A trip down memory lane

Jobbet igår handlade om foder, bära lyfta, scanna koden, bära tillbaka och ta nästa..och allt annat i butiken, tillverkning av streckkoder, roligt hade jag minsann. Bävar inför måndagen :s

Men efter jobbet hade jag riktigt roligt. Gick ner på stan och mötte upp Änders o Sarah. Inte ofta man träffar dom!! :) Vi gick till Lilla Siam och satte oss och väntade på nr4, Johnny som hade missat bussen från Frösön men tillslut så kom hann oxå och vi kunde beställa och äta, gott var det!

När vi ätit klart så gick vi iväg till bowlinghallen, det var ju sjukt längesen jag bowlade men det gick rätt bra, började knackligt men sen så.. Jag vann, överlägset ;)

  
Johnny, Sarah, Änders in action!


Koncentrationen var på topp. Johnny laddar inför en strike..lr var det miss..

 
Skorna på bowlinghallen är ju dom absolut snyggaste skorna som nånsin gjorts! Haha!
Vilken clown har designat dom, herregud
Jag o Sarah satt o pratade lite om den underbara mode som infann sig back in the days när vi gick högstadiet, vilket sägs vara ca 10 år sedan. Haha, savannabyxorna, buffaloskorna, marwintröjorna, tröjor med hål på diverse ställen..ett omg säger vi om det, hahaha!

När vi bowlat klart där vid niosnåret så tänkte vi gå o fika på paus men där var det ju stängt. Så då gick vi på hemköp o köpte fika och gick hem till mig istället. Det var mkt trivsamt. Vi drack apelsinglögg och åt kanelgömma och mindes den gamla goda tiden och uppdaterades om den nya tiden. :) Och Johnny satt o ljög en massa, jag hoppas verkligen att sarah och Änders förstår att allt var lögner o påhitt!!
Blev några timmar här sen åkte dom och jag gick o sov. Sov till klockan halv 12, herregud!!

Nu är det nyårsafton, tror den kommer firas hos sofia o patrik, Änders bjöd in oss så jag hoppas det är ok, haha!
Mkt otippat men roligt!


-"jag jobbar med data..."

Japp så är det. Jobbar mest med data om dagaran, inga avancerade grejer men data är det minsann..hur man tar blodprov, sätter kanyler, ger mediciner o.s.v.. tror jag har glömt allt det..
Men det här ger ju iaf en idé på en alternativ karriär, fast det vet vi ju alla att det vill jag ju inte. Men när ger man upp..det är frågan, så programmerare lr nåt vore kanske en anan väg att gå..

Efter jobbet idag så tog jag bilen, lr vänta lite. Nu ska vi börja från början! Imorse när jag skulle ta bilen på jobbet, går jag ut, sätter mig, startar och lägger i backen och gasar, kommer jag nånstans? Nej, jag bara spinner o spinner, får åka mm fram, mm tillbaka, vrida ratten åt alla dess håll. Bilen stannar x antal ggr. Jag blir tillslut galen och börjar varva som en tok tills jag kommer på att det är supertidigt, många sover nog och blir nog inte så glada när jag väcker dom, haha!
Kommer tillslut iväg, men det tog en jävla tid och en stor del av mitt humör.



Så, nu kan vi fortsätta. När jag slutade jobba idag så åkte jag på lillänge, bolaget o coop. Sen hem o lämna grejer. Nej vänta lite. Tar vi det i rätt ordning igen. När jag kom hem så skulle jag parkera bilen men tänkte vara lite smart så innan jag kör in bilen i min parkeringsficka så går jag ut o skottar så det blir fint o bra.. Trodde jag ja, det var ju ett lika stort helvete att ta sig in på parkeringen. Det måste ju vara is så in i *** på backen där eller nåt. Så nu tänker jag inte ens försöka ta mig ut nåt mer i vinter, så det så :p
Iaf, när jag äntligen kommit in o bilen är typ på plats så knatar jag ner till Daffys för att möte Lena o barnen! Vi köper med oss pizza och går till mig och äter o myser o blir trötta, haha! Min finaste Lena med dom finaste barnen :) Kom hem till ösd igen! Varför bo så himla långt bort! det är ju jätteobra!!

