick jag ett mess av felischa, så då åkte jag tillbaka till stan och hängde med på förfest och sen på krogen.. krogen var som sagt ingen höjdare direkt, nu var jag iofs bra nog nykter men ändå..så vi gick till rocken, åt lite nachos och sen hem. haha! pensionär nästa lr?! ;)

Och idag blev det sovmorgon igen, sen en vända nera på isen med guns, det var ju så himla bra väder, underbart! Får ångest när jag tänker på allt jag inte gjort i vinter, igen. Skidåkning, skoteråkning, skridskoåkning.. vad hände där lixom? nu får det bli åka av..

Och i veckan ska jag ta tag, det ska jag.

overandout


min dröm för dom närmaste tre åren...

Djursjukskötare 180 hp

Programmets omfattning:
3 år, 180 hp
Studiestart:
Skara 29 augusti 2011
Antal studieplatser:
40
Anmälan senast:
15 april 2011


Då var ansökan inskickad, igen. Nu återstår månader av väntan för att se vad som händer i år. Tredje gången gillt i år då. Om inte i år, dags att ge upp? Se om jag kan få legitimationen andra vägen? Eller fortsätta som tidigare och inse när jag är 29 att det är dags att göra karriärbyte? Eller tro att det kanske inte spelar nån roll?
Men nu håller jag/vi tummarna i några månader, ok?

This is my dream, please let me live it!

Tage Ivar Johannes

Jag har sedan tisdags haft en inneboende hos mig, han är ca fyra månader gammal och heter Tage Ivar Johannes. Han är helt underbar! Sötare är det svårt att vara. Men förutom att han är söt så är han också mycket lekfull och han har vassa tänder som han hemskt gärna använder. Gärna klockan fem på morgonen..men det gör inget för han är så häftig och skön katt att han snabbt blir förlåten :)

    
 

Ja, sa jag det, han har vassa tänder...

  
Jag skulle kolla hur kallt det var ute en morgon..men termomtern visade inte några vettiga siffror..kanske för att Tage trodde han var kanin, han har nämligen tuggat sönder sladden..totalt!
Så den var ju som mest bara att slänga, (vart slänger man en sån förresten?) så jag har nu införskaffat en ny, men den får vara i förpackningen tills Tage har flyttat hem igen, haha! Han har även hittat datasladden upptäckte jag idag, det är små hack i den.. kanin lr katt? det vet man inte ;)


Och när jag ändå hängde på clas ohlson så hittade jag fina hänglåset så jag kan tvätta utan att ligisterna hänger i tvättstugan samtidigt! Och en ny väckarklocka...för min mobil börjar bli allt mer knäpp och inte att lita på. Idag så valde den att avsluta samtal hela tiden..det är en ny funktion som han har hittat på alldeles själv idag. Smartphone! ;)
 

Idag är det stråååålande sol ute och markand och allt. Jag var ner en vända, massa folk var det. Inte många jag kände igen och markanade var som den alltid är. Mkt strumpor och godis.
Hade gärna velat gjort nån mer uteaktivitet idag men inte en enda av mina vänner hade tid för mig idag... :'(
så jag roade mig själv ett tag på stan och på en promenad men det blir som lite tråkigt i längden. Nu hoppas jag att Felischa hör av sig så vi kan ta en promenad senare iaf!


Idag fyller min lilla storebror 31 år!! Grattis Matthias!

Puss&Kram


"omg, jag har en puls på minst 120"

Ojojoj, vi börjar med att summera gårdagens dansupplevelse. Jag och Sara-Maria tog jäntan och åkte till furan för att dansa till Blender. Furan har jag alltid haft lite svårt för, känns inte riktigt rätt där av nån anledning men tänkte att va fan, vi ger det en chans.. Vi var spiiiiknyktra, jag tror det hade varit till våran fördel om vi varit lite lite tipsy..men iaf. På parkeringen (när vi kom dit för först så körde vi såklart förbi infarten, rutinerat ;)), ja på parkeringen så började jag hetsa upp mig själv och bli näst intill hysterisk och ifrågasatte om vi verkligen skulle gå in. Jag blev sjukt nervös, furan och jag har upplevt nåt tillsammans men jag kan inte alls komma på vad det är, scary. Men jag tog mig i kragen och vi gick in.
Kollade mest läget första danserna, spanade lite och försökte lugna ner mig, jag tror seriöst att jag hade en puls på 120 där, sjukt. Men så kom vi iaf igång med dansandet. En del gick bra, andra mindre bra. en väldigt mysko herre, en man i medelåldern med byxorna vid armhålorna, sådär lite tonade glasögon, lite stig-helmer frisyr och som troligen bor hemma hos mamma bjöd upp..och han dansade väldigt märkligt, hade lite lust att säga -"kan du dra in skrevet så jag kommer förbi och fram" Ja, mkt märklig upplevelse.
Och 1,60, han parerade jag den kvällen, orkade inte med nåt sånt.
Men det var oxå mkt trevliga dansupplevelser, särskilt den farbror jag dansade med sist, säkert 50-60 men störtskön lirare, dansade som en ungdom och helt jätterolig att dansa med! Det är så skönt med dansen att det är lite mer ok med åldersskillnader. Om man jämför med krogen och när gubbarna försöker nåt där, då är det ju kalla handen direkt, haha.

