försökt kurera mig på bästa sätt ;)

Jag har nu varit sjuk i ungefär två veckor, det tar lixom aldrig slut, sjukt irriterande är vad det är. Så i fredags tänkte jag bota det genom att gå på dans. Först var jag ner till Monika och fick se hennes lägenhet, jättefin. Sen tog vi bilen bort till folkan och där var det folk kan man säga. Vi kom väl dit vid klockan 22 och det var superfullt på parkeringen och det var kö in..vi stod i kö rätt läge kändes det som. Hann väl typ med två danser och sen blev det paus, när ska jag lära mig att komma dit liiiite tidigare? Kanske nästa helg, då är det dans på furan, ska ge det en chans tror jag..får se. Iaf, det var ju hur mkr folk som helst, troligen för att det var Jannez som spelade och det var ju en löningsfredag. Jag tyckte det var sådär roligt faktiskt, att dansa är alltid roligt men med så här sjukt mkt folk blev det för trångt på golvet, gick knappt att dansa och det var även svårt att spana. Och när man hade spanat in nån att gå o bjuda upp så tog det ju så lång tid att armbåga sig fram bland folket att då hann ju den personen bli uppbjuden..så står man där..mitt i ett uppbjudningssprång men ingen att bjuda upp. haha.
Men såg iaf nåt intressant tror jag. Får se.

Att bota förkylningen med dans, det gick sådär, var mera sjuk på lördan än vad jag hade varit innan. fan.

På lördan så hade jag inte några planer alls men så hörde Maria av sig och ville hitta på nåt. Ok sa jag. Sen blev det så att Erika och Lena kom in till stan från närrda och det, det händer ju inte ofta så det var superkul! Vi satt hemma hos Maria och Pether och surrade och drack. Jätteroligt var det :) Sen gick vi ner på rocken och var där till dom stängde? Eller när gick vi egentligen? Ja, iaf så gick vi.. märkligt, jag har en det luckor av vad som egentligen hände under kvällen..måste vara vinet..lr spriten..
Bild från kvällen kommer senare :)

en och två m.fl. Andréa tyckte det var dags att reducera..jag börjar nästan instämma, lr nåt byte kanske iaf...?

På måndag ska jag få besök efter jobbet. Folksam ville prata försäkringar, jag hade inte tid på dagarna sa jag...då skulle han komma förbi, hemma hos mig..på kvällen. låter ju suspekt.. och jag är nervös, hur beter man sig? Ska man bjuda på kaffe? Och tänk, han tror väl att jag bor så pass att jag har ett vanligt bord att sitta vid men näe.. här får man sitta i soffan, ja det kommer bli ett märkligt möte! Och jag har ingen tanke på att försäkra nåt hos dom.. försäkringsmöte med folksam, vuxet värre!


live a little

..that's what I wanna do..

Igårkväll var en supermysig kväll. Efter jobbet gick jag till Sara där det skulle vara middag. Nu var Sara en aning sen eftersom när man slutar klockan 16 betyder det ibland (oftast) att man slutar klockan 18, så dumt. En del personer HAR faktikst ett LIV utanför jobbets väggar.. så Sara var liiiite halvless men det vände vi snart. Jag och hon började laga mat och förrätt, tycker vi var mkt duktiga och supergott var det. Recept tack Sara, för även om jag var med ch lagade så betyder ju inte det att jag kommer ihåg ett dugg av vad vi gjorde.. Vi surrade på och tog nåt glas vin och lagade på. Sen dök Malin och Mila upp, efter det kom Jennie och ännu lite senare kom Ann-Marie. Sen åts det och surrades. Mkt mkt mkt trivsamt. Också mkt mkt mkt tråkigt att Ann-Marie ska flytta. Igår var troligen sista gången jag träffade henne på jättejättelänge. Men jag lovar, VI kommer att komma till varberg och hälsa på! Vi blir utan en mkt bra vän och ösd mister en jätteduktig veterinär!!
Det bästa med kvällen var ändå min efterrätt, den skulle man tagit bild på. Vi skar upp exotiska frukter i dippvänliga bitar. Sen hade jag tillagat en dipp av grädde, vit choklad och vaniljstång.. Det skulle iaf varit en dipp så alla fick en egen liten dippskål.. men jaa, man kan nog mer kalla det soppa.. blev lite lös.. haha. När man doppade fruken så var det inte direkt nån "dipp" som fastnade så man fick mest dricka den där dippen till. MEN det var gott ändå! Nästa middag blir i Malins hus! ;)



Det här har varit en rätt stressig jobbvecka, men så blir det ju när man är en-två man kort. Och när alla inte kan allt. Så är det bara. Ska bli sjukt skönt med helg kan jag säga. En dag kvar sen är vi där igen! Och imorrn är det däns på folkan med Jannez. Nån som ska med? Jag och Monika tänkte iaf gå dit, ska bli kul att få träffa henne lite igen också! Går alltid så lång tid mellan gångerna vi hörs o ses, hur svårt kan det vara lixom?!

shit, var lite rädd där ett tag. Stort OMFG hade det varit, men nu är det lugnt!