Nu är det kväller igen. Imorrn är det jobb igen, sen ska det bowlas med några "gamla" polare, ska bli jätteroligt! Sen är det visst nyår..vad jag ska göra då? Ingen aning än så länge...

1,2,3,4,5.osv..jag vet inte alls jag


God Jul och allt det där!

Annandagen tror jag minsanna att det är idag. Vilket betyder att själva julen är som över, och hur var den då?
Jo, den var mkt bra. Jag åkte hem till Lit redan på torsdagen direkt efter jobbet, jag var ju lite tveksam över att Mimmi skulle kunna starta i kylan men klart hon gjorde, hon klarar ju allt, varfö var jag tveksam!?
Ja, iaf så kom jag ju hem till Lit, chillade lite där på torsdagsvällen, gck sen och la mig i mitt flickrum och var faktiskt lite sådär förväntansfull inför morgondagen, lite som man var när man var barn, det var härligt :)
 
Tog en lång sovmorgon på julaftonsmorgon, gjorde mig i ordning och sen kom plastsyskonen, Johan o Jessica för lite jullunch. Det var riktigt roligt, träffas ju inte ofta direkt, men tycker att vi har rätt kul när vi väl gör det, haha!
Sen åkte dom vidare för sitt julfirande med den andra sidan av deras familj.
I samma veva kom mina små monster!! :) Matte, Anna, Hampuz och Max kom från långkälen där dom redan firat lite. Det var roligt hela tiden, dom lekte o stojade o höll på. Jag vill bli barn på nytt!!

  

Tommy var mest nervös hela kvällen för han hade fått i uppdrag att vara tomte hos grannarna, haha! Ja men det gick nog bra, sen skulle han vara tomte hos oss. Och barnen blev rädda, inte konstigt, det är fasiken läskigt med tomten! Och tänk när man faktiskt TROR på tomten, hur läskigt är det inte då!!?



Även jag fick några klappar, hade visst varit snäll trots allt ;) Är mkt glad o nöjd över det jag fick!

I år var jag enbart hos mamma, ingen andra julafton som vi brukar göra. Ska ta tag i det där till veckan..
Men gillar oxå att vara hemma i Lit, min bästa vän Zixten är fin han!
  

På juldagen, när alla andra var ute o roade sig så valde jag att stanna i Lit och bara vara. Moster kom och åt mat med oss på juldan, det var roligt! Hon hade också med sig sin lilla dator som jag frsökte fixa åt henne så nu hoppas jag den fungerar som den ska. Som den hacker man är ;)

Så var då annandagen som vi redan konstaterat, ikväll är det dans i laxjö, den kvällen var ju rätt så spännande i fjol men jag ska ju jobba imorgon så jag hoppar den i år. Fick oxå ett "roligt" sms idag från E, som hade varit ute på krogen igår (som resten av ösd) där någon då hade kommit fram och sagt "du är hannahs kille.." och jag kan för mitt liv inte komma på nån jag känner som passar in på beskrivningen "lång, smal, ganska snygg och mörkhårig". Så vem var det? Vem påstår saker utan att veta nånting!? Jag skrattar åt det men undrar oxå vem det var!? Vittnen får gärna höra av sig ;)

Man ska inte ge för mkt bekräftelse till fel personer heller har jag lärt mig. Fan, hatar när jag blir sådär brudig och gör brudiga grejer! Det gav mig ju ingenting, mer än en gnutta ångest. dumt sandström, dumt!
Men som den velpotta jag är som inte vet hur man är seriös... :p

Overandout.


dan före dan före...

