men dålig helg dårå!!

I fredags efter jobbet, vilket var en rätt jobbig jobbdag, med lite sjukdomsbortfall i personalen blir det lätt så, men man överlever ju det med. Iaf så hade jag inga planer för den kvällen så när Sara kom med det eminenta (?) förslaget att jag fick komma till henne och äta lite mat och att vi sen skulle bege oss till Felischa för lite true blood så lät det som världens bästa idé! Och det var det!
God mat hos Sara, hon har typ gett mig mat flera ggr denna vecka..kanske dags att bjuda igen..fast det blir ju inte lika bra när jag ska laga.. :( Men jo, jag ska!! :)
Sen till Felischa där även Andreas och Jenny väntade ute i regnet. True blood blev det men oj så trött jag var (ovnaligt? nä!) så jag somnade väl litegrann där på slutet..eller om det var mitten..eller början.. ja jag sov genom större delen av det iaf, herregud, denna nya ålder satte sina spår direkt..
Så när jag kunde få skjuts hem av G så sa jag ja tack och sen var det hej sängen och godnatt!
Jo jag fick ju dessutom paket av mina fina vänner där innan jag somnade. En guidbok över london, kommer ju som väl till pass för oss alla tre snart ;) Och sen lite frystorkad mat, kåsa och en spork.. ja, vi gjorde en liten fjälltur idag så det var lite utrustning för den! Tack tack!!

Sen kom då lördagen och det sa rasp rasp i halsen när jag vaknade, så jajjemän, snart sjuk igen då, var väl bara en tidsfråga eftersom det är nåt som går på jobbet, suck!!
Men iaf, jag började dagen med att ta Mimmi på en liten shoppingrunda inför hennes nya kompis ;) Och sen drog jag hem till Lit där jag fick present av mamma, parfym, strumpor, presentkort och biobiljetter! Min mamma är mkt snäll med mig! :) Stannade där en liten stund och bara hängde med mamma och zixten.
Sen tillbaka till stan, supertrött så tog en liten powernap. Sen ringde Sara och det var dags att göra sig klar för kvällen. Det vankades knytkalas/fest hemma hos vaktisjohan och en hel drös med f.d kollegor från djursjukhuset. Och det var verkligen superroligt och vad fint han bodde! Roligt att träffa alla, särskilt sådär utanför jobbets gränser! Det sjöngs, surrades, dracks och grillades! sweeeeeeet säger jag om det!!

Så idag var det dags för en fjälltur för att fira min 26-årsdag! Jag, Sara, Felischa, Malin och Mila blev det tillslut, var nån mer från början men dom backade ur..mäh! ;) Så klockan tio imorse åkte vi, bort till dromliften, vandrade eller jag menar besteg liftbanan..den var brant! Mkt brant! Så upp gick vi, och gick och gick.. Kom lite regn då och då men det gjorde verkligen inget, det var superskönt ändå!! Var riktigt riktigt skönt!
Vi gick, vi stannade och fikade och sen gick vi ner, vilket oxå var brant..roligt var det!
Malin hade lite lektioner med mig om olika djurbajs som vi passerade, lite så "gissa bajset", jag var dålig, men nu kanske jag kan nåt mer iaf ;)
Finns mkt att säga om denna fjälltur men visar lite bilder vid ett senare tillfälle istället! Ska få lite bilder av Malin, hennes kamera är så mkt nyare än min så bilderna blir så sjukt mkt bättre!!

På hemvägen svängde vi in hos Jennie och Lowan i Trång och fick lite fika, jättegott och jätteroligt var det! Vi skojades lite med Lowan, jag tror han gillade oss. Och vi fick även klappa och titta på Jennies alla fina höns! Återigen, bilder kommer :) :)

Och var dagen slut här? Nej, nu åkte vi till Dille för att Felischa skulle få ge korven lite mat, och även honom fick vi klappa och titta på. Mkt djur och natur har det varit idag och det har varit en av dom bästa dagarna på länge, löööööv it!!

Nu hemma, har ätit lite, trött men nöjd! Imorgon är det måndag igen, en rätt spännande och intressant måndag kommer det nog bli..

För övrigt så kommer hon hem på tisdag! underbart! Då ska hon få ett namn oxå!
Men nu dras svångremmen åt riktigt hårt runt päningan vill jag lova!!