Ligister i källaren!

Då var en ny vecka igång, tisdag idag, onsdag imorgon, så halvvägs snart dårå
Måndagen, vilket alltså var igår har jag som nästan glömt bort hur den var och vad som hände. Tror iaf att den slutade med att jag somnade i soffan. Hatar det, sen vaknar man och klockan är typ 2 och man inser att man nog måste gå o lägga sig för att sova lite..för man ska ju snart kliva upp. Och då blir man pigg medans man försöker göra sig klar för att sova.. helt vrickat det där.

Okej, ett litet sidospår här. Jag var precis ner till tvättstugan och där nere bor det ju några mysko människor. När jag kom hem från jobbet så skreks vääääldigt mkt från lägenheten där nere. Och nu, medan jag stod och hängde min tvätt och samtidigt hostade lungorna ur mig (har lite hosproblem just nu) så känner jag en doft..en rökig, lite sötaktig doft.. och när jag går ut därifrån så står det tre killar (sånadära hiphopare,, ligister) utanför och det ser ut som att dom står och smider några sorts planer, för det är ju det ligister gör. Och den ena springer sedan förbi mig och upp för trappen för då har hans (?) hund sprungit upp, så han springer och skriker efter sin förbannade hundjävel (hans ord!) i hela trapphuset. En jättefin hund, nån staff-aktigt. (såklart) Ja, det hela verkar så mysko, vems är hunden? vem skriker på vem? vem röker vad? Vem bor vart?
En aning obehagligt oxå för när det bråkades i lägenheten förut ikväll så var det väldigt hetskt och elakt.

Ja, så ikväll tvättar jag lite igen. Det är ju rätt så tråkigt om man säger så. Och dammtorkat lite, fan vad jag hatar damm. Det är ju som ett jävla ekorrhjul, går bara runt runt runt.. utrota dammet snälla nån!
Idag på jobbet var det mkt att göra, särskilt på em då vi var två sköterskor för lite, pr är sjuk och aö var på föreläsning.. Det var livat värre kan man säga..ojoj..

Och jag är inte helt frisk heller, har dragits med en sån jävla irriterande rethosta i typ en vecka nu. Det går ändå rätt bra på dagarna, fast det är ju inte så kul att sitta i telefon och hosta men ändå. Kvällarna och mornarna däremot, det är rent hemskt. Tror jag ska ta det där receptet ändå...

Imorrn hoppas jag på en middagsdejt med fina vänner för att säga hejdå till en av dom :( Och jag har fått i uppdrag att ordna efterrätt..måste säga att det är rätt vågat att ge mig nåt sånt uppdrag ändå ;)

Det har varit rätt kul på jobbet den senaste tiden, det har kommit in en hel del gamla bekanta, jätteroligt!


Jag gillar Mimmi!

Mimmi klarade besiktningen, det är jag mest nöjd med på hela den här veckan! Hon är fin hon!