Men för att utvärdera kvällen, njae, furan levererar inte, vi har ett förlflutet som inte går att laga tror jag. Sen är det ju noll alkohol på stället och det är mest dansfolk som har med sig picnic-korgen och filten för att sitta och mysa under pausen.. kändes mkt märkligt. Som nån sorts klubb som man inte alls är med i.. Så nja, furan får nog leva vidare utan några ytterligare besök från moi.
Och nu är det fördigdansat tror jag, fram till dansweekend 25-26 mars, känner att nu behövs det en paus! sen kommer jag tillbaka, haha!

Det var gårdagen, idag söndag så har det varit fullt upp.
När vi vaknat till ordentligt och när vasaloppet var klart så begav Sara-Maria och jag oss ut på en långpromenad, vi hade planer på att göra en ikea-tripp men den sköt vi upp till senare och bättre tillfälle. Istället så var det ju faktikst rätt härligt väder ute så vi tog en vända rund frösö-berget, supernice var det. Hur härligt som helst!

 
När vi hade kommit runt såg vi denna fina bildekal, haha, så klockren! bloggmoment, haha!
 
 
Och vi kom ju ner vid Tages så då gick vi in och fikade. Där blev man som vanligt lite irri att det aldrig aldrig kan finnas nån sorts macka som det inte är kött på..märkligt. Svårt att göra nån ostmacka lr nåt..jaja, vi fick typ sepcialbeställa och det var väl sådär, men mat i magen blev det iaf. Sen nåt sött på det, en väldigt väldigt söt muffin, både i utseende och smak. Där fick jag en sockerkick, av muffisen och den varma chokladen. gott men väldigt mkt för sött kan man sammanfatta det.

Vi promenerade hem igen och jag hade panik för nu jävlar skulle det städas hemma, mår så dåligt när det är så stökigt och dammigt hemma. Och jag blir helt galen på min lilla lägenhet, blir så plottrigt och stökigt så fort..blä! Men nu idag så tog jag tag i det ordentligt, dammtorkade, torkade ur badrumsskåpet, skurade i badrummet, rensade ch gick igenom hela min garderob, dammsög, torkade golven, diskade massa konstiga saker, som t.ex. solglasögon. Så nu är det fint och dammfritt...nån dag sen börjar det ju om igen. roligt, jävla ekorrhjul det här är!


Så här såg det ut hemma idag när jag höll på med garderoben, då kändes det tröstlöst. Men nu känns det bra. Hittade massa saker jag glömt bort att jag hade, hittade en del saker som jag kunde kasta och en del saker som jag tänkte kolla om Linnéa vill ha annars så slänger jag det också.

Nu är klockan 19 och nu ska jag bara chilla lite för sen ikväll ska jag och Sara-Maria på bio, för det, det är vi värda! Vad vi ska se? Jo, den här:



Hoppas den är bra!

Imorrn är det måndag, mycket nytt som händer då. bra lr inte, återstår att se.


She's Got The Look..

...japp det har jag, and I'm not afraid to use it ;)

Hur har veckan varit? Uppochner som alltid.. aldrig riktigt nöjd. Är less på att konstant känna att nåt saknas lr att nåt är fel, vill känna lycka på riktigt nu. Min tur.

Iaf så var vi ut med jobbet i torsdags eftersom Carlsson ska sluta så hade vi en liten middag tillsammans. Det var jag, Carlsson, Ingrid, Patric, Malin och Isabell, det var jättetrevligt och mysigt. Blir alltid lite anti när dom typ har problem att få till nån sorts maträtt när man inte äter kött. Hade jag vetat det hade jag väl kunnat tagit med med en quornfilé hemifrån som dom fått tillaga. Det jag fick var jättegott men det var ju inget som fanns på menyn utan dom hittade på nåt..ja, jag vet inte jag. Vinet var gott, förrätten och efterrätte lika så. Snacka om att man var mätt när man kom hem och att plånboken var tom! haha!
Men det är så roligt att göra såna här saker och det är så roligt att kunna umgås lite utanför jobbets väggar och bara vara :) Jag är ju heller inte längre yngst i laget, Isabell är 21 vilket då är lite yngre än vad jag är men det känns bra, nån som är lite mer i min ålder trots allt, haha! Fast dom andra på jobbet är såna sköna lirare att åldern verkligen inte spelar någon som helst roll! ;)

 
Mysbelysning på brunkullan. Det är inte små menyer dom har där, herregud, man fick ju nästan ont i armarna av att hålla i den, haha!
Som sagt, mkt trivsam afton men mkt tråkigt att anledningen till kvällen var att säga adjöken till carlsson :'(