23+ gillar jag det? kanske.. ;)

jajjemän, så var man 26 då. Har varit det i ett dygn snart nu och jo men jag känner mig faktiskt lite äldre. Lite sådär på väg att få allt ordnat, så som man ska ha när man blir 30 enligt Malin..;) Haha, nä så är det verkligen inte, men just nu är det rätt bra iag. Inne i ett bra flyt, gillar't!

Iaf, så var ju min födelsedag ingen röd dag, vilket kan tyckas märkligt men så var det inte utan det var ju bara att pallra sig iväg till jobbet och jobba på som vanligt.. Sen efter jobbet gjorde jag nåt annat som oxå var superroligt, löv it!! mera mera mera!!
Och sen när jag kom hem på kvällen..stod det blommor på bordet hemma, men smälte jag lite då eller? svar ja :)

 

Och inte nog med det, i brevlådan hittade jag ett brev från pappa och farmor. Tackade så himla mkt för det! Underbar present var det!!

 

Och inte slutade det där, nej för världens finaste och bästaste Eja hade skickat kort till mig från Skövdeland! Ska verkligen bli helt underbart att du kommer hem, och bor på frösön, det är ju som bara ett stenkast bort!!
   

Så för att summera min födelsedag så var den mkt bra. Hoppas på lite mer firande i helgen, blir ev en fjälltur på söndag med lite folk, ska bli sweet! OM vädret nu tillåter.. jävla regn!!


Hahaha! Fick idag detta kort på posten. Det är från våran 10-års träff från högstadiet.. hihihihi!



Ja, och häromdan fick jag besök hemma, en liten humla humlade förbi.. sommar??

nu iväg till sara för lite mat, frisering och sen vidare till felischa för lite true blood och fika.. men dåligt då!!
pussokram

 


Sista timmarna som ung 25-åring nu..

..det är sant, imorgon fyller jag 26...
herregud, vart tog tiden vägen egentligen??

Men OMG vilket sjukt rolig em det här blev, ja efter jobbet alltså! Shit vad jag är nöjd och glad, att det var så roligt, så häftigt och att det kunde gå så bra! Mera mera mera mera!!!!

Och idag på jobbet, men herregud vad är det med oss, vi är ju konstant sjuka ju..förkylda är vi alla lite då och då och idag har jag och Mikaela gått runt med illamående.. Patric funderar ffa på att köpa clear blue till oss alla och låta dom stå på bordet i köket, hahaha..

pussokram


"The liberation of my life is what I want and what I need"

Alltså, är jag knäpp eller?

Så fort jag duschar, diskar, spolar i kranen, eller gör nåt som innebär att vatten plaskar så hör jag min ringsignal till telefonen.. Varför är det så? Knäppt och helt ologiskt...

Idag har varit en sån konstig dag, känns som man gått omring i dvala, och inte bara jag, typ hela jobbet har som känts..långsamt och alla har som varit sega och långsamma..
Kanske det beror på vädret?
Jag hatar åska, eller visst det KAN vara mysigt men njae.. bli som mest rädd när det smäller så där.
Vill mest bara sitta i bilen eller under en filt eller iaf få en kram..


"The liberation of my life is what I want and what I need "
-Hardcore Superstar "Liberation" - min ringsignal



Sweet helg måste jag ändå säga!

Fredagens arbetsdag var en riktigt herrejösses dag.. två fredagspyos och ett videoendoskop som skulle rengöras..och den rengörningen tar fan i mig minst en timme.. och sen en massa annat, herrejösses vad glad jag var när klockan slog fem och man fick gå hem och helgen kunde börja!

Och på fredagen var det tänkt att vi skulle åka ut till Jennie i trång men lilla Lowan var visst sjuk så det blidde inget med det, istället gick jag och Sara till videoteket (ja hemmakväll heter det visst nu..) och hyrde en film istället, "The social network". Den var rätt bra, men jag var oxå sjuuukt trött, så kan nog inte riktigt påstå att filmen fick min fulla uppmärksamhet rakt igenom men ändå :) Sen gick jag hem och sov, och som jag sov.. klev upp klockan 12 på lördan, gud vad skönt det var, en riktig sovmorgon, sova tills man vaknar av sig själv..sweet!