Jag och Cecilia hade bestämt redan i början av veckan att vi skulle på afterwork på fredagen. Så det har jag sett fram emot hela veckan :) Och det var rätt mkt att göra på jobbet den dan, lr, ja det var en del saker som strulade kan man väl säga och därför kändes det som mkt. Men på eftermiddagen blev det lite lugnare tills klockan fyra, då kom vi igång med ett kejsarsnitt så det blev till att stå och gnugga valp, vilket iofs är roligt. Men jag hade ju som tänkt komma iväg lite halvtidigt men det gick inte. Ingen kom iväg före klockan halv sex, för förutom kassa som skulle räknas o.s.v. så var det översvämmning i tvättstugan igen, och då menar jag inte lite vatten vid maskinen utan det är vatten överallt och mycket, det är stövlar på för att städa upp det där.. Nu var jag inte sådär jätte engegerad i just vattengrejen eftersom jag pysslade på med kassan men allt tog sån tid.. Tur jag hade bilen på jobbet iaf, så när jag äntligen kom hem så var det bara att slänga på sig lite andra kläder och dra ner på stan. Eller först hämtade jag upp Cicci som bor hemma hos Anna just nu. Vi drog till O'learys och deras buffé var supergod, nu äter jag ju inte kött men det fanns så mkt annat att äta så det var ingen fara där! Så satt vi där o surrade ett bra tag och sen vidare i kylan mot rocken. Där det var "live-musik" men... njae va. Satt en kille med gitarr och mikrofon och vi tänkte ju fan va schysst. En kille som spelar och sjunger är ju verkligen inte helt fel så här på en fredag MEN omg, det var inte bra på en fläck. Han kom inte igenom en enda låt, tappade bort sig, sjöng falskt och ja..han var nog nervös men va tusan. Han försökte sjunga sådär hest och rockigt och näe, det lät så frutkansvärt.. stackarn :'(
Vi hänge på rocken ett tag men sen så gick vi hem, jag var trött efter arbetsdagen plus att jag har en sån sjuk jävla jobbig rethosta som inte bara är irriterande på dagtid, den hindrar mig fårn sömn också, blä!

Och igår så var jag med Lena och barnen hela dagen. Från typ klockan 10 till 22 :) Det var ju svinigt kallt ute så det var inte riktigt läge att leka ute i snön. Så först var vi bara hemma i Kickans lilla rosa hus där Lena bodde nu medans hon var här o hälsade på. Men sen tog vi oss ner på stan och åt lunch, sen shoppades det lite, det mesta på rea dock..! ;) Sen var det dags för lite mellis.. och sen på vägen hem så köpte vi med oss mat från Daffys och hängde i det lilla rosa huset. Sjöng sånger och lekte lekar som nog ingen annan kan än Agnes, men hon klagade ju inte allt för mkt på att vi gjorde fel så... :) Och Agnes, stackars henne, hon var jätteduktig men att gå på stan i så många timmar är jobbigt för en treåring, hon var supersuper trött! Men att lära sig shoppa måste man börja med i tidig ålder, haha!
Vi såg på film också, "I rymden finns inga känslor", haha! igen Men Lena hade inte sett den och Kickan hade hyrt den så den var lättillgänglig! :)

Och nu idag så har jag gjort av med lite mer pengar, men nu har jag landat hemma i Lit och tänkte ta det lite piano här, bli bjuden på mat o så :)

Sen börjar veckan om igen. Men ska väl lyckas klämma in en del roligheter även denan vecka! Avskedsmiddag för Ann-Marie :( och träffa Jennie och dans o massa annat! Vem har tid att jobba egentligen!? ;)

"Mister du en står där tusen åter, tar du en står där tusen och gråter"


bitterheten kommer fram lite extra efter lite vin

Det är ett påstående som jag absolut kan skriva under på, haha!
Igårkväll så blev jag, Sara och Felischa bjudna på middag hos Ann-Marie, supergott och supertrevligt och roligt var det! Det roligaste var kanske mängden vin som dök upp.. jag hade en flaska med, Sara hade en flaska, Felischa hade tre småflaskor och Ann-Marie hade en hemma.. man vet inte riktigt hur många glas det blev men roligt det var det minsann! Det tråkiga i sammanhanget är ju att Ann-Marie ska flytta, till varberg, trååååkigt!
Och det bästa med kvällen var att Sara äntligen kommit hem från USA of America ;) Det skålade vi för!
Under kvällen kom bitterheten fram hos oss alla fyra tror jag, haha!
Felischa tog lite sköna bilder oxå men dom var visst förbjudna att publicera :p Tråååkigt!

Snart ska det planeras för forum också, love it!

Ibland undrar jag om det var rätt val som gjordes då. Men hade det gått att göra annorlunda? Fanns det ens nåt aternativ? Hade det varit bättre för mig och min utveckling att stanna? Ibland kommer ångesten krypandes och besluten som togs då ifrågasätter jag. Men va fan, man ska inte tänka för mycket "tänk om.." utan bara köra på och gilla läget! Ja så är det ju, och det är ju så jag tänker! Så nu kör vi!

chilla!


En dag sent men ändå

Till alla mina fina vänner som betyder så mycket för mig:
Älskar Er!


Ja eller Nej?

