trueblood och kladdkaka

Det är vad som står på schemat för kvällen! Får finbesök i min stora lya av Felischa och Sara. Dom ska få provsitta nya/gamla soffan och vem vet..snart kanske vi inte bor kvar här längre..så sista true blood i den här lägenheten? vem vet! Ska iaf bli roligt att träffa brudarna lite, blir långt mellan gångerna ibland, det är obra!
Så jag bakar lite kladdkaka till dom nu! Känner mig huslig! Det här brukar ju annars vara Saras ansvar..fikat..jag ansvarar mer för dom tekniska frågorna, haha :)

Herregud, igårkväll så gick jag och la mig..massa lampr tända i lägenheten, Gustav var vaken, satt i soffan med både tv och dator igång men det störde visst inte mig.. Jag slocknade direkt. Och ändå idag på jobbet så satt jag mest och gäspade...trött tröttare tröttast!

Och idag har vi varit och kikar på en lägenhet på brunflovägen, verkligen jätte jätte fin och bra. Där vill jag bo! Så håll tummarna nu! Vi står trea i kön så chansen känns sådär...men jag hoppas hoppas hoppas..
Om inte annat så ska vi kolla på en tvåa i andra upgången här hemma på söndag för min hyresvärd ringde mig idag och kom med det erbjudandet.."Ja, jag har ju en tvåa till dig nu..." Haha, flyt ;) Får väl se hur den ser ut, köket var från 1959 fast det skulle han renovera.. så får väl se hur resten ser ut, om det också är från femtiotalet eller om det blivit renoverat tidigare.. håller tummarna på alla sätt och vis nu!! Weeee!!

Och imorgon efter jobber bär det av mot Alsen för då är det inflyttningsfest hos Åsa och Johan. Det ska bli riktigt trivsamt och roligt!! Men jag har utsett mig själv till chaufför så det blir ju en väldigt ordnad och lugn tillställning för mig...kommer vara en..annorlunda och ovanlig upplevelse :p Men det är ju som skönt att få gå och lägga sig hemma och vakna upp hemma och slippa tänka på när man egentligen törs börja köra.. Så imorgon är det jag som chaufförerar. Men ska bli roligt för det, man kan ha roligt nykter också har jag förstått..

puss på er


chill-helg

Det har som varit så sjukt mkt att göra på jobbet att den här helgen får bli en chillad helg, det behövs känner jag. Inga måsten och inga krav, bara vara. Sweet!
Igår kom jag hem från jobbet, åt lite mat och sen parkerade jag mig i soffan med lite vin och godis för mig själv, Gustav jobbade. Och det var så härligt, somnade en stund men det behövdes nog det med. Sen har jag sovit hela dagen idag, mest för att Gustav slutade kl 03 inatt så han skulle ju sova så då tänte jag att äh jag sover jag med..kanske inte bästa idén för det blev lite för mkt sömn där..varit seg hela dagen..börjar som bli pigg NU, när det snart är dags att sova igen, haha!
Ikväll hade jag iofs verkligen velat gå och lyssna på Hardcore Superstar som spelar på gamla teatern..men nej, hittade ingen att gå med :( tråkigt!! Och nästa helg spelar corroded på g3, men då ska vi på inflyttningsfest...så är det, nr det händer nåt kul så händer det nåt annat roligt samtidigt..!!!
Så ikväll blir nog en kväll i soffan i min ensamhet igen..ja, det går bra det med faktiskt. Chillat lixom :)

Nu står vi på kö på en ny lägenhet, håller vi lite tummar och tår för den här då! Ok?!



Och GRATTIS till min pappa som fyller år idag!
Kommer och uppvaktar dig en annan dag, då jag inte är så seg!
Kram på dig


Till dig Tommy



Den här låten är till dig "styv-far"

Var upp till graven nu ikväll och pratade lite med dig, hoppas och tror att du lyssnade. Det var så väldigt lugnt och fridfullt där. Mörkt med massa ljus över hela kyrkogården och folktomt. Kändes bra att få sitta där en stund och prata med dig, trodde att min mörkerrädsla skulle ta över men inte, kändes bara fridfullt.
Satte dit ett ljus från oss också, det var redan ljus där från andra som hade besökt dig tidigare.
Du är saknad.


zzzzzzzå trött...

Hur trött kan man var. Sover man för mycket så är man trött, sover man för lite så är man trött. Och på helgen när man kan ta sovmorgon så vill man ju inte riktigt för man vill ju inte slösa bort hela lediga helgen med att sova..vilket ständigt dilemma :p

Och appropå helg så ska jag nu "offentligt" be om ursäkt till Sara och till Felischa. I lördags var det som tänkt att det skulle bli utgång, var sjukt pepp på det, inte varit ut på jättelänge. Jag och Sara var hemma hos henne, surrade och drack..det blandades nog lite väl mkt och dracks lite för mkt ren sprit, för helt plötsligt sa det pang och Hannah är drängfull. Tar mig inte ut på krogen, mår skitdåligt, Felischa får skjutsa hem mig, och efter det är det lite oklart och dimmigt. Sjukt pinsamt, är jag femton? Nej verkligen inte..men men så kan det gå. Bedöva med alkohol fungerar sällan, men prova går ju..obra. Och sjukt ovärt det dagen efter, mådde som jag förtjänade :/
Lovar att göra det mera på riktigt snart Sara! Runt 6 november kanske ;)

Ska få åka på kurs igen, i Januari blir det anestesi tvåan, weee! Kurs är roligt, och den här gången blir det ännu roligare med massa folk man känner. sweet!

Och hur gick det här till, det är ju nästan jul snart. Då är det som dags att börja tänka på julklapparna i år också då..några önskemål?

Jag måste börja spara pengar..har varit ute och ätit lite många gånger den senaste tiden nu..men man vill ju som vara med och man vill ju träffa folk..det är ju som så himla trivsamt..säga nej, kan man det? vill man det? Nej det vill man ju inte!! Men kanske måste..hmm, måste fundera.

Och småstadsliv, fantastiskt roligt var det! Underbart galna människor, fantastiskt! Löv it!
Lite tråkigt att jag skulle upp dagen efter och göra det förbannade högskoleprovet så jag gick hem direkt efter föreställningen och tog det väldigt lugnt på kvällen där. Typiskt att det var samma helg. För provet det tror jag verkligen inte gick bra, helt sjukt vad drygt det är nu när dom gjort om hela upplägget, blääää säger vi om det!

Och håller tummarna för Erikas matteprov nu också.. ;)

kramkramkramkram


RSS 2.0