Och vad bjöd då lördagen på för skoj? Först hade jag en riktigt soft förmiddag, klev upp, tog det hur lugnt som helst, lyssnade på musik, läste lite och bara chillade här hemma, det behövdes. Kände mig lugn efter det. Sen gick jag och Sara ner på staden en liten vända, en liten promenad som avslutades med lite häng i badhusparken där vi sa hej till solen och hoppades att den skulle gilla östersund och hålla sig kvar här över sommaren..

 

Sen var det dags att gå hem, fli till sig lite för sen kl 21 skulle vi gå på tingshuset och lyssna på bedroom eyes. Så jag gick hem, fixade lite, sen gick jag till Sara där jag fick mat på balkongen :) Och inte bara mat, jag fick dessutom vin..mkt vin..var inte riktigt tänkt så men så blev det. Sen gick jag, Sara, Felischa och Stephanie ner mot bishop där vi mötte upp Mikaela och en av hennes kompisar.. Nu var klockan iofs typ kvart i nio så det blev ett kort besök på bishop, så kort att det vi hann med var lite shots, för det går ju som fort det..
Sen upp till tingan där det först var en Patrik Backlund som spelade, han var väl bra.. men nånstans här blev det oxå paus eller nåt.. så vi gick ner till gamla news för att ta oss ett glas till.. blev lite jäger/redbull där, men nåt vitlöksbröd kunde dom inte åstadkomma, vilket var lite märkligt kan jag tycka då det är som en grekisk restaurang nu för tiden..

  

Men iaf, satt där en liten stund sen upp till tingan igen för att lyssna på dom vi skulle höra, bedroom eyes, och dom var riktigt bra :) :)

 

Här träffade vi även på Ralf, själva födelsedagsbarnet, 23+6, ingen ålder att tala om.

Kändes som att jag, Sara och Stephanie var dom som dansade mest.. alla bara stod..jaja, vi hade kul iaf. Lyckades även nästan välta nåt bord där utanför, märklig kväll blev det, haha.
Nu gick vi sen vidare ner till dalwinnies, tog ett glas till..surrade lite, träffade lite folk, vi sjöng även jamåhanleva till nån snubbe som visst fyllde år som satt vid samma bord som oss..
Ja summan av kardemumman är att det var en mkt rolig kväll, även om jag idag känner att det finns vissa luckor om vad som egentligen gjordes och sades men huvudsaken är ju ändå att det var roligt ;)

Idag har vi (sara o jag) varit ute och gått i finvere, gått runt frösöberget, surrat lite. Sen suttit i badhusparken med en glass. Även Hanna och Simpan joinade oss en liten stund där, det var oxå mkt sweet! Mera sol till folket så man kan sitta ute och mysa hela dagarna!! JA!

Hon e min


Fasters Favorit 4 år

♥ ♥ Mitt lilla bustroll fyllde 4 år idag! ♥ ♥



Hampuz och jag byggde koja, och Maxen fick också vara med på ett hörn!
Älskar mina små bustroll!

   
  


"om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då.."

Nu blir det lite fel kronologisk ordning här men jag måste börja det här inlägget med att skriva om helgen, närmare bestämt om lördagen. Den började med en mkt intressant föreläsning på frösön om djursjukvård, bert-jan var en mkt mkt bra och rolig föreläsare! Så tack för den kursen!

Men efter kursen så åkte jag hem och sen blev det som dags för utgång sådär lite hipp happ. Det var några som käkade middag ute direkt efter kursen men jag kände inte att jag hade råd med det då jag hade varit ute och ätit på AW med cicci på fredagen.. Ja iaf så ville jag vara med efter middagen så när dom ätit klart fick jag ett telefonsamtal och begav mig sedan ner mot stan, med riktning mot blå dörren, bishop. Och där var dom, Sara, Hanna och Stephanie. Och det var roligt hela kvällen, lite senare, typ två drinkar senare kom Jenny, Anna och Ida oxå. Men guuuud vad jag skrattade, så roligt.. och det dracks shot i den ena baren och handlades drinkar i den andra.. haha! Och vi sjöng "om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då.." rätt högt och ofta inne på bishop..vilket kanske tycktes märkligt av dom övroga besökandena för det var rätt lugnt där inne när vi sjöng.. Stephanie påstod att vi var pinsamma.. vet inte det jag, tyckte mest vi var roliga, haha!
Och sen blev det g3 där det dansades och jag varnade sara ungefär 3 ggr att hon skulle komma ihåg att ALLA som var där i kostym var typ 18-19 år för det är ju student tider nu! :p
Jätterolig kväll som för min del slutade med att jag gick och la mig klockan sex på morgonen...liiiite trött på söndan då..