Det blev filmkväll hos Maria och PetHer igår. Vi hyrde "I rymden finns inga känslor"
Den var riktigt bra tycker jag, sådär skön o enkel liksom.
Det bästa tycker jag ändå var "Ja eller Nej?" Svårare är det kanske inte!? ;)




nå så litte fint så

Veckan har fortlöpt utan större överraskningar kan man väl säga. Jag har ju en del att fundera på. Idag har jag varit på Svenssons med Felischa och benat lite i situationen, det var roligt! mkt roligt :) Och det var gott, mkt gott!

Igår var jag iaf på dans med OPe. Vi blev lite sena, kom precis innan pausen, hann med en dans innan det blev musikstopp. Men det är ju lite så jag brukar göra, lär mig aldrig att komma lite itdigare eller möjligen senare så pausen är över. Men den här gången skyller jag det på OPe för han brukar ju alltid gå tidigt men.. jag somnade, vaknade typ halv tio och messade honom som svarade en stund senare, då hade även han somnat så vi blev ju lite senare än vad som var tänkt. Men då gick vi iaf, det var lite kyligt. När vi kom till Folkan så var det lite bilar på parkeringen och det var som lite folk inne vid första anblicken och det kändes som att det mest bara var äldre folk där. Men vi hängde av oss och gick in, och det blev en av dom roligaste danserna jag varit på faktiskt. det var rätt lite folk, lr kanske lite mer lagom med folk än vad jag är van vid och man fick dansa massor, superkul! Kände dock att jag var sjukt stel och ofokuserad först, jag frös som bara den och var ju en aning trött. Men skit samma, det blev bättre o bättre och det var så roligt!

Och nu kommer Sara hem och då ska vi, som hon själv sa, dansa som 17 :)

Vad som händer ikväll, det visar sig.

Jag ska bli "moster" :)


At the carwash..

Jobb som alltid först idag, rätt bra dag idag ändå tycker jag.
Sen pågår det saker som är mindre roliga men det är bara att go with the flow och gilla läget. As always.

Men sen när jag slutat så drog jag hem och sen kom Erika in och vi promenerade en timme och surrade och surrade, DU vet vad jag tycker Erika. Upp till dig.

Sen åkte vi till okq8 och tvättade hennes bil, det var roligt, det är det iofs alltid när vi gör saker. För det har alltid en tendens att bli fel och konstigt när vi gör nåt men så länge vi är tillsammans så skrattar vi åt eländet! Haha!
Blev bjuden på en smootie medans vi väntade på att bilen skulle få torka till sig lite innan vi åkte tillbaka.
    
Högtryckstvätten, det är fan ordentligt tryck i den. haha!
 
Så glad är jag med en tvättsvamp i handen.
(sen att mobilkameran fått lite imma över sig är ju inget man tänker på)

Och nu till kvällens bästa, fick iväg detta otrolig roliga mms till Mave. Sen var vi på ok och tvättade bilen också, ok, fattar ni?! Haha! Jag vred mig av skratt inne på macken, jag är för rolig för mitt eget bästa ;)


Imorrn är det onsdag, halva veckan.

Däns på fredag? någon?


så mkt blev så lite

Den här helgen hade jag en del roligheter inplanerade och det kom förslag på nya spontana grejer under dagarna men jag var helt slut som människa i fredags. Så trött som jag var då när jag kom hem från jobbet, så trött kan jag inte komma ihåg att jag nånsin varit. Först skulle jag på dans men fick som inte riktigt med mig någon och var rätt opepp själv då. Och fick då frågan att ta en lugn öl nere på stan med Cecilia och Carl och hans bror, det lät ju schysst o lugnt så jag gjorde mig klar för det men sen kom tröttheten över mig igen och insåg att jag skulle inte vara nåt roligt sällskap och att det nog inte skulle vara en rolig kväll när man är så trött. Så jag avblåste det också och gick och la mig istället, sen sov jag..länge, tror det blev en 14-timmar lång sömn den natten, och för en gångs skull så ov jag faktiskt också, hela tiden, underbart! På lördagen när jag väl vaknade så tog jag Mimmi och åkte hem till Lit, mamma var hemma på timmar så jag åkte hem i lagom tid för att umgås lite med henne innan hon skulle tillbaka på jobbet. Under tiden jag var där kände jag att jag ville stanna, kände mig som lugn och tillfreds, det kändes bra. Så jag avblåste även dom planer jag hade för lördagen, och dom planer som tillfrågades svarade jag nej på. Istället så satt jag hemma i Lit under en filt och åt godis och tittade på film tillsammans med Tommy, "Inglourious Basterds" hyrde vi, mkt mkt mkt bra film!