...dopparedan! Det är lixom julafton i övermorgon, crazy bananas är det! Fast iofs är inte julen vad den en gång var även om det nu är lite roligare igen då fasters favoriter finns med och firar! Barnen gör att jag blir barn  på nytt och det gillar jag :)

Jobb jobb och jobb som väntar, jobbar heldag imorrn med, då är det bara jag, mr.P och Boström, blir nog en lugn dag skulle jag tro..hoppas det iaf!

OMG! Fan vad kallt det är ute, det är ju helt sinnessjukt! Nu när jag kom hem från jobbet efter min make skjutsat hem mig så började jag gräva fram stackars Mimmi från det berg av snö som legat ovanpå henne hur länge som helst.. Sen startade jag henne och med en viss motvilja så kom hon igång och jag kunde backa ut från min parkering för att skotta den... Sen tillbaka med henne och i med motorvärmaren och kupevärmaren..är lite osäker om motorvärmaren fungerar men men..
Jag hade ju som tänkt ta bilen till jobbet imorrn, får se hur det går.. hon låter som bekant inte så pigg längre.. (fattar ni, Mimmi Pigg, haha ) Men tänkte oxå ställa henne i garaget hemma i Lit så hon får vila upp sig "inomhus"... Har inte råd att hon ska kollapsa nu!! :(

Fick oxå en rolig inbjudan på posten idag, Det är visst 10 år sen jag gick ut högstadiet och det är dags för återträff..tack för den påminnelsen om hur gammal man börjar bli..! gaaaah!
Om jag ska gå? Vet inte...

En annan "rolig" sak var att jag idag såg det nya avtalet mellan kommunal och SLA (heter det så?) ja, iaf det är vårat löneavtal.. Och det nya avtalet innebar att dom tagit bort den nivå jag låg på nu så då får man istället backa ett steg, så jag skulle ha gått ner i lön..kul!? Som tur är så får jag istället stå kvar på samma lön..men jag ville ju få en höjning.. fick en sänkning...som blev till ett döläge.. tack kommunal!

Jaja, nu är vi inte bittra för nu är det snart jul! wihoooo!


Tjing Tjong

Så var det måndag igen då, märkligt de där, att måndagen alltid kommer tillbaka efter helgen och känns alltid lika tråkigt o grå.. Men så är det, bara att acceptera det antar jag.
Jobbat idag, som vanligt mest "admin" för mig, men idag fick jag iaf stickas lite idag..hade inte glömt hur man gör iaf, var som tvungen att kolla.. :p

När jag jobbat klart drog jag ner till frissan utan nån egentligen idé, mer än att jag var less och ville kapa det, har ju tänkt förut att jag vill kapa ena sidan, så så fick det bli.. bra eller inte? det vet man inte men va fan, det växr ju ut. Tänkte slänga i värsta röda färgen imorgon, så där lite juligt ;)

 

imorrn är det vv igen..wihoo!..


och som det dansades!!

En sån jäkla sweet lördag det blev!

Började med en förfest hos Guns som blev tokrolig. Det var jag, Guns, Sara C, Felischa, Sara A, Karro och Magda. Och herregud när den väl kom igång så kom den igång, det var schalgersång med dans, med sugrörs-mikrofoner. Man måste ha varit där men omg så jävla roligt det var!
Det spelades oxå spel, "med andra ord" och herregud, jag gillar verkligen inte såna spel egenltigen men jag blev helt uppslukad av spelet och kunde inte sitta still och bara skrek..haha!