MEN trots att jag hade haft en sån sen kväll/natt/morgon så hakade jag på saras och felicias springtur, iaf till en början, sen blev jag tvär och valde en annan väg än dom och sprang själv istället. Förlåt för det har jag sagt till er redan, PMS-kärringen vänder i humör snabbt som ögat.. Men tackar även för att ni fick ut mig!! :) puss på er!

Men vet ni vad? Jag fyller ju snart år, gaaaaah! 23+, hur hände det? ojojoj..
Och imorrn fyller hampuz år, mamma fyllde år den fjortonde, farmor fyller år dagen innan mig, ejan fyller år ytterligare nån dag innan, massa folk fyller år i maj, galet ju.
Fest nästa helg då? Fira min födelsedag, nån som är med?? :)

Men guuud, jag har väl glömt att berätta!?
Jag, Sara och Felischa drar till London över en helg åker på kvällen torsdag 9 Juni och kommer hem söndag 12 Juni, som jag längtar, det ska bli helt helt helt underbart!! Läääääängtar!
Vi ska ha så himla roligt, jag är så glad att jag har er ska ni veta!

är det känslor det här? kan hända att det är det, men vad vet jag.
Och jag är fortfarande glad, mår fortfarande bra.
pussokram


Lucköppning från forum

Ja herregud, är det kanske dags att avslöja allt som pågick i vemdalen under vårforum? Det har varit lite lucköppning därifrån den senaste tiden men det finns vissa luckor kvar men det jag verkligen kommer ihåg är att det var sinnessjukt roligt! Det där ska vi göra om o om o om o om... ;)

The gang i år var jag, sara, andreas, helena, hanna och caroline. Ett skönt gäng måste jag säga!
 
Ska försöka nu att återberätta denna helg som utspelade sig mellan 5 - 8 Maj i år. Det hela började då på torsdagen, jag hade tagt ledig torsdag och fredag för detta event. Så dagen började med sovmorgon, sen lite häng på stan med Sara för inhandling av det sista till helgen, lite fika på törners och sen hem och packa det sista.. Vid fyra tiden på eftermiddagen kom så Sara, Helena och Andreas och hämtade upp mig och min packning. Och jag det lilla åksjuka barnet fick självklart sitta fram, haha. Men nej vi var inte riktigt på väg ännu...först skulle vi ta oss över till frösön, och det vet vi ju alla att det är ju lite av en omöjlighet nu för tiden.. Men vi var ju som tvugna eftersom alla Helenas grejer befann sig där ute.. Så efter, ja inte vet jag, 40 minuters sittande i olika bilköer kom vi ut dit, in med Helenas saker i bilen och sen vidare. Var vi på väg nu? Njae..första skulle hela familjen åka på willys och handla proviant för helgen.. Och det gick bra, var himla smidigt att vara 4 personer som skulle handla till 6 personer utan nån som helst inköpslista..haha. Det var komiskt men gick väl okej trots allt. Så när vi komit underfund med all mat, ja, vi hade ju även lite delade åsikter om hur mkt mat som skulle gå åt men jaja.. klara blev vi och vi rymdes nästan inte i bilen sen, men vad gjorde väl det, finns det hjärterum..

Nu var vi på väg, mot whovalley! sweet!
Stannade såklart i åsarna för lite middag och dricka. Ja, alla utom Isvén fick dricka lite alkohol redan där, han fick fortsätta köra, ingen som erbjöd sig att dela på sträckan heller, haha, schysst..

  

Framme på torsdag em/kväll nån gång. Bodde sjukt bra, alldeles bakom hotellet, skalsbyn. Bra bokat där Isvén säger jag bara, bra bokat! Gör om det till hösten!