Sen kom fredan och vi jobbade på som vanligt på jobbet. Sen fick man lämna bygget och bege sig hemåt. Ringde upp Sara-Maria för att kolla när koncerten vi skulle på egentligen började, jag trodde ju det var vid kl 21-22 nånting men nejdå, den började kl 20! Trodde hon skämtade men ok, det var bara att knata hemåt, försöka fixa till sig och sen gå till Sara-Maria där det dracks vin och åt snacks och surrades. Sen begav sig jag Sara-Maria och Hanna mot folkets hus för där skulle vi tillsammans med stans alla fjortisar lyssna på och titta på Oskar Linnros. Och bra det var han, vi dansade, klappade och hoppade. Jag hörde typ inte ett ord av vad han sa när han pratad men vad gör väl det, när man ser ut som han så kan han få säga vad han vill och jag visslar ändå, haha! Det var lite tråkig publik, få som dansade men så var det mkt barn där oxå, herregud..det var väl därför det började så tidigt, för att barnen skulle gå o lägga sig sen.
Träffade oxå på Sara-Marias kollegor, roligt att äntligen få ansikten till namnen. Och det var oxå roligt att dom hade en bekant med sig som jag är bekant med, fast jag trodde inte det var han, för jag sa "han är jättelik ***** som kommer hemifrån men det kan det ju inte vara för han här pratar ju skånska" Men det hade han visst inte gjort (så varför trodde jag det?) så det visade sig att det var vem jag trodde att det var, hysteriskt roligt ;)

Vi blev inbjudna att fortsätta festa med dom, men vi gick som förbi taxin som dom skulle åka med och kände där att nej tack, vill inte umgås med typ 18-åringar resten av kvällen.. huvvaligen. Så vi gick tillbaka till Sara-Maria för lite mellanfest!


Är minsann lite kär. Han är inte lite fin. Han är oxå mkt kort men ändå ;) 

Mellanfesten, haha. Vi fortsatte dricka vinet och sen kom vi in på barnprogram som vi minns, kanske för att vi precis sett en massa barn på koncerten, vad vet jag. Men det blev en tripp längst memorylane kan man säga. Vi youtubade alla serier vi kunde komma på och sjöng med i alla sånger..det var jättekul! Kommer ni ihåg alla dom här? Vi tittade på huuuur många som helst! :)
  
"Fablernas värld" -simma lugnt!
Ika i rutan. (hon var ju mest läskig men ändå)
Bolibompa-introt som det ska vara!
 
Björnes Magasin med Robert Gustafsson, lovely!!
  
"ABC" den låten kan jag gå o nynna på lite då och då, haha!
"Sagostunden"-intro. minnen väcks!
"Kalles klätterträd."
 
"Luftens hjältar", "teenage ninja mutant turtles"

Och många mer, "Pingu" "Brum" "Bumbibjörnarna" "Från A till Ö" m.f.. så roligt att minnas!

Sen skulle vi gå ner på stan och gå ut.. en fredag. Vi har gjort det misstaget förr men trots det så bestämde vi oss för att prova. Så på g3 hamnade vi och jaa, det är samma som alltid. Fredagar är det bara kids ute, kids och wierdos! Vi dansade lite men sen nöjde vi oss med att sitta och titta på folk...herregud alltså hur folk är, haha! Då kom det fram en liten filur och tyckte jag skulle dansa (?) med honom för att det skulle få mig att vakna..haha! Jag avböjde snällt men bestämt!
Vi gav upp efter typ 40-60 min tror jag. Det var lite trist att det inte var mer att spana på för enligt Sara-Maria så kan jag det här med "blicken" så det skulle vi nu praktisera och undervisa i, haha! Men fanns verkligen inga försökskaniner på stället!
 Jag träffade på några gamla bekanta, det var roligt. Men kände också att vad det är sjukt hur olika man kan vara varann. Det var riktigt slående, vi skulle aldrig kunna umgås (har iofs aldirg riktigt gjort det heller). Troligen varför man är bekant med en del och vänner med andra, haha, vilken revolutionerande nyhet va? Det visste ni inte, att alla är olika och att man inte kan klicka med alla.. :p

Idag lördag var jag och Sara ner på stan, trotsade blåsten. Vi skulle strosa på stan, kika på kläder, lampor och annat. Och även fika och ha det mysigt..men precis innan vi skulle gå in för att fika så ringde hennes mobil..så hon fick åka in och jobba istället :( Tråkigt för våran fika/stan/mys-dag men så kan det bli. Sara är så himla bra på sitt jobb så inte så konstigt att hon blir inringd när det krisar lite, för det är du Sara! Bäst!

Så får väl se hur länge hon blir kvar, klockan är nu 15.16 så börjar tvivla att vi hinner med nån fika. Men det tar vi igen ikväll isåfall för tanken är att vi ska iväg och dansa lite.. på furan. Har ju lite svårt för det stället av någon anledning men jag ger det en chans till..you never know, ses vi där?

Med Kärlek.


RSS 2.0