Sen drog vi vidare till folkan, Sara A:s brorsbarn skjutsade oss, tror vi skrämde honom lite men det gick nog bra ändå, var sweet att få skjuts iaf!
Väl på folkan blev jag lite nervös att jag faktiskt hade glömt bort allt vad danssteg hette men det gick förvånansvärt bra och var bara så himla roligt. Och som det dansades,med käna och okända.. Mkt gamla bekanta som dök upp, haha! ;) En sån jävla lyckad kväll, l o v e d  i t ! Detta ska nu göras om mkt ofta, vi har som ramlat bort från styrdansandet ett tag men nu jäklar ska vi hitta tillbaka, var oxå roligt att gamla dansbekanta faktikst påpekade att det var längesen dom sett mig på dans, haha! Då kände jag mig saknad och ihågkommen :)

Kvällen slutad väl sisådär som en del av er vet men det är mitt eget fel, vad var det bra för då? Det gav ju inte mig nåt direkt, men som sagt, wtf.. man måste leva lite oxå!

Idag har jag mest fikat, jag och Felischa drog ner på stan på em och fikade på törners där hon fick vara psykolog som den psykologstudent hon en gång var. Hade ju två problem att reda ut, och hon är så klok min fina vän Felicia, jag ska ta o göra som hon sa för det tror jag blir bra!

Mina vänner betyder så mkt för mig! Ni vet vilka ni är!
♥ ♥


verkar bli en mkt bra helg!!

  
I torsdags så hängde jag med dom här filurerna och byggde pepparkakshus, lekte och läste godnattsagor, inte en, utan fem stycken :) Det var den bästa torsdagskvällen på länge!

I fredags fick jag sällskap av Niak på morgonkvisten så han fick hänga med på jobbet och sen var det inte så mkt mer som hände på fredan, det var promenad och tidig kväll som gällde, så trött!!

Då var vi framme vid idag lördag, började dagen med en morgonpromme, är mkt promenerande när man har hund har jag insett, bra!! Sen var det så dags för dagens mission, julklappar!! Jag o Sara spenderade cirkus 4 timmar på stan och det resulterade i att alla mina julklappar är klara!! Wihoooo!!
Efter det var det långpromme med hundarna, och det var en kall o härlig promenad ;) Trodde jag skulle ha Niak hela helgen men nu kom KE och hämtade hem honom för det hade varit för mkt snö på fjället..konstigt :p
Så nu flyger jag solo igen, och ikväll är det styrdäns som står på schemat!! Så kul! Så längesen att det kräver ett OMG!!

Japp, så var det. Snart är det oxå jul!

Osams är inte kul att vara men wtf..!

dänsdänsdäns


Julfesten där alla pratade i förkortningar, lol!!

I fredags var det så dags för den (?) årliga julfesten, och hos ejra gick den i cowboy-tema :)
Jag fick skjuts av mr.P hem när vi slutade så man kunde fixa te sig lite inför kvällen. Sen kom Guns till mig, klippte till mig lite, tack för det! Sen vid halv sju, (festen började klockan sex men fint folk kommer ju som bekant sent..) kom mr.P och hans syster med sambo och hämtade oss, och vi begav oss mot ejra, efter några felkörningar..haha! Vi hade en tanke på att ha en bilfest också att bara cruisa runt men nej, det fick bli en annan gång.
Så kom vi dit, där alla redan var på plats och inväntade oss, alla var klädda som cowboysare, ja jag o Guns också, bara lite morderna comboysare ;)
Matdags och här började det väl spåra ur, alltså sån himla rolig kväll, jag hade ju inte ens tänkt att gå! OMG!
Jag o Guns lärde gamlingarna lite förkortningar, sen kom alla på egna! Sjukt roligt iaf, DVV!
"lol, tpl, omg, dvd, dvv, btw, wtf, bff....ja det pågick hela kvällen.."
Det dracks en hel del, mkt gratis vin = en skön vinfylla, haha! Fick även en whiskey av Terje, höll för näsan o svalde..huvvaligen! På tura blev folk och alla verkade ha skitkul rent ut sagt, så himla bra var det!

Mr.P hade ett mkt fin armband på sig, det tog jag..