  

Iaf så började vi packa upp, göra oss iordning och tog oss ner på hotellet. Blev en rätt chillad och lugn kväll på torsdagen ändå. Brukar som börja så, känna av läget lite, ladda inför dom andra heldagarna ;)
Men redan här introducerade Helena nåt av det godaste jag druckit, likör43 + nyponsoppa! Men guuuud så gott, farligt gott! Tips till dig som inte provat det nån gång!

Fredagen, forum startar på riktigt. Knäcker en cider direkt på morgonen, det är som tillåtet och helt okej, haha. På fredagen gick vi väl upp på terassen och hälsade på hos svenne m.f. Så mkt roligt folk på den här tillställningen att man inte riktigt vet vart man ska titta, haha. Sköna lirare allihopa.
Sen slog klockan after-ski. Och nu kom även Hanna till vemdalen och joinade oss, familjen nästan hel, 5/6, Caroline kom till oss på lördagen:)
 Dags att pila hem och ta på sig kläderna, piratdags! Så himla roligt, gnuggade in oss i kol och smutsade ner oss fullständigt, tyckte vi var assnygga pirater! Och som vi dansade, vi dansade så mkt att vi inte märkte att dom stängde dörren in, vi kom alltså aldrig av själva altanen..men vad gjorde väl det. En hel afterski ute med massa dans, folk och öl, det var lyckat ändå! Älskar after-skin!

  
  

Men även den hade ett slut denna fredag, då var det så dags att gå tillbaka, den lååååånga vägen till stugan ;)
Avpiratisera sig och bli lite mer som folk, äta mat och sen på't igen! Eller på't igen, man är ju på dygnet runt där, löv it! Fredagen snurrades det massvis på dansgolvet, både på styrdäns och fridäns, däns däns däns, hela natten. good times!

Lördag morgon så var vi pigga och glada :P Som en forummorgon ska vara. 
  
På lördagen kom jag på ett vinnande koncept, eller var det på fredagen? Jag vet inte, det lixom flyter ihop lite... Men jag tål verkligen inte kolsyra, blir så dålig av det. Så jag vispade, som jag vispade, bort med kolsyran, visp visp visp! Helt underbart, som att dricka festis! Fullgrett, och ja FULL-grett blev det, haha! Ska börja ta med mig en visp överallt! Bort med bubblorna!

  
Medans Helena tog igen sig lite på lördag morgon så tog vi andra i hushållet en promenad upp återigen mot terassen, typ längst upp till rödö-gänget där bl.a sofia fanns. Trevligt var det! Surrade lite och tittade på när dom organiserat och städat fixade mat till typ 20 personer.. hur lyckades dom? när vi hade problem med 4-6 personer? Så här nånstans ringde vi ner till Helena och tyckte minsann att hon som nu vilat massor kunde laga till våran lunch så den var klar när vi kom ner igen.. gjorde hon det? Nej, inte vad jag minns. Och vad åt vi till lunch? korv med bröd? varma mackor? ja nåt sånt. Och sen började vi om igen, dags att dra på sig piratmunderingen igen, lika snygga som dagen innan men fullare, iaf jag. Hade min peak där på after-skin har jag kommit fram till så här i efterhand, tror det beror på att jag kom på det här med vispandet alltså, ett starkt vinnande koncept!

   

Så ner på after-skin, den här gången kom vi faktiskt in på hotellet och dansade, sjöng och studsade järnet där inne. Ramlade omkull på golvet, först med Sofia och sen med Vin Disel, ja vilken kväll. Eller kväll förresten? det här var ju en helt vanlig eftermiddag på skalet.

 

Sen återigen, after-skin tog slut och dags att gå långa vägen hem igen, där var det dags att duscha bort piraten igen och göra sig redo för kvällen. Vi drack, vi åt och vi skedade. Och här kommer nu en rolig historia, blir full i skratt varje gång jag tänker på den..

Jag och Sara ligger i hennes säng och vilar lite, skedar lite och surrar lite. Och här är det sen lite oklar vad som händer, somnar vi? somnar jag? Är det hål i muggen? Det vet man inte, men det som händer är att Sara säger typ "-Men, det är som alldeles blött här? Vad har du gjort Hannah?" Varpå jag svarar nåt i stil med "-Ja, jag är också alldeles blöt" Inte så mkt till reaktion, bara ett konstaterande.. Jag håller alltså i min lilla juice-grogg och har på nåt sätt lyckats hälla ut det på mig, sedan har det runnit på sängen och sen till Sara.. och jag var verkligen blöt över halva kjolen men märker inget förrän sara säger till.. Alltså, det här var hysteriskt roligt...iaf om man var där ;) Och iom att det var lite oskönt att vila på juice så klev vi upp och kollade läget igen. Dags för middag, dags för dricka, dags för musik.