Sen idag var det söndag, har varit asfint väder ute, men jag har inte direkt tagit nytta av det, dåligt gjort men men. Vaknade i Lit, sov bra inatt, det kändes bra. Under dagen har jag egentligen inte gjort så mkt vettigt, klippte Tommy, läste en bok, såg en film, kollade efter gamla längdskidor i garaget, insåg att jag måste skaffa nya, ja, sen fyllde jag dunkarna med vatten och åkte hem till stan. Så nu är jag här igen. Och imorgon är det måndag igen. Det här ska bli en bra vecka, ska börja tänka som jag gjorde förut, då var allt bra!

  
Dom här bilderna hänger på en vägg hemma i Lit, jag och min stora idol här i livet, min storebror
Ibland kommer jag också på mig själv att sakna den här tiden, när vi var små och oskyldiga. Och allt var så mkt lättare. Även om minnena från den tiden är få så är det en härlig känsla att tänka tillbaka.

 
Min idol är för övrigt väldigt lik en annan idol. Alltså brorsan är iaf i mitt tycke sjukt lik Robert Gustafsson, nu hade jag väl ingen superbra bild på brorsan som kunde bevisa detta men ändå. Och när han imiterar Robert som imiterar någon, det är ju nästan kusligt :) så roligt!

fem dagar kvar, sen är det helg igen. längtar redan.


släpphänt..

...är jag ju i normala fall. Tappar grejer konstant, tillochmed AÖ har uppmärksammat den lilla egenskapen hos mig. Men idag var jag ju extrem, inget gick min väg. Allt jag höll i tappade jag, papper, sprutor, foder, burkar, ja allt.. saker som stod helt stilla på sin helt vanliga plats rev jag ner, mobilen glömde jag hemma, telefonerna på jobbet tappade jag i golvet mer än vanligt (konstigt att dom fungerar så där..)
Och jag lyckades även ramla två gånger på vägen ner mot stan efter jobbet, det gjorde ont. Så nu är det bara invänta det fina blåmärket som med största sannolikhet kommer att uppenbara sig.

Efter jobbet var jag ner på stan för att klippa mig, så trött att jag trodde jag skulle somna i frisörstolen, men nu är iaf håret kort och bra igen. I skrivande stund är jag hemma och försöker få lite färg på det igen. Får väl se hur det går, är dålig på att färga mitt eget hår men hade ingen till hjälp ikväll så vad gör man..?! Ska tilläggas att jag typ har färg överallt nu, på nacken, halsen, öronen..hoppas jag får bort det sen, hahahaha!
Vilken jäkla dag alltså, hoppas morgondagen går bättre!

Roliga nyheter fick jag iaf igår, roligt!! :)

Och fina Isa verkar iaf må bättre nu, och det är jag glad för!

chilla.


diagnos:stress bättre än diagnos:"det är psykiskt"?

Det är frågan det. När jag har varit till doktorn för olika grejer, men framförallt för mina skakningar så har dom egentligen inte hittat nåt så då blev det visst mitt eget fel, det var psykiskt..
Och idag var jag då till tandläkaren (IGEN) för jag har haft konstigt ont och jag såg framför mig hur det skulle borras, dras och kronor skulle göras och pengar skulle flyga. Men dom tog nån rtg-bild men det var inget konstigt där, så började hon fråga mig massa saker.
Har du ofta huvudvärk. Svar ja.
Har du ont i huvudet när du vaknar? Svar ja.
Har du ont i käkarna? Svar ja.
Delar du sovrum med nån? haha :P
Är du stressad? Svar ja
Började stressen och tandvärken i ungefär samma tid. Svar ja.
Sover du dåligt? Svar ja.
Vaknar du på morgon men känner dig inte alls utvilad? Svar ja.
o.s.v..
Sen gjorde hon nåt som gjorde sjuuuuukt ont, tryckte på käk(?)musklerna. Det gjorde så jävla ont. Och det var visst ytterligare ett bevis på att det är nåt jag pysslar med under natten som gör att tänderna gör ont. Jag gnisslar tänder och spänner käken o annat dumt. Så en bettskena kanske? men kul då.
Diagnosen var i stort sett stressrelaterat.. nähä? var nån överraskad?

Och idag var vi en man kort på jobbet, då blir det mkt att göra kan man säga. Fast det är också rätt kul för då går det lixom undan och det är nåt att göra hela tiden! :)

chilla.


RSS 2.0