Sen drog jag o Guns ner på staua, in på bishop o tog nån cider var, trivsamt slut på kvällen, för som vi alla vet är det ingen mening att gå ut på typ tria lr så på en fredag..lammkött, inget fel på det men ja..
Så där satt vi o surrade och sen gick vi hem

Sen var det då tänkt att vi skulle ut på lördan med men omg vad jag hade ont i mitt lilla huvud, blev inget alls gjort av det jag skulle göra i helgen av olika anledningar, inte bara bakfyllan, haha!
 Handla, Julklappar, Springa ärenden på stan, Städa, Tvätta..
Ja okej, nu har jag städat hela min stora lägenhet, och tvättstugan är min för kvällen, söndagen är som en söndag ska vara. Slapp o härlig! Börjad den för övrigt med en långpromenad med Sara o Liza, det var härligt!

 
Var inte alls så mulet som min mobilkamera får det att se ut.. Men den är heller inte helt frisk och den kanske råkade få lite vin på sig i fredags, det kanske var obra, men Terje gav tipset att om man blötlägger sin mobil så ska man lägga den i ugnen på 50 grader över natten, ips från cochen!
Nån som har ett tips hur man får bort vin från ett vitt linne?? För det lyckades jag också med..wtf! ;)

Nu jet je fånder a litta stunn, je jär samma sak om o om igen, när ske ma lär sig?
ohg.


falalfel i Lit

som vanligt var det jobb jobb jobb igår, snurrar lite i huvudet av allt man ska försöka få ordning på, men som sagt, jag har ett ljus i tunneln... :)
Direkt efter jobbet så kom Sara så då åkte vi till Lit. Mimmi var en aning kall kan man säga, hon grät o tjöt hela vägen..huvva! Och hon tinade aldrig riktigt upp.. Hon hade is på insidan av rutorna..värst var det när jag körde hemifrån på morgon, då körde jag mkt på känn, såg ingenting genom rutorna och backspeglarna var igenfrysta oxå..oopsi..

stackars Mimmi!

Iaf, Sara och jag stannade först till vid Madonna hemma i Lit och köpte varsin falafel-rulle som för övrigt var mkt mkt god! Vi fick oxå lite flashbacks till den sena natten för ett tag sen då vi trodde vi beställde falafel men fick kebab, det var humor det!
Sen åkte vi hem till Mamma, åt våran falafel och sen var det dags, Sara följde med till Lit för att kolla på Zixten, jag tittade mest bort medans hon kollade på hans käke.. Men hon sa att han är fin o frisk så jag är lite lugnare nu..men bara lite..
Sen åkte vi hem till staua och såg på TV hos Sara, det var bonde och det var greys, jag halvsov lite men det är som så trevligt att umgås! haha!

nu är det kväller igen, jag är förkyld och jag har ont i magen, fan om det är parasiten, det är ju dö-äckligt! Men jag ska iaf få sällskap ;)

Imorgon är det jobb igen, jobb jobb jobb och sen är det cowboyfest med jobbet, vi och ATG, ska bli intressant, hade inte tänkt gå faktiskt men mr.P och Guns övertalad mig lite..så japp, fest imorrn. Är ju gratis mat (läs alkohol) iaf!

pusspåer


..kanske dags för barn snart?

Allt handlar om barn nu, är det det här som är barnåldern lr? Först så har jag insett hur många som jag på ett eller annat sätt vuxit upp med och runt om börjar bli gravida både en o två gånger. På facebook får man veta allt, även det man inte vill veta. Det är barn barn barn barn..
Och glasyren på denna barnakaka var idag när jag gick till barnmorskan för att få nytt recept på piller som stoppar barntillverkningen, och hon säger att
-Ja, vad vet man, snart är det kanske dags att sluta med dom..*blink blink*
Innan jag han tänka o reagera på detta konstiga uttalande så hör jag hur jag säger:
-Ja vad vet man, det får man ju se. Vad menade jag med det? Det jag skulle säga var
 -Herregud, är du tokig, finns inte på kartan!
Klockan var halv åtta på morgon och jag var nervös inför blodtryckstagningen, haha.
Men omg säger jag bara,
o m g !
(blodtrycket var för övrigt bra 125/60, lite nervös men annars bra ;) )


Och ja, det är mkt på jobbet nu, mkt vv, man blir som trött i huvudet o trött överallt. Men jag står ut med kaos, ljuset är flytten, då blir allt bra :p

Nu är det tvättstugan som gäller för kvällen, sen sova sova säng säng säng!