Blev pizza med massa ost, var det Andreas eller Carolines specialitet?

 

Är lite oklart men det var faktiskt riktigt gott! Mat i magen, fixade för utgång, vi gick.
Vart gick vi? Återigen upp på terassen till en liten förfest till "guldbyxorna", där det dansades lite, sen tyckte iaf jag att vi skulle gå ner till hotellet, blev visst lite tvär om det oxå. Att antingen fick nån följa med eller så gick jag själv och därmed basta, haha. Fick med mig några så ner till hotellet. Och oj som det dansades, mest styrdans och mest hela tiden och oj vad roligt det var!

Vi var även tre hannor på den förfesten, det tyckte vi var festligt



Hemgång blev det sen, och Sara introducerade nattmat för mig, har ju aldrig fattat det där förut. Men nu var det ju så att jag inte mådde dåligt av kolsyra så då kunde jag oxå äta lite av pizzan som var kvar från middan, gott var det! Och vad mer? Jo Resorb, bra skit det där, aldrig provat det heller förut! Men oj oj oj! Vilka upptäckter man gjorde denna helg, så jäkla grett!

Nu kommer ännu en rolig sak, söndag morgon, oj oj oj! Jag vaknade och tänkte jag skulle smyga upp utan att väcka sara som jag delade våningssäng med. Jag skulle klättra ner och smyga ut, haha. Jag hade så sjukt galet ont i benen, framförallt vaderna. Var i stort sett helt orörlig så det var inte så mkt smygande över det där inte, mera åt duns och kabrak hållet.. helt sjukt. Kunde inte gå normalt alls.. när jag kom ut ur sovrummet frågade Andreas vad fan jag hade gjort för nåt, hahaha! Svaret var: dansat, du då?
Jag hade ont i flera dgr efterår, måndag och tisdag på jobbet..haha, hade lite svårt för böjningar och lyft men det har varit värt det, absolut! alla gånger! det gör vi om!

Nu orkar jag inte skriva mer, finns så mkt att säga, så mkt folk att nämna, så många händelser..så många skratt. Alltså, det här var en sinnessjukt roligt helg! Tack ALLA inblandade!

Måste ju såklart även nämna att det var fruktasvärt hemskt det som hände oxå, jävla rattfyllon, varför i hela helvetet sätter man sig bakom ratten om man druckit? i d i o t e r !
Och sen branden, det var inte alls långt ifrån oss det brann, läskigt! Borde vara mera koll, eller typ avstängt i bastun när det är en sån här helg, eller nåt.. fan alltså.


knock knock? who's there..?

knock knock?
who's there?
who.
who who?
whovalley!!

Snart åker vi! Fullgrett, det ska bli så himla roligt!
en hel helg med massa roligheter och festligheter och förhoppningsvis lite sol på det!
Skönaste gänget som åker om jag får tycka till om det oxå, och det får jag.

har jag sagt det förresten? jag mår bra nu, jag är glad nu.


från vampyrfest till sista april i sundsvall

Ja då ska vi se vad som hänt sen sistens då. Sjukdomen har som gått över, eller nästan iaf. jag jobbade torsdag och fredag förra veckan men sen den där magsjukan har jag inte riktigt varit mig själv, mått illa, tappat all aptit, och så fort jag faktiskt har lyckats fått i mig nåt så har jag mått illa. Men idag är faktiskt första dagen som det känns helt okej så jag hoppas att det betyder FRISK!! :)

I fredags efter jobbet var det först en tur på staden med Sara där det inhandlades roliga födelsedagspresenter till Felischa. Och även så åt vi lite mat, keb..nej falafel på kebab-baren. Sen mådde jag illa, men det gick bra ändå tror jag.
Efter stadsturen skulle jag och Sara gå upp till Felischa för att ge henne hennes presenter och fira hennes födelsedag! Och så fint hon hade gjort det! Men innan vi kom dit, herregud..sara mådde inte bra heller, jag mådde så himla illa att jag nästan kräktes på gatan. Det tog oss säkert minst 45 minuter att gå från stan upp till Felischa, helt sjukt var det. Haha!
Sen kom vi fram och sjöng fint i trapphuset för henne, bra akustik där ;)

   
Se så fint felischa hade gjort det! Värsta vampyrtemat! Åh, va jag hade velat må lite bättre så hade man kunnat njutit av detta ännu mera. Men oj vad roligt jag hade! Det var såklart Felicia där och sen var det jag, sara, jenny och jossan. Hade så roligt! Det var true blood, det var skratt och det var vin! löved it!
 
Och se så glad felischa blev för sina presenter! Hon fick en fin påskgul grillhink och sen en liten nätrygga full med leksaker till sommaren! Oj vad vi ska grilla och kasta boll!! :)

Sen blev vi trötta och det var dags att gå hem..det var oxå roligt ;)

Så på lördag, vilket alltså var sista april och dessutom Zixtens födelsedag, 16 år är han! ojoj!
Ja, iaf, lördag var det dags att åka till sundsvall, jag hade ju inga planer så när Erika frågade om jag ville åka ner till Emma så sa jag visst visst så det gjorde vi.

Började ju kanske inte sådär kanonbra, regnade en del på vägen dit. Och så trött jag var, haha! ;)
Och mådde fortfarande illa, och inte blev det bättre av bilåkningen, blev åksjuk, vilket jag inte blivit på väldigt länge men så kan det vara, en gång ett åksjukt barn alltid ett åksjukt barn..
Men framme så hälsade vi på Emma, Mattias och lilla Wille. Mkt söt liten pojk dom har fått dom där, det gjorde ni bra! Och Erika är stolt moster, know the feeling, finns inga som är mig så kära som mina småpojkar!

Det var iaf utgång som var planen för våran sista april. Vi värmde upp med lite singstar, det var inte roligt, jag var en amatör, alltså jag var asdålig, haha!
  
Vi åkte med världens roligaste taxisnubbe, han hade humor han! haha! "plötsligt händer det.." ;)
 
MEN det var noll folk ute, helt sjukt så det var ju inte direkt party party..men ändå, trivsamt.
Vi bodde väldigt bra, för 50 spänn kunde jag och Erika hyra ett rum som hör till lägenhetskomplexet där emma bor. Ett stort rum, en dubbelsäng, egen toalett och nånstans att sova, och parkering, för 50 spänn, dåligt då!

Söndag åkte vi hem, lastade ett glasskåp i bilen, bra gjort av oss, starka vi! :)


Och ja, jag har nu fått resultatet om högskoleprovet. Japp, gjorde en höjning men det kommer inte ta mig in på skolan med det resultatet, så får hoppas på nåt sorts mirakel i år igen..
Och miraklet kan ju vara att jordgubbsverket har i stort sett sagt att jag har tiden som behövs så jag kan ta legitimationen den vägen! wihooo! Nu saknas bara en del kurstillfällen, men vi surrade lite löst om det, jag vill och får nog åka på röntgen kurs, anestesikurs..då blir jag glad! Även att vi kanske ska prova göra provet i höst redan, dags att plugga då..men hur skönt skulle inte det vara att ha det avklarat och sen koncentrera sig på resten??!
Att jordbruksverket sagt ja, med 0,3 månaders marginal firades på jobbet, fick fika för att det hade gått vägen, snälla chefer man har! :) :)
Appropå jobbet, det gick så bra idag, Malin är så bra att lära och hjälpa. Jag fixade ju två nästan helt själv! Kändes stabilt och bra faktiskt!

Idag efter jobbet så var jag och Sara på staden för att fixa lite kläder till forum och after-skin. Blev ju lite hastigt påkommet vad vi skulle vara men det är ju lite strunt samma men det blev väl okej. Sen var det bolaget som fick sig ett besök, tror inte jag kommer dricka allt det där, är som ingen stordrickare, lr? Det jag skulle vilja är att nån uppfann en alkoläsk utan kolsyra, som en festis lixom. Jag tål inte kolsyra alls! :(

Imorgon är det jobb sen är det helg och sen är det whovalley för hela slanten! ses vi där?!

pussokram


RSS 2.0