Imorrn ska jag ta med mig min vän sara, hon ska få titta på zixten och stilla lr förhöja min oro, det visar sig.

Är oxå vuxen ikv, kollat lite saker på kommunal, skatteverket o andra vuxna instanser

orosmoln, orosmoln


fullgrett var det, men omg, kan folk ta en hint lr!?

Så himla rolig kväll igår, sådär bra bara. Lite lagom fulla, massa dansande och bara asroligt all the way! Men sen finns det alltid dom som inte kan ta en hint, vad är det för fel liksom? Vi står och dansar och nån slymig kille ska försöka dansa med oss, vi vänder oss om, går därifrån men ändå fortsätter han. Tillslut säger jag till honom att det är ingen idé, han kan gå och dansa nånannanstans..men ger han sig? näe, dryyyyyyg!
Förutom det så var det osm sagt fullgrett!

Träffade även på Guns, det var roligt ;) haha!

Nu är jag precis hemkommen från lite adventsfika hos sara, det var även det fullgrett och mysigt. Vi tre, (jag, felischa och sara) ska ut o resa, nu är det bestämt! typ iaf..
Åka skidor ska vi också göra, jag måste köpa nya täckbyxor! köp köp..

Imorrn är det jobb igen, spännande och se hur personalstyrkan ser ut, vad parasiten har lyckats med..jag måste få tid till vv om det här ska gå så nu får inga vara sjuka!!

-keep it real


superpepp!! top class!

Är lite sen med bilder från resan, men jag väntar med att lägga upp dom tills jag fått farsans bilder..

Igår var en spännande dag på jobbet, mr.P och Astrid var sjuka vilket innbar att jag var ensam sköterska.. började med operation där jag tackade gudarna att det enbart var lite kattkastrationer för det klarar jag faktiskt av självmant ;) Så det gick fort och bra. Sen var det nån mer patient på förmiddan.. sen dom lugna stunderna där blev det tvätt o receptionsjobb..
Sen var det em och det var dags för lite mer patienter men det gick ändå bra, sen var det städning ocg kassa kvar..klockan var nu halv fem, men här ska mårten ha kred för hon hjälpte mig faktiskt, hon frågade vad hon kunde göra för att hjälp mig, det uppskattades!
Kom oxå på idag med några visa ord från bönan att en av anledningarna till att jag klarat mig från parasiten är nog att jag knaske var borta där ett tag när parasiten simmade runt i vattnet!

Helgen började ju då igår, mr.Hansson kom hem till mig efter jobbet, vi fikade, kollade på USA bilder, han sov lite..haha! Det var sjukt roligt, mkt skratt, var lovely!

Idag har jag umgåtts med min böna, Agnes och lilla lilla Kerstin! Första mötet med henne och hon var helt
fantastiskt söt och liten! Vi var på stan och letade julklappar o sånt! Ska åka och hälsa på dom snart!

 

Nu sitter jag själv hemma med vinglaset i hand..väntar på sara och möjligen felischa för sen blir det utgång och jag är superpepp!! Ska bli askul, för det har jag bestämt. Även Guns o co skulle ut så kanske man träffar på dom oxå :)

Måste visa bild på den fina penna jag fick av felischa i välkommen hempresent, så fin..innehåller så mkt nostalgi ;) Cerenia, is da shit!


känslor, vad är det?
pussokram


RSS 2.0